Freelancerina, joko aloittelevana tai edistyneenä, tiedät, miten vaikeaa on olla täysin riippumaton. Sinun on huolehdittava kaikesta asiakastapaamisista aikataulujen suunnittelun ja taloudenpidon kautta. Ja tunnistaa loistava tilaisuus, sanotaan vaikka parhaat freelance-työt ikinä, sinulla on oltava jonkin verran omakohtaista tai toisen käden kokemusta.

freelance-sivustot

Tässä muutamia ideoita ja parhaita freelance-sivustoja, jotka AppJobs.com voi näyttää sinulle!

1. theOne

Tällä alustalla kaikenlaiset asiantuntijat rekisteröityvät ja myyvät palvelujaan. Ammatista, alasta ja toimialasta riippumatta voit luoda profiilin ja odottaa, että asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä. Teknologian ansiosta asiakaskuntasi voi koostua ihmisistä eri maista, alueilta ja maanosista. Kun otetaan huomioon jo rekisteröityneet asiantuntijat, sanoisimme, että theOne on yksi parhaista sivustoista freelancereille.

freelance-sivustot

Ole One ja ansaitse rahaa paikallinen opasesimerkiksi!

Yksityiskohtaisen profiilin avulla voit helposti vakuuttaa potentiaaliset asiakkaasi siitä, että olet heidän etsimänsä asiantuntija freelancer. Jos renessanssi (Wo)Man, lisää palveluita voisi olla listattuna tällä freelance-sivustolla. Sinulle maksetaan minuuteittain.

2. PeoplePerHour

Tällä monipuolisella freelance-sivustolla on joitakin yhtäläisyyksiä edellä mainitun sivuston kanssa, mutta tällä sivustolla voit ansaita rahaa tunneittain. Jotkut freelance-työt voi tulla tällä tavoin hyödyllisemmäksi. Sinulla ja ikätovereillasi saattaa olla taipumus tuntityöskentely Joka tapauksessa. PeoplePerHour-sivustolla voit myydä käännös-, lakiasiain-, IT-, PR-, markkinointi- ja muita palveluitasi kaupungissasi tai maailmanlaajuisesti.

Tehdä rahaa joustavat työajat maisema-arkkitehtina!

On tärkeää näyttää portfoliosi maailmalle - ja pyrkiä saamaan hyviä arvosteluja. Tällä freelancer-alustalla asiakkaat voivat tehdä hakuja suosion perusteella (esimerkiksi yli 5/50 toteutettua projektia). Harkitse myös vakuutussuunnitelman hankkimista.

parhaat freelance-sivustot

Tutustu työmahdollisuuksiin YHDYSVALLAT PeoplePerHourin kanssa New York City, Austin, Baltimore, Las Vegas, Austin, vuonna Kanada osoitteessa Edmonton, Ottawa, Toronto, Vancouver, Calgary, Montreal, vuonna Eurooppa Bryssel, Pariisi, Oslo, Wien, Varsova, Budapest, Valencia, Berliini, Frankfurt ja Australia osoitteessa Perth, Brisbane, Melbourne, Sydney, Kultarannikko.

3. Adobe Stock

Tämä sivusto kutsuu valokuvauksesta innokkaita freelancereita. Olet varmaan kuullut työnimikkeitä content manager, content writer, content producer ja niin edelleen. Stock-kuvat ovat loistava tapa tehdä kaikista sivustoista hienompia ja houkuttelevampia. Adobe Stock photo -palvelun avulla voit näe saldosi kasvavan aina kun joku löytää kuvasi täydellisinä omiin tarkoituksiinsa.

Ota kuvia luonnosta, autoista, ihmisistä, eläimistä jne. Sinä päätät!

top freelance sivustot

Haluatko työskennellä freelancerina? Tarkista mahdollisuudet Yhdistyneessä kuningaskunnassa: Leeds, Lontoo, Liverpool, Manchester ja Birmingham, Yhdysvaltain ja Kanadan kaupungeissa: Miami, Chicago, Vancouver, Phoenix, Houston, San Diego, Toronto, Indianapolis, Cleveland, Detroit, Leeds, Atlanta, Dallas, Boston, Philadelphia, NYC tai muissa kaupungeissa ympäri maailmaa: Auckland, Dublin, Sydney, Melbourne tai Brisbane.

4. ClixSense

Varmasti yksi parhaista freelancer-sivustoista on ClixSense, kun työtä ei lasketa mukaan. Mitä sinun tarvitsee tehdä, on täyttää kysely. Joskus saat täyttää useita lomakkeita päivässä, joskus yksi on maksimi. Tämä kyseinen freelancer-työ ei auta sinua niinkään löytämään unelmatyötäsi, mutta on loistava tapa saada tehdä vähän ylimääräistä rahaa viikoittain. Ehdotamme myös, että suunnittelet taloutesi etukäteen.

Taitoja ei tarvita.

top freelance sivustot

5. Fiverr

Tämä freelancer-alusta on todella ainutlaatuinen. Se on paikka, jossa voit myydä kaikenlaisia näennäisesti hulluilta vaikuttavia palveluja. Sen nimi viittaa siihen, kuinka paljon voisi ansaita tienata yhdellä keikalla; joka on viisi dollaria. Tietenkin asiantuntemuksesi saattaa maksaa enemmän. Tutustu aina muihin tarjouksiin saadaksesi tietoa kilpailijoistasi.

Personoi jonkun online dating profiili!

Kyllä, tuollainen tarjous ilmestyy usein tällä freelancer-sivustolla. Saatat olla todellinen ammattilainen, mutta iäkäs henkilö ei ehkä. Sinun on siis aika loistaa ja antaa myös hänen loistaa World Wide Webissä.

Etsi kaikki Fiverr työtarjouksia Yhdysvalloissa: osoitteessa El Paso, Jacksonville, San Bernardino, Orlando, Austin, Tampa, Los Angeles.

Tarkista Fiverr-työtarjoukset Kanadassa: osoitteessa Toronto, Vancouver

Tarkista Fiverr-työtarjoukset Euroopassa: osoitteessa Bryssel, Pariisi, Helsinki, Lissabon, Lontoo, München, Berliini, Rooma, Budapest, Madrid.

Tarkista Fiverr-työtarjoukset muissa kaupungeissa: osoitteessa Bogotá, Istanbul, Buenos Aires, Kapkaupunki.

Jos haluat tietää paljon enemmän freelancetyöstä ja freelance-työpaikoista, haluan kutsua sinut seuraaviin blogikirjoituksiin: