Kotoa lähteminen joka aamu samaan aikaan ei ole ihanteellinen vaihtoehto kaikille. Monet ihmiset ovat parempia tekemään freelance työskennellä kotona tai heidän suosikkipaikoissaan. Sinäkin voit ansaita rahaa kun vietät suurimman osan ajastasi olohuoneessasi - istuen mukavalla sohvalla tai minimalistisen puupöydän ääressä.

Kiitos lukuisat digitaaliset online-työkalut käytettävissä, freelancerit voivat nyt helposti kommunikoida (ulkomailla olevien) asiakkaidensa tai paikan päällä olevien jäsenten kanssa. Osoitteesta kirjoitustehtävistä markkinointi- ja IT-työpaikkoihinsinun pitäisi pystyä löytää jotain sinä olisit nauttia tekemisestä kokopäiväisesti, osa-aikaisesti tai satunnaisesti. Prosessin nopeuttamiseksi olemme laatinut luettelon mahdollisista verkossa ja paikan päällä tehtävistä freelance-työtehtävistä. voisit jatkaa, jos sinulla on oikeanlaista osaamista ja/tai kokemusta - tai oikeanlaista innostusta. 

Työskentele freelancerina kotoa käsin!

freelance-työ kotoa käsin

Freelance-työpaikat verkossa

Taitojesi, kiinnostuksen kohteidesi, pätevyytesi ja saatavuutesi perusteella voit tehdä erilaisia asioita. Tietenkin sinun on saada selkeä kuva siitä, mihin pystyt. Monet ehdottavat, että sinun pitäisi kirjoita ylös SMART-tavoitteesi (spesifinen, mitattavissa oleva, saavutettavissa oleva, relevantti, ajallisesti rajattu). Jos se auttaa, tee niin, jos ei, kokeile muita menetelmiä. 

Meidän on myönnettävä, että emme voi tarjota sinulle tyhjentävää luettelo freelance-työpaikoista mutta varmasti voi antaa sinulle joitakin ideoita miten freelance kotoa käsin. (Osa luetteloon lisätyistä työpaikoista voi olla päällekkäisiä ja/tai liittyä toisiinsa.) Jos et löydä mitään mieleistäsi, voit olla yhteydessä muihin verkossa tai lukea meidän Yhteisön tarinat. Muista, että kun kotoa käsin työskentelyn edut luultavasti enemmän kuin kohdatut haasteet, sinä Tarvitaan strategia menestyä. 

Tässä on muutamia vinkkejä siitä, mitä freelance-keikkoja voisit tehdä kotoa käsin.

1. Kirjoitustyöpaikat

Kun tarkastellaan eri aloja, toimialoja ja teollisuudenaloja, voidaan tehdä yksi johtopäätös: sisällön luomisen tarve on kasvanut. Kirjallinen sisältö (mukaan lukien markkinointi-, journalistiset, akateemiset ja tieteelliset tekstit) ovat leipää ja voita monien toimittajien, sisällöntuottajien, copywritereiden, bloggaajien, vaikuttajien jne. kanssa.

Voit valita työtehtävän, joka sopii parhaiten taidoillesi: kirjoittaminen, editointi, oikoluku, käännös, tekstitys, copy-editing, PR, copywriting, ghostwriting, UX-kirjoittaminen jne. Kirjoittajat erikoistuvat yleensä tiettyihin lajityyppeihin ja oppivat erilaisia kirjoitustyylejä. Tästä huolimatta voit lisää aina uusi merkintä sinun freelance-palvelut urasi edetessä. Yritä löytää uusia asiakkaita kautta Käsikirjoitettu tai Verblio

Kirjoittaminen työpaikkoja aloittelijoille

Ei liene liioiteltua sanoa, että suuri osa ihmisistä haluaa saada aloittaa kirjailijanuransa. Tämä luo valtavaa kilpailua. Vaikka puhuisit useampaa kuin yhtä kieltä ja olisit asiantunteva, sinun on erotuttava muista. Ainutlaatuinen ansioluettelo ja salkku sekä hyvät suositukset voivat tehdä taikoja tässä suhteessa. Aloittelijan kannattaa aloittaa pienestä ja edetä vastuullisempiin ja arvokkaampiin tehtäviin. 

