Olemme siirtyneet aikakauteen, jolloin teknologia on kaikkialla läsnä ja teknologiset innovaatiot asettavat uusia vertailuarvoja seuraavilla aloilla kaikki mahdolliset toimialat ja/tai sektorit. Näin nopean kehityksen myötä tarvitaan yhä enemmän päteviä henkilöitä. Eräitä halutuimpia ammattilaisia ovat ohjelmoijat jotka käsittelevät kieliä kuten SQL, Java, JavaScript, C#, C++, Python, PHP, Ruby on Rails jne.

Onneksi jotkut näistä ovat tulleet monille tutuiksi, eikä niiden oppiminen ole kovin vaikeaa. Päivä päivältä uusi freelance-ohjelmoija osallistuu kilpailuun ja yrittää ansaita elantonsa tarjoamalla palvelujaan yrityksille maailmanlaajuisesti.

freelance-ohjelmointi
Harjoittele, harjoittele ja harjoittele, jotta voit työskennellä, työskennellä ja työskennellä!

Milloin ja missä freelance-ohjelmoijat voivat aloittaa?

Jatkaaksemme ohjelmointikielen oppimista koskevaa kysymystä ehdotamme, että katso osoitteessa Simpliearn, ja muut koulutuspalvelut.

Aivan kuten kaikkien muidenkin kielten kohdalla, sinun täytyy opettele perusasiat ja harjoittele niin paljon kuin mahdollista. Jokainen typerä tehtävä voi auttaa sinua nopeutua ja saada enemmän Tieto tietystä kielestä. Ja mitä parempi olet, sitä nopeammin yritys palkkaa sinut. freelancerina.

Mistä löytää IT-alan etätyöpaikka?

Esittelemme sinulle etäyhteys teknisten työpaikkojen paratiisit - kyllä, aivan oikein, sinulle ei ole vain yhtä paratiisia. Sinulla on monia vaihtoehtoja tarjota etäteknistä tukea, ylläpitäjä- tai kehittäjäpalveluita. Joten anna mennä, ota Piña colada ja innostu! Koska nämä sovellukset saattavat olla seuraava suuri askel IT-urallasi!

1. Koodaaja

Koodaaja on online markkinapaikka, jossa kehittäjät ja suunnittelijat voivat ostaa ja myydä erilaisia käyttövalmiita verkkokehitysresurssit. Myymällä tuotteitasi, kuten skriptejä, teemoja, malleja, koodinpätkiä, sovellusten lähdekoodeja tai liitännäisiä Codesterissä, voit helposti tehdä voittoa. passiivinen ja nauti freelancerina toimimisen eduista - työskentele silloin kun haluat, missä ikinä oletkin!

Voit tehdä jopa $140 tehtävää kohti ja sinusta tulee turvallisesti maksettu Paypalin tai pankkisiirron kautta kerran kuukaudessa. Koodaaja pitää 30% tuloistasi sen palveluista sinulle, mutta pidä mielessä, että se on ei vaadi yksinoikeutta - tämä tarkoittaa, että voit jatkaa tuotteiden myyntiä omalla verkkosivustollasi tai muualla!

IT-alan etätyöpaikat
Kuva: Codester.

2. Hubstaff Talent

Hubstaff Talent on alusta freelancereille, joilla on erilaisia ammatillisia taustoja, mutta suosituimpia työpaikkoja ovat IT-alan etätyöt, kuten CSS-, Javascript- tai HTML-kehitys, verkkosivuston hallinta tai WordPressin ylläpito, tietojen syöttö tai sähköpostin käsittely ja hallinta. Jos siis etsit etähallintotyöpaikat, etäkehittäjän työpaikat tai yleiset etätyöpaikat, tiedät mistä etsiä!

Hubstaff Talent erottuu edukseen seuraavien seikkojen ansiosta sinun ei tarvitse tehdä tarjousta vaatia tehtäviä ja on olemassa ei maksuja käyttää alustaa! Voit odottaa keskimäärin $12 tehtävää kohti, mutta muista, että sinä itse päätät palkkatasoistasi kunkin projektin mukaan, johon ryhdyt.

3. UpWork

Laaja valikoima IT-alan etätöitä odottaa sinua osoitteessa Upworkmyös. Nopealla palkkaamisprosessilla voit olla yhteydessä asiakkaisiin ja alkaa tehdä hyvää työtä vuonna Web-, mobiili- ja ohjelmistokehitys, IT ja verkostoituminen, datatiede ja analytiikka tai jopa Verkkotutkimus ja Tietojen syöttö. Valitse vain sinulle sopivat työt ja tee ammattimaisia, hyvin kirjoitettuja ehdotuksia mahdollisille asiakkaillesi.

Voit ansaita keskimäärin $20 per työ Upworkissa, mutta tämä summa voi vaihdella paljonkin riippuen kustakin projektista, palvelusvuosistasi ja asiakkaiden tarpeista. Kiinteähintaisten projektien lisäksi voit ottaa vastaan myös keikkoja, joissa maksetaan tuntipalkkio. On olemassa ei erityisvaatimuksia liittyä Upworkiin, mutta sinulla pitäisi olla sopiva osaaminen, jotta voit suorittaa ottamasi tehtävät. Muista myös, että Upwork pitää yllä 20%-maksu joka pienenee 10% ja 5% riippuen siitä, kuinka paljon ansaitset.

