Saatat olla kokenut graafinen suunnittelija, kuvittaja tai verkkosivujen suunnittelija etsit lisää freelance-suunnittelijan työmahdollisuuksia tai saatat olla opiskelija graafisen suunnittelun alalla, joka haluaa rakentaa portfoliota ja ansaita samalla rahaa. Oli tilanteesi mikä tahansa, voit löytää ja ottaa vastaan freelance-graafisen suunnittelun töitä verkossa toimivilla freelancer-alustoilla. Tulet yllättymään siitä, kuinka suosittuja palvelusi voivat olla verkossa!

freelance graafisen suunnittelun työpaikat

Hyppää!

Sinulla on lahjakkuutta, taitoja ja tahtoa, mutta et tiedä, mistä aloittaa? AppJobs on täydellinen paikka aloittaa matkasi lukuisiin freelance-graafisen suunnittelun työpaikkoihin. Työnhakusivustollamme voit etsiä freelancereiden käytettävissä olevat verkkoalustat kaupungissasi helpoimmalla tavalla. Löydät keikkoja freelance-kuvittajille, freelance-suunnittelijoille ja freelance-verkkosivujen suunnittelijoille kaikentasoiselle kokemukselle! Sinun ei siis tarvitse työskennellä liian monta vuotta aloittaaksesi freelancer-urasi. Ryhdy vain toimeen!

Anna mennä vaan! Tarkista kaikki mahdollisuudet Yhdistyneessä kuningaskunnassa: Leeds, Lontoo, Liverpool, Manchester ja Birmingham, Yhdysvaltain ja Kanadan kaupungeissa: Miami, Chicago, Vancouver, Phoenix, Houston, San Diego, Toronto, Indianapolis, Cleveland, Detroit, Leeds, Atlanta, Dallas, Boston, Philadelphia, NYC tai muissa kaupungeissa ympäri maailmaa: Auckland, Dublin, Sydney, Melbourne tai Brisbane.

Vieläkö tunnet olosi epävarmaksi?

freelance graafisen suunnittelun työpaikat

Jos sinusta tuntuu, että sinulta puuttuu Tieto, taitoja tai osaamista, miksi et ottaisi lisäkoulutusta tarvitsemistasi asioista? AppJobs voi auttaa myös siinä. Tutustu Simplilearn, joka on yksi maailman johtavista sertifiointikoulutuksen tarjoajista, ja ota koulutus, jonka avulla voit tuntea olosi varmemmaksi ja varmemmaksi!

Lisää vinkkejä menestykseen freelance-graafisen suunnittelun töissä

freelance graafisen suunnittelun työpaikat

Luo profiilisi huolellisesti. Esittele itsesi asianmukaisesti. Valitse ammattimaisen näköinen valokuva, älä unohda mainita yksityiskohtia kokemuksestasi, tutkimukset ja kaikki asiaankuuluvat tiedot, kuten esimerkiksi saamasi palkinnot. Linkki portfolioon auttaa aina asiakkaita ymmärtämään estetiikkaasi ja näkemään, sopisitko heidän etsimiinsä töihin.

Kun lopulta pääset töihin, varmista, että noudatat määräaikoja ja kommunikoit kohteliaasti asiakkaidesi kanssa. Viestintätaidoilla pääset pitkälle. Jos ymmärrät selvästi, mitä asiakkaalla on mielessään, säästät aikaa edestakaisin meneviltä projekteilta. Lisäksi ystävällisyys ja avoimuus tuovat sinulle hyviä arvosteluja, mikä houkuttelee vielä lisää asiakkaita.

Miten on vakuutusten, verojen ja palkan laita, kun otat vastaan freelance-graafisen suunnittelun töitä?

freelance graafisen suunnittelun työpaikat

Mitä teet ansaita riippuu siitä, kuinka monta tuntia työskentelet, mikä on palkkasi ja kuinka yksinkertainen tai monimutkainen projekti on. Voit yleensä neuvotella hinnasta asiakkaidesi kanssa sen mukaisesti. Ansiosi maksetaan yleensä verkossa, ja ne joko talletetaan pankkitilillesi tai maksetaan PayPalin tai vastaavien alustojen kautta. Voit tutustua tarkemmin siihen, miten freelancereille maksetaan palkkaa blogikirjoituksessamme täällä.

Kun kyse on verot ja vakuutus, keikkataloudessa on paljon keskustelua herättänyt aihe, mutta on asioita, joista sinun on syytä olla tietoinen, ja varmista, että etsit, mitä kyseisessä maassa, jossa työskentelet, sovelletaan. Kannattaa ehkä kysyä neuvoa paikalliselta kirjanpitäjältä ja varmistaa, että se on käy blogikirjoituksessamme rahoitussuunnittelusta saadaksesi käsityksen siitä, mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota näissä asioissa.

Oletko valmis aloittamaan? Tutustu mahdollisuuksiisi!

AppJobs voi auttaa sinua löytämään oikean foorumin, johon voit liittyä ja löytää freelance-grafiikan suunnittelutöitä.

Käy seuraavissa linkeissä tai valitse kaupunkisi osoitteessa AppJobs ja sitten Freelance-kategoria.

Freelancer osoitteessa Milwaukee, Bologna, Perth, Portland, Varsova, Hong Kong.

PeoplePerHour osoitteessa Kultarannikko, Dublin, Bukarest, Columbus, Istanbul, Utrecht, Singapore.

Hubstaff Talent osoitteessa München, Houston, Rooma, Krakova, Sydney, Singapore, Auckland

Upwork osoitteessa Lontoo, Leeds, Birmingham, El Paso, DC, New York City

Thumbtack osoitteessa Jacksonville, Denver, Cincinnati, Cleveland, Columbus, Albuquerque.

Jos haluat tietää paljon enemmän freelancetyöstä ja freelance-työpaikoista, haluan kutsua sinut seuraaviin blogikirjoituksiin: