Ystävänpäivä on rakastavaisia varten. Ja rakkaus on tärkeää paitsi romanttisessa mielessä myös siksi. kun on kyse siitä, mitä teet ansaitaksesi elantosi tai voittaaksesi ylimääräistä rahaa. Koska kun teet sitä, mitä rakastat, olet yleensä hyvä siinä, et kyllästy helposti ja nautit jokaisesta päivästäsi!

Mutta älkää käsittäkö meitä väärin. Emme suosittele seuraamaan sokeasti vaistojasi. Työpaikkaa valitessasi kannattaa miettiä hieman. On olemassa kolme tärkeää tekijää sinun on otettava huomioon, ennen kuin sitoudut hankkimaan "merkityksellinen suhde" missä tahansa työssä!

3 asiaa, joita kannattaa miettiä ennen kuin valitset rakastamasi työn

Mikä on intohimosi?
Mitä rakastat tehdä ja mistä välität? Jos et ole vielä keksinyt sitä, mieti, mihin yleensä panostat energiaa ilman suurempaa valitusta. Millaiset aktiviteetit ja työt ylläpitävät kiinnostustasi? Se voi olla jokin harrastuksesi, jonka voisi muuttaa työksi, tai jokin asia, johon sinulla on taitoja ja Tieto noin.

Mitkä ovat taitosi?
Intohimon pitäisi yhdistyä taitoihisi. Ota aikaa ja kirjoita ylös, mitkä ovat nykyiset taitosi ja mihin ne voisivat johtaa sinua. Jos sinulla ei ole taitoja tiettyyn työhön, jota haluaisit tehdä, sinun kannattaa käyttää aikaa niiden kehittämiseen. Osallistu seminaareihin tai verkkokurssitesimerkiksi.

Mitä markkinat tarvitsevat?
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä asiana työpaikkaa valitessasi sinun tulisi myös miettiä, maksaako se laskut. Jos se ei nimittäin maksa, todennäköisesti joko vihaat sitä tai lopetat sen pian. Teillä ei ehkä ole edes mahdollisuutta viettää yhtäkään ystävänpäivää yhdessä... Varmista siis, että työllä tienaat riittävästi, jotta voit tulla toimeen (jos teet sitä kokopäiväisesti ja se on ainoa tulonlähteesi).

Miten AppJobs auttaa sinua löytämään rakastamasi työn?

AppJobs voi auttaa sinua löytämään työpaikan, jota rakastat, joka liittyy intohimoosi ja josta voi pitkällä aikavälillä tulla työ, josta tulee merkittävä osa elämääsi. Onhan nyt ystävänpäivä - olkaamme romanttisia työpaikkojemme suhteen, ei vain tärkeän kumppanimme suhteen!

Kun siis haet työpaikkaa AppJobsin kautta, aloita kategoriasta, joka klikkaa: valitse esimerkiksi lemmikki istuminen, jos rakastat viettää aikaa eläinten kanssa, paikallinen opastaminen, jos rakastat kaupunkia ja pidät vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa, tai verkko-opetus, jos olet hyvä välittämään tietoa. Tutustu rauhassa mahdollisuuksiisi, lue läpi eri sovelluksista antamamme kuvaukset ja merkitse muistiin ne, jotka tuntuvat sinulle läheisemmiltä.

Tässä on muutamia työpaikkoja, joita kannattaa tarkistaa: Hoito tai Sitter, Verbling tai Lingoda, ElderCare, UrbanSitter tai Bambino, Udemy tai Preply, PetSitter, Rover.

The paras osa AppJobsista löytyvien työtilaisuuksien kanssa on se, että voit kokeilla niitä omissa oloissasi riskeeraamatta yhtään mitään! Sinun ei tarvitse sitoutua tai lopettaa mitään muuta tekemääsi, ennen kuin olet varma päätöksestäsi. Sinulla ei ole pomoa pääsi yläpuolella, sinulla on joustava aikataulu ja voit työskennellä silloin, kun olet käytettävissäsi. Sinulla on siis todella mahdollisuus nähdä, miten työ voi osoittautua sinulle hyväksi. Voit jopa jatkaa sovellustyön tekemistä sivutoimisesti niin kauan kuin haluat.

Lisäksi voit kokeilla freelancerina toimimista ja tulla digitaaliseksi nomadi asua ja työskennellä missä päin maailmaa tahansa! Jos siis haluaisit asua ja työskennellä jossakin trooppisessa maassa ja olla täydellisen onnellinen, se on unelma, jonka voit tehdä todeksi! Tietotekniikan, markkinoinnin, kirjanpidon, verkkokehityksen tai virtuaaliavun kaltaisia töitä, joita voit ottaa vastaan esimerkiksi seuraavien alustojen kautta Koodaaja, Upwork, PeoplePerHour, Fiverr, Hubstaff Talent tai TheONEvoi auttaa sinua toteuttamaan unelmasi digitaalinen nomadi elämää!

Jos haluat lisätietoja millaista on olla digitaalinen nomadi lue seuraavat blogikirjoitukset:

Inspiroidu

Voit seurata Pingin, Tharkan, Stefanin tai Piotrin esimerkkiä ja löytää inspiraatiota niiden henkilökohtaisia tarinoita.

Ping löysi unelmatyönsä vahingossa. Hän aloitti koirien ulkoiluttamisen, koska hän etsi täydellistä rotua adoptoitavaksi. Nyt hän tienaa elantonsa lemmikkien hoitajana. Katso video ja inspiroidu!

Tharka aikoo perustaa oman yrityksen työskenneltyään useita vuosia kuljettajana.

Lue hänen tarinansa:
Uber-kuljettajaksi ryhtyminen voi olla alku jollekin suuremmalle - Tharkan novelli

Stefani toimii paikallinen opas Tukholmassa ja hän rakastaa sitä! Inspiroidu hänen sanomisistaan:
Miten tulla matkaoppaaksi? Tapaa Stefani, paikallinen opas Tukholmassa

Piotr joka haluaa viettää enemmän aikaa ulkona ja tutustua Tukholmaan, voi tehdä sen Foodora-kuljettajana ja ansaita samalla vähän ylimääräistä rahaa. Lue, mistä hänen tarinassaan on kyse:
Opiskelijatyöpaikat Tukholmassa I Syitä tulla Foodoran kuljettajaksi.