Autolla ajaminen yhdistetään jotenkin edelleen mieskuljettajiin, puhutaanpa sitten asiasta yleisesti tai kyytijakosovelluksista. Näyttää siltä, että naiskuljettajia koskevat vitsit eivät koskaan mene pois muodista. Valitettavasti.

Kuitenkin, naiset ovat valmiita todistamaan, että he ovat yhtä hyviä kuljettajia kuin miehet. Mikseivät he olisi?

Erinomaiseksi viiden tähden kuljettajaksi ei synnytä. Tarvitaan aikaa, harjoittelua ja vaivaa, jotta voi valloittaa tien ja ajaa turvallisesti ja varmasti. Siitä on vain yksi askel rekisteröityä johonkin tarjolla olevista lukuisista kuljettajasovelluksista ja aloittaa ajaminen. asiakkaat A:sta B:hen.

Internetissä surffaillessa joutuu usein alttiiksi audiovisuaaliselle sisällölle, jossa kimppakyytien kuljettajat eri puolilta maailmaa jakavat saamiaan kokemuksia. He saattavat olla matkalla kuvatessaan tai tehdä vain yhteenvedon edellisestä työpäivästään. Suuri osa näistä videoista on sellaisten naisten tekemiä, jotka ovat juuri aloittaneet tai lopettaneet ajopalveluidensa tarjoamisen sovelluksen kautta.

Vinkkejä naiskuljettajille

Ajoivatpa he missä tahansa, heillä on yksi yhteinen asia. He kaikki kuulevat lauseen, jota toistetaan päivittäin: "Olet ensimmäinen naiskuljettajani ikinä."

Yksi syy siihen, että naiskuljettajien määrä on huomattavan alhainen, on se, että naiskuljettajien uskotaan olevan suuremmassa vaarassa kuin mieskuljettajien. Naisena saatat joutua ajamisen aikana - etenkin viikonloppuisin tai myöhään illalla - alttiiksi tietyille epämiellyttäville tilanteille. Ei ole ennenkuulumatonta, että matkustajat yrittävät flirttailla kuljettajien kanssa. Mutta sen ei pitäisi olla syy olla rekisteröitymättä ja aloittamatta työskentelyä kuljettajasovelluksen kanssa!

Sovelluksella ajamisessa on kuitenkin se hyvä puoli, että kaikki maksut tapahtuvat verkossa eikä käteistä tarvita. Käteinen tekee kuljettajista mieluisia kohteita ryöstäjille. Siinäpä se! Yksi asia vähemmän huolehdittavana!

Harkitsetko kyytijakajakuskiksi ryhtymistä, mutta epäröit, koska olet nainen? Tässä on neljä vinkkiä siitä, miten pysyt turvallisesti liikenteessä!

1. Turvallisuus ensin!

Joskus epämiellyttäviä tilanteita ei siis voi välttää, mutta niistä voi tehdä siedettävämpiä. Olen nähnyt useita YouTube-videot voimme päätellä, että kaikki naiskuljettajat olivat huolissaan ennen ensimmäistä ajoaan, mutta he olivat myös kohtuullisen innoissaan.

Jos suuri pelko tai ahdistus on aikeissa vallata sinut, pyydä ystävääsi tai kumppaniasi matkustamaan kanssasi ensimmäisten ajomatkojen aikana. Sinun ei tarvitse tuntea oloasi noloksi tai tuntea tarvetta selitellä itsesi matkustajille.

Jos miespuoliset matkustajat tuntuvat erittäin epämukavilta ja ahdistavilta, voit ottaa vain naispuolisia matkustajia. Se on sinun autosi, sinun sääntösi!

vinkkejä naiskuljettajille

2. Pysy poissa vaarallisilta alueilta

Aika on olennainen tekijä sekä puhelimen että ajoaikojen osalta. A päivävuoro on luultavasti turvallisempi kuin yövuoro, mutta tämä ei ole absoluuttinen totuus. Joka tapauksessa sinun ei yleensä tarvitse olla tekemisissä juopuneiden ihmisten kanssa päivällä. Todennäköisesti ajat ammattilaisia, jotka ovat menossa töistä kotiin tai yrittävät ehtiä illallisvaraukseensa.

Tarkista myös määränpää - saatat yrittää pysyä kaupungin keskustassa, mutta joku pyytää kyytiä, joka on kaukana mukavuusalueeltasi, kaupunginosassa, jota et ehkä tunne kovin hyvin tai jota pidät hieman vaarallisena. Muista, että voit aina kieltäytyä matkapyynnöstä.

3. Älä epäröi peruuttaa matkaa.

Tarkista aina matkustajan luokitus ennen kuin otat hänet kyytiin. Jos siinä on mitään hälyttävää, kieltäydy pyynnöstä. Älä huoli, toinen kyyti on vielä saatavilla. Turvallisuutesi ja mukavuutesi ovat loppujen lopuksi tärkeintä!

Voit jopa peruuttaa matkasi sen jälkeen, kun olet hyväksynyt kyydin. Myös jos kaikki vaikutti hyvältä, mutta kun menet paikalle, näet useamman kuin yhden henkilön, esimerkiksi olutpullo kädessä - voit kieltäytyä kyydistä, jos tunnet olosi epämukavaksi. Tätä ei tietenkään kannata tehdä liian usein - älä unohda, että myös matkustajat voivat arvioida sinua kuljettajana.

vinkkejä naiskuljettajille II

4. Varmista, että joku tietää aina missä olet.

Nykypäivän teknologian ansiosta on todella helppoa jakaa sijaintisi luotettavan henkilön kanssa. Voit käyttää Facebookia tai Google Mapsia tai lähettää ystävällesi tai kämppiksellesi tekstiviestin ennen matkalle lähtöä ja kertoa heille, minne olet menossa.

Jos ajat yksin etkä tee eroa matkustajien välillä, mutta sinulla on ongelmia, soita numeroon hätänumero! Pidä puhelin aina lähelläsi, mutta muista, ettet tekstaa ja aja! Vaikka tilanne olisi kuinka epämukava tai pelottava, varmista, että pysyt turvassa ja Pidä katseesi tiessä.