Aloita luomalla profiili näille sivustoille: Upwork, Bark, PeoplePerHour, Fiverr, Freelancer.com, Hubstaff Talent, tai Appen.

Jatka kouluttautumista yrittäessäsi laskeutua ensimmäinen palkallinen keikkasi kirjailijana. Lisätäksesi sanavarastoasi ja parantaaksesi kirjoitustaitojasi sinun kannattaa lukea paljon: mitä tahansa kuviteltavissa olevaa. Se auttaa, jos olet lukutoukka. Surffaa myös Internetissä löytää kirjoituskilpailuja voit osallistua. Lähetä novellit, esseet ja runot, joita olet piilotellut laatikossasi vuosia.

Mitä ikinä teetkin, pysy mukana.

Saatat menettää itseluottamuksesi, kun saat hylkäyksen toisensa jälkeen. Hyväksy ne ja opi niistä, mutta jatka eteenpäin. Arvioi mikä meni hyvin ja mikä huonosti. Se vie aikaa hallita miten kirjoittaa hyvä esitys tai ehdotus. Lue Steven tarina inspiraatiota!


Voit myös lukea: Oletko hyvä sanojen kanssa? Ryhdy freelance-kirjoittajaksi!

2. Oikolukemistyöt

Olemme jo maininneet oikoluku kirjoitustöiden joukossa, mutta tähän aiheeseen kannattaa sukeltaa syvemmälle. Aloitetaan ilmeisestä kysymyksestä: Mitä oikolukija tekee? Yleisesti ottaen oikolukijat varmistavat, että tekstissä ei ole virheitä. Vastuualueet voivat kuitenkin vaihdella yrityksittäin. (Useimmilla heistä on luultavasti opiskellut kielitiedettä.) Meidän on kerrottava, että kaikki oikolukijat eivät ole erinomaisia kirjoittamisessa. Jotkut ovat paremmin tarkistaa muiden tekstejä kuin luoda jotakin tyhjästä.

Miksi yritysten on tärkeää palkata oikolukija?

Jos luet uutisia, olet varmasti huomannut artikkeleissa useita kielioppivirheitä. Toimittajat työskentelevät nopeatempoisessa ympäristössä, eikä useimmilla tiedotusvälineillä ole resursseja palkata oikolukijaa. Silti (lähes) täydellinen teksti, joka on kirjoitettu tyylioppaan mukaisesti, on virheetön. vaikuttaa myönteisesti minkä tahansa organisaation imagolle.

Voit hakea töitä osoitteesta Freelancer.com, Upwork, Fiverr, Thumbtack, tai Verblio.


Voit myös lukea: Oikolukijan työpaikat - Perimmäinen opas verkkokorjaukseen [2020]

Suunnittelutehtävät

Kuva: Dominika Roseclay Pexelsistä

Ala ulottuu yli toimialojen, mikä tarkoittaa, että monenlaisia suunnittelutehtäviä on tarjolla. lahjakkaat ihmiset. Nämä työpaikat ovat yleensä tuottoisat. Suunnittelijat eivät tietenkään välttämättä ansaitse paljon rahaa uransa alussa. Tutustu listaan suunnittelutehtävistä!

Luettelo ei kuitenkaan ole täydellinen. Emme esimerkiksi käsittele tarkemmin seuraavia aiheita luentoja pitäviä ammatinharjoittajia muotoiluajattelusta, tuotteisiin liittyvistä eettisistä kysymyksistä, tuotehallinnasta ja vastaavista aiheista. Jos olet enemmän kiinnostunut tarjoamaan apua asiakkaille, perustakaa oma konsulttiyritys tai tutustukaa TheONE.

