Kun kuljeskelet Kungsgatanilla matkalla töihin tai illalla Södermalmin läpi, olet varmasti nähnyt vaaleanpunaisen pyöräilijän huristelevan. Foodora on yksi Tukholman merkittävimmistä take away -ruokakuljetusyrityksistä. Se toimittaa satojen ravintoloiden herkullista ruokaa nälkäisille asiakkaille ympäri kaupunkia.

Jos olet joskus ajatellut pukea itsellesi vaaleanpunaisen takin, jatka lukemista! Meillä on kaikki vinkit, joilla pärjäät Foodora-ratsastajana ja pidät työn hauskana ja joustavana!

Foodora-ratsastajana kohtaat väistämättä muutamia haasteita, kun ajelet monta kilometriä päivästä toiseen. Sinulla on kuitenkin tärkeä tehtävä - nälkäisten vatsojen ruokkiminen ympäri Tukholmaa! Joskus se voi olla vaikeaa, etenkin talvella.

Pyöräily lumessa ja pakkasella ei ole yhtä hauskaa kuin kesällä. Siksi meillä on muutama yksinkertainen vinkki, joiden avulla voit pärjätä Foodora-kuljettajana - ja pitää sen hauskana!

1. Nauti pyöräilystä

Sääntö numero yksi on ehdottomasti se, että pyöräilystä on nautittava. Ei ole mitään järkeä ryhtyä pyörälähettilääksi, jos sinulla ei ole mitään yhteyttä pyöräilyyn. Olitpa sitten intohimoinen harrastaja, joka haluaa käyttää työaikaansa työnteon lisäksi myös liikuntaan, tai koulutettu pyöräilijä, joka on valmis uuteen haasteeseen, sinun täytyy RAKASTAA pyöräilyä. Tai ainakin sinun on yritettävä nauttia siitä.

Mitä enemmän ratsastat, sitä vahvemmaksi ja varmemmaksi tulet satulassa. Kun sinusta tuntuu, että kilometrit vain kasaantuvat etkä näe päivän loppua, mieti, kuinka paljon kehosi on hyötynyt päivän aikana tehdystä treenistä! Foodoran avulla tienaat lisärahaa JA säästät kuntosalijäsenyydessäsi. Se on win-win!

Kestävyytesi paranee, ja pystyt pyöräilemään yhä useampia kilometrejä. Kokemuksemme osoittavat, että noin 50 minuutin viettäminen pyöräilyn pyörä auttaa kehoasi ja sieluasi latautumaan uudelleen. Tunnet itsesi myös energisemmäksi!

2. Omistaa kunnon pyörä

Älä unohda: Sinulla on oltava kunnon pyörä! Lisäksi on otettava huomioon myös turvallisuuskysymykset. Pyöräsi on ajoneuvosi. Siksi on suositeltavaa, että pyöräsi tarkastetaan ennen uuden elämänvaiheen aloittamista.

Vaikka fixit ovat edelleen suosittuja, sinulla on oltava riittävästi kokemusta tällaisesta pyörästä, jotta voit hoitaa työmäärän ja pysyä turvassa päivittäin. Lähettipyöräilijänä ei ole kyse hienostelusta vaan käytännöllisyydestä. Julkisuudessa olet jo valmiiksi sankari toimittaa ruokaa nälkäisille vatsoille ympäri kaupunkia!

Foodora rider työpaikat

3. Ole ulkoilmaihminen

Useimmat meistä luultavasti yrittävät päästä sisälle heti, kun pieni sade on päässyt päähän, mutta sinä olet edelleen tien päällä. kilometrien tappaminen. Voit säästää niin paljon energiaa javälttää stressiä jos olet ulkoilmaihminen - tai yrität olla sellainen. Ellet ole innokas retkeilijä, joka surffailee koko ajan pitkin Internet säätiedotusten tarkistaminen, uusimpien työkalujen ja laitteiden etsiminen, aloita Googlen käyttö jo tänään saadaksesi tietoa kaupungissasi vallitsevasta ilmastosta. Varaudu lämpimään kesäsateeseen heinäkuussa tai lumimyrskyyn tammikuussa.

4. Tunne kaupunki, jossa asut

Ei ole myöskään haitallista, jos ainakin yrität opetella kaupungin kartan ulkoa niin hyvin kuin mahdollista. Tietyn kilometrimäärän jälkeen löydät varmasti kaikki oikotiet, joita pitkin pääset omaan osoitteeseesi. kohde nopeammin, ja asiakas voi olla erittäin tyytyväinen.

Osoitteeseen maksimoida turvallisuutesi ja suorituskykysi, sinun pitäisi myös olla hyvin perillä olosuhteista, joissa pyöräilijät joutuvat elämään kaupungissasi/kaupungissasi. Työolot vaihtelevat maittain ja kaupungeittain.

sekä katsoo, että Kööpenhamina, Tukholma tai Amsterdam ovat pyöräilijöiden taivas, Lontoo ei ole paras paikka pyöräillä. Monissa kaupungeissa infrastruktuuri palvelee edelleen enemmän autoilijoita kuin jalankulkijoita tai pyöräilijöitä - tai jopa niitä, jotka joskus istuvat tuntikausia ruuhkassa bussissa, joka on matkalla liikennekeskukseen.

5. Ole osa yhteisöä

Kuitenkin kokeneet Foodoran ratsastajat voi auttaa sinua navigoimaan tien päällä. Ne voivat tarjota sinulle neuvonta minne sinun pitäisi mennä ja mihin sinun pitäisi kiinnittää huomiota. Ennemmin tai myöhemmin heistä tulee myös sinun perheesi! Ne voivat olla myös turvaverkkosi, kun stressi on nurkan takana ja valmistautuu jahtaamaan sinua.

Voit jakaa kokemuksia, ahdistusta ja paljon muuta kollegoiden kanssa. Tunne siitä, että olet yhteisön jäsen, tekee työskentelystä rennompaa. Kun rauhallisuus leviää kehossasi, olet avoimempi antamaan adrenaliinin kulkea vapaasti suonissasi.

Hyppää pyörän selkään ja lähdetään ajamaan! Ilmoittaudu täällä, jos haluat työskennellä Foodora-kuljettajana Tukholmassa!

Haluatko oppia lisää? Katso videohaastattelu, jossa haastateltiin yhtä Tukholman Foodora-kuljettajaa!