Autot... Ne maksavat yleensä paljon ja vaativat paljon ylläpitoa kulumisen vuoksi. Saatat siis miettiä, voisitko ansaita silloin, kun et käytä autoasi, saatat jopa miettiä "voinko minä vuokra autostani?", johon vastaus on kyllä. Voit vuokrata autosi tuntemattomille aina, kun et aja sillä. Autonvuokraus voisi olla lisätulonlähde tai voitte tehdä siitä kokopäivätyötä. Opi, miten tuottaa tuloja turvallisesti ja tehokkaasti auton omistajana. auton vuokraaminen lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi! Seuraavassa vastaamme kaikkiin polttaviin kysymyksiin, kuten "onko hyvä idea vuokrata autoni?".

Asiat, jotka sinun on tiedettävä autosi vuokraamisesta

vuokrata autoni
StockSnapin kuva osoitteesta Pixabay. Mitä mieltä olet? Voitko kuvitella itsesi vuokraamassa autoasi?

1. Auton vuokraamisen hyvät ja huonot puolet

Kysymys siitä, "vuokrata autoni" vai "olla vuokraamatta autoani", ei ole todellakaan helppo. Kieltämättä pro-con-luettelo voisi auttaa sinua päättämään. Joten, mitkä ovat hyviä ja huonoja puolia sinun on harkittava ennen kuin otat askeleen eteenpäin tekemään passiivinen tulot autollasi kaupungissasi?

1. Tässä tulee joitakin ammattilaisia

- Käyttämätön/vain käytetty autosi voisi tehdä työn sinun sijastasi, ja sinulle maksetaan.
- Sinä... tehdä kaikki päätökset matkan varrella: milloin ja kuinka kauan ja kenelle vuokrata autosi. Toisin sanoen, se on joustava työ.
- Joissakin tapauksissa, auton vuokraaminen voi jopa johtaa verovähennys. Varmista, että luet, mikä on veroviraston kanta tähän asiaan nyt.
- Jos käytät siihen tarpeeksi aikaa, ensimmäinen yrityksesi voi kasvaa ulos tästä, ja voit ansaita tasaista tuloa.

2. Seuraavassa on joitakin haittoja

- Vaikka et teknisesti ottaen olekaan töissä, - tarve hallita pyynnöt, keskeiset luovutukset, toimitukset jne. ja pidä kalenteri ajan tasalla. Toisin sanoen sinun on oltava joustava ja suunniteltava asioita.
- Autosi voi vahingoittua tai saat odottamattomia maksuhuomautuksia. (Tästä lisää myöhemmin.)
- Suosittujen autojen tapauksessa se on todennäköisemmin autosi kuluu nopeammin.

Voit kirjoittaa oman listasi; hyvät puolesi voivat olla enemmän kuin huonot puolesi.

vuokrata autoni
Kuva: Jeff Sheldon, Unsplash. Sinun on oltava järjestelmällinen (hyvä suunnittelija, jos haluat), jotta voit hallita vuokrasi tehokkaasti.

2. Rekisteröinti: tarkastusprosessi

Nyt kun olet vastannut kysymykseen "haluanko vuokrata autoni?", seuraava kysymyksesi saattaa olla "miten aloitan prosessin, jotta voin vuokrata autoni?", mikä on toinen tärkeä kysymys, jotta voit alkaa ansaita rahaa. Jokaisella sivustolla on rekisteröitymislomake omistajat kiinnostuneita vuokrata autonsa on täytettävä.

Voit rekisteröityä Facebook/Gmail-tililläsi tai muulla sähköpostiosoitteella. Sinua pyydetään vastaamaan muutamaan kysymykseen itsestäsi ja kirjoittamaan joitakin autoa koskevia tietoja. Älä unohda, että sinut todennäköisesti seulotaan, ja autosi on oltava täyttävät tietyt kriteerit. Kun joku tiimin jäsenistä on tarkistanut ja hyväksynyt hakemuksesi, listaus otetaan käyttöön. Riippumatta siitä, minkä sivuston valitset, kaikki toteuttavat turvatoimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki sujuu ongelmitta.