3. Graafisen suunnittelun työpaikat

Maailmanlaajuisesti toimivat yritykset pyrkivät tuottamaan ja markkinoimaan sisältöä, ja ne palkkaavat usein freelancereita lyhyen ja pitkän aikavälin hankkeisiinsa. Ne myös palkata graafisia suunnittelijoita luomaan huippuluokan sisältöä. heille - jotta suunnittelu logon tai verkkosivuston, brändäyksen, liikegrafiikan tai infografiikan tekemisen jne. Graafiset suunnittelijat voivat erikoistua painettuun (lehdet, vaatteet jne.) tai digitaaliseen suunnitteluun. Saatat olla suhteettoman tuottaa sisältöä taide- tai kulttuuriorganisaatioille tai yritysbrändeille. The mahdollisuudet ovat loputtomia.

Löytää graafisen suunnittelun työpaikkoja, voit tehdä virtuaalisen kierroksen osoitteessa verkkosivustot kuten Bark, Fiverr, Toptal, Freelancer.com, Upworkjne.


Voit myös lukea: Oletko valmis käynnistämään suunnittelijan urasi? Freelance graafisen suunnittelun työpaikat

4. UI / UX design työpaikat

Aikoinaan näitä termejä pidettiin täysin uusina. Nykyään ei enää! Käyttöliittymän historia juontaa juurensa 1940-luvulle, mutta se on sen jälkeen kokenut muutoksia. Hauska fakta: kognitiotieteilijä Donald Norman on olla ensimmäinen henkilö kirjoittamalla UX työnimikkeekseen 90-luvulla.

Aloittelevana suunnittelijana, seisot pöydän edessä, joka on täynnä astioita. Korvaa nyt astiat suunnittelutehtävillä. Vaikka yritys saattaa etsiä UX/UI-suunnittelijaa, nämä tehtävät eivät ole sama asia. UI-suunnittelija luo käyttäjäkeskeisiä tuotteita (kuten käyttöliittymiä) ja kokemuksia. UX-suunnittelija asettaa myös käyttäjän keskiöön, mutta tekee muun muassa tutkimusta, kirjoittaa UX-kopioita ja tekee testausta.

Vaikka olisitkin kiinnostunut molemmista, saatat haluta erikoistua johonkin niistä. Jos pidät tätä suunnittelualaa mielenkiintoisena ja jännittävänä, tutustu osoitteeseen Bark, Toptal, Upwork, Thumbtack, PeoplePerHour, tai Fiverr.

5. Tuotesuunnittelu työpaikat

Ihmiset käyttävät paljon esineitä. Syömme pöydässä, istumme tuolilla, käytämme lusikkaa tai syömäpuikkoja, katselemme näyttöä, ajamme tai matkustamme ajoneuvolla, käytämme virtuaalitodellisuuskuulokkeita... Voisimme jatkaa ja jatkaa ja jatkaa. Nämä tuotteet ja niiden osat on suunnitellut ja tuottanut joku tai jokin (ajatelkaa tekoälyä). Voit valitse tietty painopiste ja aloita rahan ansaitseminen esineiden suunnittelu eri tarkoituksiin. Vakaan asiakaskunnan kanssa tai ilman, voit löytää töitä osoitteesta Fiverr, Upwork, tai Freelancer.com

6. Web-kehitys ja ohjelmointi työpaikat

12Kuva: Joshua Aragon on Unsplash

Web-kehittäjät tai ohjelmoijat muodostavat toisen freelancerien segmentin. He saavat yleensä palkkashekin, johon on kirjoitettu suuri numero. Jos sinua ei haittaa viettää aikaa yksin tai eristyksissä ja nautit koodien kirjoittamisesta, harkitse seuraavia vaihtoehtoja ohjelmoijaksi tai kehittäjäksi. Voit liity start-up-yritys, pieni tai suuri, etsi asiakkaita, joilla on Bark ja muita freelance-sivustoja. On mahdollista myydä koodit, liitännäiset, teemat ja PHP-skriptit. osoitteessa Koodaajaesimerkiksi. Codester pitää 30% tuloistasi palvelumaksuna, mutta alusta ei vaadi yksinoikeutta. Tämä tarkoittaa, että voit jatkaa tuotteiden myyntiä omalla verkkosivustollasi tai muualla.


