On tilanteita, jolloin kotoa tai asunnosta poistuminen joka aamu ei ole ihanteellinen vaihtoehto. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettetkö voisi tienata rahaa viettämällä tuntikausia olohuoneessasi istuen mukavalla sohvalla tai minimalistisen luonnonpuupöydän ääressä.

Joissakin freelance-töissä sinun ei tarvitse olla offline-vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa. Nykyään verkkoneuvottelut toimivat kuin nenä päähän.

Kuka sinä olet?

Ei se mitään! Emme pyydä sinua miettimään itseäsi ja yrittämään lukea identiteettiäsi uudelleen muutamalla lauseella. Haluamme kuulla, miksi vietät aikaa kotona.

Oletko sinä:

  • vanhempi, jolla on pieni lapsi?
  • eläkeläinen, joka haluaa tehdä työtä?
  • vammainen henkilö, jonka on vaikea liikkua?
  • opiskelija luovalla uralla ja lisätä töitä portfolioosi?

Kuka ikinä oletkin, löydät varmasti freelance-töitä, joiden avulla voit ansaita rahaa joka päivä, viikko tai kuukausi, osa-aikaisesti tai vain viikonloppuisin.

Voit aloittaa uuden seikkailusi AppJobs.comista! Valitse kaupunkisi ja katso!

Freelance-työt, joita voit tehdä

Taitojesi, kiinnostuksen kohteidesi, pätevyytesi ja saatavuutesi perusteella voit tehdä erilaisia asioita. Me olemme

Yritän saada sinut analysoimaan kaikkia näitä kohtia ja löytämään vastauksia. Jotkut ihmiset ehdottavat, että kaikkien pitäisi kirjoittaa ylös SMART (Specific, Measurable, Relevant, Achievable, Achievable, and Time-bound) -tavoitteensa. Jos se auttaa sinua, anna mennä, jos ei, kokeile muita tapoja. Tässä on muutamia vinkkejä siitä, millaista freelance-työtä voit tehdä kotoa käsin.

Verkko-opettaja/tutor Markkinointi ja kirjoittaminen Kehittäjät ja suunnittelijat

Online stylisti ja virtuaalinen avustaja Työpaikat ilman kokemusta

1. Verkko-opettaja/tutor

Verkko-opettajuus voi tehdä sinut erittäin onnelliseksiFkielistä tieteeseen ja teknisestä tuesta voit tarjota jotain innokkaille oppijoille kaikkialla maailmassa. Jos olet esimerkiksi yli 18-vuotias, voit rekisteröityä Savvyn palveluun osoitteessa Phoenix, SanFrancisco, Nashville, SanDiego, FortWorth, SanAntonio ja muut yhdysvaltalaiset kaupungit. Voit opettaa melkein mitä tahansa $40-$250:n tuntihinnalla. Mitään todistusta ei tarvita, sinun on vain oltava perehtynyt aiheisiin, joita haluat opettaa. Tuntimäärät ovat joustava, joten sinulla ei ole kiinteää aikataulua, jota noudattaa. Se on unelmien täyttymys!

Tutustu verkko-opetustehtäviin Phoenix, SanFrancisco, NewYork, Dallas, Miami, LosAngeles and muut kaupungit osoitteessa theUSA.

Tutustu kaikkiin Euroopan verkko-opetustyöpaikkoihin esimerkiksi seuraavissa kaupungeissa. Madrid, Rooma, Lontoo, Leeds, Berliini, Barcelona ja muualla mantereella.

Ja kaikki verkko-opetustyöpaikat muualla maailmassa Bogotassa, Buenos Airesissa ja muissa paikoissa ympäri maailmaa. maailmaan.

Savvyn kohteliaisuudesta. Helmikuusta 2019 lähtien voit valita 8 kategoriasta.