  1. Kun vuokraat autosi Turo, olet ei sallittu listata se toiselle alustalle. Ne vaativat yksinoikeutta. Tällä alustalla voit vuokrata henkilöautosi, kevyitä kuorma-autoja, pakettiautoja, erikoisautoja ja klassisia autoja. Moottoripyöriä, asuntoautoja ja tiettyjä muita ajoneuvoja ei hyväksytä. Turo on joukko vaatimuksia, ja ajoneuvojen vaatimukset vaihtelevat alueittain. Autosi on täytettävä kaikki vaatimukset, ja vasta sitten voit listata sen alustalle.

Ajoneuvosi on oltava:
- oltava laillisesti rekisteröity Yhdysvalloissa (paitsi New Yorkissa).
- oltava enintään 12-vuotias.
- on ajettu alle 130 000 mailia/200 000 kilometriä.
- täyttää Turon vakuutusvaatimukset.
- on puhdas otsikko.
- joiden käypä markkina-arvo on enintään $150 000. (Suojapaketin saaminen edellyttää).
- täyttävät Turon turvallisuus- ja huoltovaatimukset.

Etsi Turo in Austin, San Jose, Las Vegas, Chicago, Seattle, Clevelandja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa.

  1. Osoitteessa Getaround, voit luetella ajoneuvon, jos se on hyvässä kunnossa ja sen mittarilukema on alle 125 000 mailia.

Etsi Getaround vuonna Boston, Chicago, Portlandja joitakin muita kaupunkeja Yhdysvalloissa.

3. Vinkkejä auton vuokraamiseen

Toinen kysymys, jota saatat joutua tarkastelemaan prosessin aikana, on "mistä voin vuokrata autoni", ja jos olet kiinnostunut autonvuokrauksesta, voit tutustua esimerkiksi seuraaviin alustoihin Turo ja Getaround. Sinun täytyy investoida houkuttelevan listan luominen, viesteihin vastaaminen, avainten käsittely, tulojen seuranta, auton siivoaminen jne.

Kuinka rakentaa autollesi profiili ja tehdä listaus suosittua?

  1. Ota kuvat autosi joka puolelta. (Pese auto ennen kuvausta.)
  2. Kirjoita tiivis teksti siitä, mainitse tiettyjä asioita. (Esimerkiksi, että oven avaamiseen on erityinen tapa.)
  3. Aseta a kilpailukykyinen hinta. (Tarkista muut ilmoitukset alueellasi ja katso, miten muut hinnoittelevat samankaltaisia autoja kuin sinun autosi.)
  4. Vastaus kaikkiin viesteihin muutaman tunnin kuluessa.
  5. Aina puhdas autosi ennen uutta vierasta. (Älä säilytä siinä henkilökohtaisia tavaroita.)
  6. Raja kilometrimäärä. (Jotkut omistajat sanovat, että kuljettajat ajavat enemmän, jos heille on asetettu kilometrien/mailien määrää koskeva rajoitus.)
  7. Aseta magneettilukkolaatikko auton alle, jotta avain voidaan säilyttää siellä. Näin sinun ei tarvitse tavata vieraita, varsinkaan jos sinulla ei ole aikaa siihen.

Tarkista yksityisauton/ajoneuvon vuokrausvaihtoehdot kohteessa Boston, Cincinnati, Houston, San Diego, Orlando, Jacksonville, Milwaukeeja useat muut suuret kaupungit Yhdysvalloissa.

vuokrata autoni
Kuva Adrianna Kaczmarek Unsplashista. Älä anna autosi jäädä pihatielle päivästä toiseen, vaan vuokraa se hyvällä rahalla!

4. Onko turvallista vuokrata autoni toiselle?

Vielä yksi tärkeä asia, joka sinulla saattaa olla ennen prosessin aloittamista. Koska jokainen foorumi seuloo käyttäjiään/jäseniään, on turvallista olla vuokrata autosi. Tämä tarkoittaa, että vain varmennetut kuljettajat (todennäköisesti yli 21-vuotiaat) voivat rekisteröityä käyttämään heidän palvelujaan. Heillä on oltava voimassa oleva ajokortti, ja heidän ajotietojensa on oltava puhtaat. Alustat voivat tarkastella heidän autovakuutuksen pisteet, TransUnionin toimittamat tiedot. (Kuljettajien on annettava foorumille lupa tällaisen pyynnön tekemiseen.) Myöskään niitä, joilla on ollut useita onnettomuuksia muutamaa kuukautta ennen rekisteröintiä, ei hyväksytä.