Voit myös lukea:

7. Valokuvaaja

Tavallisten ihmisten lisäksi myös yritykset selaavat verkkosivuja löytääkseen relevanttia sisältöä. Monet heistä suuntaavat valokuvasivustoille. Jos nauttia valokuvien ottamisesta (ammattilaiskameralla tai älypuhelimella paikan päällä ja leikkiä Photoshopilla kotona), lue Pexelsistä, Unsplashista, Pixabaysta, Adobe Stockista, Fotolia, tai Byrd. Häävalokuvaus (kanssa Bark ja muut alustat), kuvajournalismi, muotokuvaus ovat vain joitakin valokuvauksen aloja. Et ehkä tavoittele tulla taiteilijaksi, mutta sekin on vaihtoehto.

8. Markkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija

Oletko käynyt LinkedInissä hiljattain? Olet ehkä nähnyt satoja markkinoinnin ja sosiaalisen median työpaikkoja mainostetaan - varsinkin jos haluat työskennellä start-up-yrityksessä. Jos kyseessä on pieni yritys, tarvitaan yksi henkilö. luoda markkinointistrategioita ja toteuttaa ne esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa.

Yleensä tällaiset työt voidaan tehdä etänä. Tieto SEO, SEM, pay per click -mainonta, sisältömarkkinointi ja/tai tytäryhtiö markkinointi voi varmistaa sinulle paremman aseman työmarkkinoilla. Perinteisten työpaikkasivustojen lisäksi voit käyttää Upwork, Freelancer.com, Toptal, Bark, tai ehkä MNFST.


Voit myös lukea: 

9. Freelance-taidetyöt verkossa

Jos et liity henkilökuntaan kulttuuri- tai taideorganisaation palveluksessa, työskentelet todennäköisesti freelancerina taiteen alalla. Esimerkkinä mainittakoon, että suurin osa elokuvafestivaaleista vain palkata väliaikaista henkilöstöä muutama kuukausi ennen festivaalia. Joillakin laitoksilla voi olla vain muutama työntekijä, ja ne työskentelevät useiden vapaaehtoisten harjoittelijoiden kanssa. Sama koskee elokuvatuotantoyhtiöitä.

Jos haluat lukea taide- ja kulttuurityöntekijöiden asemasta, etsi tutkijoiden artikkeleita, jotka käsittelevät tuotantoon liittyviä kysymyksiä. tutkimukset. Valitettavasti hyvin palkattua taide- ja kulttuurialan työtä ei ehkä koskaan saada. Toivomme, että sinusta tulee poikkeus. Löydät alla olevan luettelon taidealan työpaikoista.

10. Online-stylisti

Aloitetaanpa jostain vähemmän ilmeisestä... Online-stylistit ideoida asuja, asusteita ja muuta vastaavaa varten. He ajattelevat värejä, muotoja, kehyksiä ja kokoonpanoja. Tämäntyyppinen työ voi olla sisällyttää myydä tuotteita ja ansaita rahaa palkkioilla. Nimeämme Stella & Dot esimerkkinä tästä. Yhdysvalloissa ja Kanadassa toimiva foorumi hyväksyy ainoastaan naisten hakemukset yli 18. Heidän on oltava Yhdysvaltojen tai Kanadan kansalaisia tai pysyvästi Kanadassa asuvia henkilöitä, ja heillä on oltava voimassa oleva sosiaaliturvatunnus tai vihreä kortti/sosiaalivakuutusnumero Kanadassa.


Voit myös lukea: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää hierojan työpaikoista

11. Muotisuunnittelija

Muotialan tunnetut nimet menevät luultavasti toimistoon/studioon ja johtavat tiimiä. Muotisuunnittelijan ei kuitenkaan tarvitse viitata pelkästään suuriin nimiin. A kotona asuva vanhempi, eläkeläinen tai kuka tahansa, jolla on intohimo muotiin. voivat lanseerata oman tuotemerkkinsä ja myydä tuotteitaan verkossa.

Toki, jos haluat kasvattaa tuotantoa ja tuottaa valtavan määrän mekkoja, hameita, takkeja ja hattuja, sinun on palkattava työntekijöitä. Niin kauan kuin pidä työtäsi sivutoimisena harrastuksena, olohuone, keittiö, autotalli, ullakko tai kellari on oiva paikka ommella, neuloa jne. (Myös muut käsityöläiset voivat hyödyntää taitojaan ja myydä esineitään verkossa.)


Voit myös lukea: 

12. Elokuvatyöt

Kuva: Martin Lopez Pexelsistä

Kaikki elokuvatyöt eivät ole vaativat fyysinen läsnäolo kuvauspaikalla. Elokuvaohjelmoijat, elokuva- ja videoeditoijat, äänileikkaajat, säveltäjät, animaattorit, väritystaiteilijat ja VFX-taiteilijat saattavat käydä kuvauspaikalla kerran tai kaksi, mutta he voivat tehdä työnsä kotona tai omassa studiossaan. Hollywoodin glamourista huolimatta monet elokuvatyöt eivät ole kovinkaan tuottoisia. Kameran takana seisomisesta tai valkokankaan edessä istumisesta maksetaan yleensä vähemmän.

Aloittelevana elokuva-alan ammattilaisena, et ehkä saa niin paljon mahdollisuuksia. Sinun kannattaa työskennellä intohimoprojektien parissa ja/tai tehdä yhteistyötä ystävien kanssa. Jotkut Hollywoodin nykyään kuuluisat nimet aloittivat uransa kaveriporukalla, joka kokoontui yhteen tekemään hulluja videoita. Voit ladata kappaleitasi YouTubeen, SoundCloudiin, Behanceen, Instagramiin, Facebookiin jne. Osoitteessa Fiverr, saatat löytää pienimuotoisia hankkeita.

13. Kuvittaja / sarjakuvapiirtäjä / karikaturisti

Ihmiset, joilla on piirustustaitoja, mutta jotka eivät ole kiinnostuneita arkkitehtuuri tai maalaus voi tutustua kuvittajien, pilapiirtäjien ja karikatyyrien maailmaan. Voit omistaa aikaa sarjakuvien tai tietokonepelien parissa työskentelyyn. Aika, jolloin graafikot istua pöydän ääressä toimistossa, on poissa. Voit vain rentoutua kotona ja työstää projektiasi lasten, lemmikkieläinten, kasvien ja kirjojen ympäröimänä. (Tuomioistuimessa työskenteleviä taiteilijoita on kuitenkin edelleen olemassa, ja he viettävät suurimman osan ajastaan oikeudessa.) Jos sinulla ei ole yhteyksiä näille aloille, käy osoitteessa Bark, Fiverr, Freelancer.com, PeoplePerHour ja Thumbtack ja katso, mitä he voivat tarjota sinulle.


Voit myös lukea: 

14. Valmennustehtävät

Ei, tässä osiossa ei käsitellä jalkapallo-, koripallo- ja muita urheiluvalmentajia. Haluamme kiinnittää huomiota elämänvalmentajiin. Ihmisiin, jotka voivat opastaa muita miten löytää työpaikka, neuvotella palkoista ja sovittaa yhteen työ- ja yksityiselämä.

Oletko opiskellut psykologiaa, taloutta tai erikoistunut henkilöstöhallintoon? Voit aloittaa valmennusurasi. On parempi hankkia sertifiointi, mutta se ei ole pakollista. Ajattele asiaa näin: jos joku haluaa kysyä neuvoa, hän saattaa pitää henkilön, jolla on todistus tai lisenssi, ammattimaisempana. Sinun ei tarvitse perustaa toimistoa, vaan voit neuvoa asiakkaitasi puhelimitse tai verkossa. Voit aloittaa Coach.me.

15. Verkko-opetus

Opetuksesta puheen ollen, freelancerit (niin luovan työn tekijät kuin muutkin) ovat Tervetuloa opettamaan seuraavan sukupolven taiteilijat, suunnittelijat, kieltenopettajat, kuntoiluohjaajat, muusikot jne. Digitalisaatio on mullistanut opetuksen. Ihmiset, jotka asuvat etäyhteys maaseudulla (hyvällä laajakaistayhteydellä) ja ne, joilla on vain vähän aikaa tai esteitä saapua luokkaan, voivat myös voivat osallistua kaikenlaisiin kursseihin tänään. Eikö olekin ihanaa? Koulutuksella on niin tärkeä rooli ihmisten elämässä. Se avaa ovia.