2. Markkinointi ja kirjoittaminen

Työskentely graafisena suunnittelijana ja kopiointityön tekeminen cja tarkoittaa tasaista palkkaa, varsinkin jos asiakas

lähettää sinulle pyyntöjä säännöllisesti. Yritykset kaikkialla maailmassa haluavat tuottaa ja esitellä sisältöä ja palkkaavat usein freelancereita lyhyitä tai pitkiä projekteja varten.ottaa sinuun yhteyttä kysyäkseen sinulta tietyistä aiheista.

Tämä koskee esimerkiksi TheOnea, joka on saatavilla San Bernardinossa, Madridissa, Lontoossa, Buenos Airesissa ja Buenos Airesissa. monissa muissa paikoissa ympäri maailmaa. TheONE:n avulla luot profiilin, lisäät palvelusi, joita voit myydä myymällä minuutti.

Oikeudenmukainen hinta voi olla $1-$15 minuutilta tai 0,80-13 euroa Euroopassa. Vaikka puhuisit asiakkaan kanssa vain 5 minuuttia, saat rahasi takaisin. Sinun ei tarvitse antaa todistusta, mutta sinun pitäisi pystyä vastaamaan kaikkiin aiheisiin liittyviin kysymyksiin. Kuten aina, suunnittele aikataulusi.

Jos pidät blogien ja sisällön kirjoittamisesta asiakkaille, Verblio ion paras sovellus sinulle. Voit valita aiheet, joista olet kiinnostunut, ja sinulla voi olla joka päivä eri aihe, joten et koskaan kyllästy. Voit lukea asiakkaiden pyyntöjä ja vastata luonnoksella, jonka asiakas voi hyväksyä, hylätä tai pyytää muutoksia. Tarjolla on kysyttyjä töitä 300-3 000 sanan kirjoittamiseen. Sinulle on aina töitä tarjolla, ja asiakkaat tarvitsevat uutta sisältöä joka kuukausi. Aluksi voit ansaita noin $18 per blogikirjoitus, mutta tämä muuttuu, kun saat enemmän arvosteluja ja voit tehdä pidempiä kirjoituksia.

Tutustu kaikkiin sovellukset osoitteessa freelance kirjailijat ja freelancemarketing!

Katso kaikki freelance-työt myös osoitteessa Bryssel, Barcelona, München, BsAuierneso monissa muissa paikoissa ympäri maailmaa.

, MexicoCity, Madrid, Bogota ja

TheONE:n kohteliaisuudesta. Markkinoinnin asiantuntijana voit käyttää tällaisia hashtageja.

3. Kehittäjät ja suunnittelijat

Vahvan Tieto tietojenkäsittelytieteen (kuten ohjelmointikieli), voit päästä useisiin työpaikkoihin freelancereita maailmanlaajuisesti. Kehittäjät ja suunnittelijat voivat ostaa ja myydä erilaisia valmiita web-kehitysresursseja Codester-verkkomarkkinapaikalla. Myymällä tuotteitasi, kuten skriptejä, teemoja, malleja, koodeja, liitännäisiä, sovellusten lähdekoodeja, voit ansaita hyvää rahaa ja nauttia freelancerina toimimisen eduista - työskennellä milloin ja mistä haluat.

Ansaitse jopa 140 euroa tehtävää kohden ja saat rahasi turvallisesti PayPalin kautta tai pankkisiirrolla kerran kuukaudessa. Koodaaja pitää 30% tuloistasi palvelumaksuna, mutta he eivät vaadi yksinoikeutta, mikä tarkoittaa, että voit jatkaa tuotteiden myyntiä omalla verkkosivustollasi tai missä tahansa haluat!

Tutustu myös muihin verkkosivustot ohjelmoijille ja suunnittelijoille.

Tutustu freelance IT-työpaikkoihin Pariisissa, Madridissa, Bogotassa, Buenos Airesissa, Mexico Cityssä, Barcelonassa ja monissa muissa paikoissa. ympäri maailmaa.

4. Online-stylisti ja virtuaalinen avustaja

Uuden (teknologisen) aikakauden myötä syntyy uudenlaisia töitä. Nykyään kukaan ei nostaisi kulmakarvojaan hämmästyneenä, jos hakisit virtuaaliassistentiksi Las Vegasiin tai New Yorkiin tai verkkostylisti Stella & Dot -yhtiön verkkostylistiksi. Phoenix, Houston,

Austin, Las Vegas, Dallas, LosAngeles ja muut kaupungit Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Rekisteröityäksesi Stella & Dotiin sinun on oltava vähintään 18-vuotias, Yhdysvaltojen tai Kanadan kansalainen tai pysyvästi asuva henkilö ja sinulla on oltava voimassa oleva sosiaaliturvatunnus tai *Green Card/kanadalainen sosiaaliturvatunnus. Jos sinulla on ares, etsi stylisti, joka haluaa sponsoroida sinua. Jos tämä ei ole mahdollista, yritys nimeää sinulle sponsorin. Osa-aikaisena stylistinä voit **tulostaa noin $4 000 kuukaudessa. Ennen kuin aloitat, valitse aloituspakettisi (starter kit). Essential Kit $199:n osalta. Enemmän rakkautta $499:n osalta Ultimate Kit $699).

Stella & Dot -myymälän tarjoamana. Voit arvioida kuukausittaiset tulosi verkkosivustolla

5. Työt ilman kokemusta

Verkkokyselyjen täyttäminen ja verkkotesteihin osallistuminen voi olla osa päivittäisiä työtehtäviäsi ilman erikoisosaamista tai vuosien kokemusta. Kun Surveys On The Go on Los Angeles or Miami, voit ansaita jopa $2-5 per lomake odottaessasi ystäviä, hammaslääkärissä, ravintolassa tai kahvilassa. Sovelluksen voi ladata iPhoneen, iPadiin tai Android-puhelimiin. Kaikkien käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita. Rahojen vastaanottamista varten tarvitset PayPal-tilin. Se on loistava online-freelance-työ myös teini-ikäisille.

Voit myös tutustua Hiving in Barcelona, Sacramento, MexicoCity, Cali, Buenos Aires, Madrid ja muutkaupungit. Hivingin avulla voit ansaita rahaa kunkin kyselyn pituuden mukaan, ja voit ansaita noin $20, £20, 75-220 MXN, 12 600-37 800 COP, 170-500 ARS (riippuen siitä, missä olet). Sinulla on vielä enemmän mahdollisuuksia voittaa kutsumalla ystäviäsi osallistumaan kyselyihin tai osallistumalla hauskoihin arpajaisiin, kilpailuihin ja kilpailuihin. Kaikkien käyttäjien on oltava vähintään 15-vuotiaita.

Survey On The Go:n kohteliaisuudesta. Ansaitset rahaa siitä, että annat mielipiteesi ja annat mielipiteesi.

Miten valmistautua työskentelemään kotoa käsin

Emme voi tarpeeksi korostaa, että freelancerina työskentely kotoa käsin voi olla sekä palkitsevaa että haastavaa.

kerrallaan. Siitä huolimatta pystyt selviytymään kaikesta. Annetaanpa muutamia ideoita, jotka ovat toimineet meillä.

1. Pukeudu aina työhön sopivasti!

2. Jos mahdollista, työskentele muussa huoneessa kuin makuuhuoneessa. 3. Aseta aikataulu ja/tai kirjoita lista tehtävistä asioista. 4. Aloita päiväsi lukemalla ja vastaamalla sähköposteihin.

5. Suunnittele taukoja.

6. Ilmoita työtovereillesi, milloin olet käytettävissä. Loppujen lopuksi kyse on siitä, että itse-tieteenala. Jätä kommentti ja jaa vinkkisi!

Haluatko aloittaa freelancerina? Tutustu kaikkiin mahdollisuuksiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa osoitteessa Leeds, Lontoo, Birmingham and Liverpool, Yhdysvalloissa sellaisissa kaupungeissa kuin Miami, Phoenix, Houston, San Diego, Indianapolis, Los Angeles, Dallas, New York Euroopassa vuonna Madrid, Barcelona, Berliini, Rooma, Bryssel, Pariisi aja muualla maailmassa Bogota, Buenos Aires, MexicoCity, Monterrey.