4. PeoplePerHour

Toinen suosittu IT-alan etätyöpaikkojen foorumi on PeoplePerHour, jossa voit nimensä mukaisesti laskeutua projekteihin ja palkataan tunti- tai projektikohtaisesti. Löydät IT-taitojasi ja -taitojasi vastaavia hankkeita sekä lähetä tarjous voittaaksesi projektin, josta olet kiinnostunut. Voit lähettää 15 tarjousta kuukaudessa ilmaiseksi ja saada työpaikkoja, jotka liittyvät web-kehitykseen, ohjelmistokehitykseen, mobiilisovellusten kehittämiseen, tietojen syöttöön, PHP:hen, CSS:ään jne. Voit myös odottaa, että asiakkaat ottavat yhteyttä julkaisemalla hourlie.

Voisit tehdä ainakin $35 tunnissa ja maksut suoritetaan aina turvallisesti alustan kautta. Lisäksi sinun ei tarvitse tehdä mitään tylsiä hallinnollisia asioita. PeoplePerHour luo laskut automaattisesti puolestasi!

5. Freelancer

Tämä foorumi toimii myös tarjousten tekemisen kanssa, kun haluat tehdä tarjouksia IT-alan etätöistä, joihin haluat päästä käsiksi. Voit työskennellä verkkosivustot, IT ja ohjelmistot, Matkapuhelimet ja tietotekniikka, Tietojen syöttö, Virtuaaliavustus, Tiedonlouhinta ja paljon muuta! Työpaikkoja on tarjolla kiinteähintaisina tai tuntikohtaisina, ja voit valita työpaikat, jotka tuntuvat jännittävämmiltä standardeillesi!

Keskimääräinen palkka yksinkertaisesta tehtävästä voi olla noin euroa. $17 mutta se voi vaihdella paljonkin projektista riippuen. Voit valita eri Jäsenyysjärjestelmät riippuen siitä, kuinka monta tarjousta haluat tehdä kuukaudessa. The ilmainen versio sallii enintään 15 tarjousta kuukaudessa, ja maksavat tarjoukset vaihtelevat $4,95 ja $69,95 välillä kuukaudessa. On myös joitakin maksut joka otetaan pois tuloistasi: 10% tuntihintaisten projektien maksusta ja 10% voittaneesta tarjouksesta tai $5 (riippuen siitä, kumpi on suurempi) kiinteähintaisten projektien osalta.

Asiat, jotka on otettava huomioon ottaessasi vastaan IT-alan etätöitä

Kun päätät työskennellä etätyönä tietotekniikan kanssa, aloitat jännittävän matkan, joka tuo mukanaan monet edut: työajat haluamallasi tavalla, kiinnostavat projektit, hyvä ja turvallinen palkka verkossa, joskus jopa vakituinen asiakaskunta!

Mutta sinun on myös varmistettava, että ymmärtää kaiken siihen liittyvän. Sinun on noudatettava määräaikoja ja sinulla on oltava hyvät viestintätaidot. Sinun on myös otettava huomioon, että sovellukset joko pitävät maksut palveluistaan, kuten esimerkiksi Codester, joka pitää 30% provision tuotteidesi myynnistä, tai Upwork, joka pitää 20%, 10% tai 5% palvelumaksun riippuen kokonaissummasta, jonka veloitat asiakkailtasi tai veloitat sinulta riippuen siitä, kuinka paljon tarjoukset joita teet hankkeissa. Voit esimerkiksi tehdä 15 tarjousta kuukaudessa ilmaiseksi PeoplePerHourin avulla, ja jos haluat tehdä enemmän, sinun on ostettava lisää luottoa.

Sitten sinun pitäisi myös miettiä, miten aiot olla verotettu tuloistasi ja miten voit olla vakuutettu. Jos olet rekisteröitynyt freelancer maassasi, maksat luultavasti verosi siellä ja sinulla on asianmukainen vakuutus. Kunhan laadit laskut, ei ole väliä, missä asiakkaasi sijaitsevat. Jos olet uusi freelancer, tutustu seuraaviin tietoihin hyödyllinen blogi perimmäinen taloudellinen suunnittelu keikkatyöntekijöille varmistaaksesi, että kaikki on katettu.

Tutustu IT-alan etätyömahdollisuuksiin!

Mitä freelance-ohjelmoijien pitäisi ottaa huomioon?

Se kuulostaa niin vähäpätöiseltä, mutta monet aloittelijat unohtavat yleensä jotkut olennaiset osatekijät joita freelance-ohjelmoijana toimiminen tuo mukanaan. Esimerkiksi täytyy oppia netto- ja bruttopalkkasi erotuksesta, arvonlisäverosta, vakuutus, eläkejärjestelmät, jne.

Sinun tulisi myös miettiä miten sinua verotetaan tuloistasi ja siitä, miten sinut voidaan vakuuttaa. Jos olet rekisteröitynyt freelancerina kotimaassasi, maksat luultavasti veroja siellä ja sinulla on asiaankuuluva vakuutus. Kunhan laskutat, ei ole väliä, missä asiakkaasi sijaitsevat. Jos olet uusi freelancer, lue seuraavat kohdat blogimme, jossa on paljon hyödyllistä tietoa ja tutustu lopullinen taloussuunnittelu keikkatyöntekijöille varmistaaksesi, että kaikki on katettu.

Mutta missä tahansa asutkin, aloita lukemalla lakeja ja asetuksia!