Udemyn lisäksi, yleisölle on esitelty runsaasti muita verkkoalustoja. Niiden määrä todennäköisesti kasvaa edelleen. Ammattikokemus ja opettajan tutkinto ovat plussaa, mutta eivät aina välttämättömyys. Terävöittää innokkaiden opiskelijoiden taitoja kautta Bark, Qkids, Savvy, Preply, Thumbtackja lukuisat muut alustat. Löydät paljon arvokasta tietoa online-tuutoritöistä täällä.


Voit myös lukea:

16. Fitness-työpaikat

Kuva: Katee Lue on Unsplash

Monet kunto-ohjaajat teen kokopäivätyötä ja opetan vain sivutoimisesti. Jotkut jooga ja Les Mills -ohjaajat saattavat onnistua täyttämään päivänsä 40 tunnin tunneilla. Kaikki eivät kuitenkaan. Ei silloin, kun olet juuri sai todistuksen varmasti. Valitsitpa minkä tahansa urheilulajin tai toiminnan tahansa, voit opettaa luokassa tai nauhoittaa istuntojasi ja jaa ne verkossa. Esimerkiksi monet kuntoilu- ja joogaopettajat ovat siirtyneet verkkoon COVID-19:n vuoksi. Videonjakoalustojen ilmeisten vaihtoehtojen lisäksi voit kääntyä myös seuraavien tahojen puoleen. Bidvine, Udemy, tai Bark.

17. Virtuaalinen avustaja

The vähiten kokenut yksityishenkilöt voivat aloittaa hakemalla virtuaaliavustajan työpaikkoja. Saadakseen työpaikan he tarvitsevat erinomaiset viestintä- ja organisointitaidot. Et tienaa valtavasti rahaa avustamalla paikan päällä toimivia tiimejä, mutta saat hyödyllisiä taitoja. Lukiolaiset ja korkeakouluopiskelijat voisi luoda tulovirran tämäntyyppisellä etätyöllä. Fancy Hands voi yhdistää sinut asiakkaisiin eri Yhdysvaltain osavaltioista.


Voit myös lukea:

18. Freelance tietojen syöttö työpaikat

Oletko koskaan kuullut sanottavan, että data on uutta kultaa? Älä huoli, emme halua testata sinua. Joka tapauksessa, et ehkä edes käsittele suuria tietoja, kun suoritat tietojen syöttötöitä. Tämä työ on sinua varten, jos yksitoikkoisuus ei pelota sinua. Tutustu Fancy Hands, Upwork, Freelancer.com, Hubstaff Talentja vastaavat alustat.


Voit myös lukea: 

19. Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjän on oltava hyvä numeroiden kanssa. Freelancerina ollessasi laatisit laskuja muille freelancereille, jotka eivät pysty yksin pitämään kirjaa taloudestaan. Saatat esittelemään taitojasi yksityishenkilöille tai pienille ja suurille yrityksille lähetetyssä sähköpostissa. Mitä tahansa voit sopii kiireiseen aikatauluusi-erityisesti verokausien aikana. Ota yhteyttä potentiaalisten asiakkaiden kanssa Bark, Fiverr, Freelancer.com, Toptal, Upwork, Thumbtack, tai jopa Taxfyle.

20. Asiakaspalvelija

Opiskelijat, jotka haluavat työskennellä opintojensa ohella, voivat päätyä puhelinkeskukseen, jossa he ottavat vastaan asiakkaiden puheluita (ja sähköposteja). Paljon kärsivällisyyttä ja hyvät viestintätaidot voi helpottaa kaikkia vaikeita tilanteita. Asiakaspalvelijoiden on voitettava joitakin haasteita. Jos olet valmis siihen, tutki, miten NexRep ja Liveops työtä.

21. Tuotetestaaja

Verkossa on julkaistu miljardeja verkkosivustoja ja tuhansia sovelluksia, ja määrä kasvaa edelleen. Monet yritykset noudattavat käyttäjäkeskeistä lähestymistapaa ja testaavat tuotteitaan ennen niiden julkaisua. Jos osaat ilmaista itseäsi kattavasti ja tykkäät arvostella tavaroita, ryhdy testaajaksi. Aloita etsintäsi osoitteessa Userbrain, TryMyUI, tai UserTesting.

22. Palkallinen kyselytutkimus Työpaikat

Yritykset, jotka harjoittavat markkinatutkimus lähettää panelisteilleen tuotteiden lisäksi myös kyselyitä. Tuotemerkit ovat halukkaita maksaa heille saadakseen tietoa miten potentiaaliset asiakkaat näkevät heidän tuotteensa ja palvelunsa. Niiden määrä kasvaa nopeasti, joten pitää silmällä uusia yrityksiä jotka ilmestyvät pellolle. Mitä nyt, tutustu kanssa Survey Junkie, MOBROG, Opinion Outpost, iSurveyWorld, Branded-tutkimukset, OneOpinionja Nielsenin tietokone- ja mobiilipaneeli. Mikään näistä online portaaleista lupaa valtavia maksuja, mutta joitakin ylimääräistä rahaa käyttää lahjoihin sinulle ja muille.


Voit myös lukea: 4 laillista yritystä, jotka maksavat sinulle kyselytutkimuksista

Freelance-keikat "paikan päällä".

Kuva: Matt Nelson, Unsplash

Tähän luokkaan kuuluvat toimitus, ajo, siivous, lemmikkieläinten hoitaja, lastenhoito, kotisivut, vanhustenhoito, tasker (helppo käsityöläinen), ja samankaltaiset työpaikat. Saatat esimerkiksi tarjota mieluummin jooga- tai pilates-tunteja paikan päällä kuin tallentaa ja julkaista jaksojasi. 

Näissä töissä on paljon eroja olosuhteiden, tehtävien, ansioiden, sijainnin, tarvittavien työkalujen ja muiden vastaavien osalta, mutta kaikki työt on tehtävä paikan päällä. Ja Aloittelijat ovat yleensä tervetulleita foorumeille. Näiden työpaikkojen kohdalla saatat kuulla termin itsenäinen toimeksisaaja paljon. Keikkatöitä tekevät työntekijät luokitellaan yleensä sellaisiksi. Tämä voi kuitenkin muuttua tuleva, joten lukekaa uutiset. (Jos ihmettelet, miten nykyinen koronavirusepidemia on vaikuttanut itsenäiseen urakointiin, klikkaa kohtaa täällä.)


Tutustu työmahdollisuuksiin TaskRabbit, PetSitter.com, Bark, HouseSitter.com, Rover, Sitter.com, Housekeeper.com, Thumbtack, GigSalad, Curri, Postmates, DoorDash, FedEx Ground, ja monet muut alustat

Voit myös lukea:

[wp-faq-schema title="FAQ Title" accordion=1].

Yhteenveto

Monimuotoisuus freelance-työpaikat etänä ja paikan päällä on kiistaton. Monet ikivihreät ja jotkin uudet työpaikat ovat päässeet luetteloon, jossa on yksityiskohtaisia tietoja. freelance-työ kotoa ja paikan päällä. Vaikka osaamisesi rajoittaa mahdollisten työpaikkojen määrää, monet työpaikat eivät vaadi valtavaa tietämystä, erityisiä taitoja tai vuosikymmenten kokemusta. Joskus yharrastuksemme tai nörttimäinen kiinnostuksen kohteemme johtaa sinut menestyksekkääseen freelance-uraan. Freelancerina toimiminen tuo mukanaan ylä- ja alamäetaivan kuten elämässä. Kuitenkin, kun tarpeeksi kärsivällisyyttä, suunnittelua ja varasuunnitelmaa, ponnistelut ja kova työ tuottavat myönteisiä tuloksia.