5. Entä jos vuokraan autoni ja se vahingoittuu/varastetaan?

Kun molemmat Turo ja Getaroundolet vakuutettu. Ensiksi mainitussa vakuutusturva kattaa jopa $1 miljoonaa Liberty Mutualin tarjoama vastuuvakuutus. Kaikki Liberty Mutualin vastuuvakuutukset Yhdysvalloissa tarjotaan Turo Insurance Agencyn kautta. Sovelletaan ehtoja, edellytyksiä ja poikkeuksia. Autosi on myös suojattu varkaus ja fyysiset vahingot. Jos päätät vuokraa autosi Turolla voit valita vapaasti Premier-, Standard- ja Minimum-vakuutuksen. Getaround tarjoaa sinulle $1 000 000 ensisijainen vakuutus, ja matkat on vakuutettu ja niillä on 24/7 tiepalvelu.

Seuraavaksi saatat miettiä, "mikä on paras ratkaisu, jos päätän vuokrata autoni", ja se on se, että pidä oma vakuutuksesi ja laajentaa sitä, jos mahdollista. Jotkin vakuutusyhtiöt ovat jo sopeutuneet uuteen tilanteeseen ja alkaneet tarjota vakuutusturvaa ajoneuvoille, jotka on listattu autonvuokraussivustoilla. Lue lisäksi, mitä vakuutussuunnitelmat tai valitsemasi foorumi kattavat. Jotkut autonomistajat kertoivat tarinoita, joissa heidän autonsa vaurioitui, mutta sen enempää heidän oma vakuutusyhtiönsä kuin alustakaan ei korvannut vahinkoa. On parempi varoa kuin katua, joten tee kotiläksysi.

Joitakin vinkkejä:
- Vaikka olisitkin kiireinen, kävellä ajoneuvon ympärillä jokaisen vuokrausjakson jälkeen, jotta näet, onko se ehjä.
- Valvonta vuokrausten pituus ja määrä, jotta autosi pysyisi hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään.
- Mieti, miten voit välttää maksamalla toisten maksuja.
- (Lisäksi se on parempi vuokrata auto, jota et yleensä käytä. Hätätilanteessa et halua etsiä varasuunnitelmaa.).

vuokrata autoni
Kuva: Online Marketing on Unsplash. Vakuutussuunnitelmien tutkiminen on sen arvoista.

Jos onnettomuus tapahtuu, vieraiden on ilmoitettava siitä sekä foorumille että sinulle. Aina ota valokuvia vahingoista. Jos vieraasi ei toimita riittäviä asiakirjoja vahingoista, sinun on tehtävä niin.

- Jos ostat suojauspaketin joltakin alustalta, käsittelet korvausvaatimuksen sen kanssa.
- Jos sinulla on oma vakuutusyhtiö, hoidat korvaushakemuksen sen kanssa.

Pidä mielessä: Jos vuokraat autosi, etkä voi vuokrata sitä alivuokralle, sinulla ei ole kovin monia vaihtoehtoja. Et halua poliisin puuttuvan asiaan, se on varmaa. Jos onnettomuuden toinen osapuoli on valmis maksamaan korjauksen käteisellä, olet onnekas. Et kuitenkaan voi koskaan tietää, millainen toinen osapuoli on (tulee olemaan).

6. Kuinka paljon rahaa voin tienata vuokraamalla autoni? Kannattaako autoni vuokrata?

Viimeinen kysymys, johon on vastattava ennen kuin vuokraat autosi, on luultavasti "kuinka paljon edes tienaan, jos päätän vuokrata autoni". Varsinaisten tulojen määrä, jonka voit saada tekemällä auton vuokraaminen riippuu muutamasta tekijästä. Oletetaan, että jokainen alusta veloittaa palkkio. Se voi olla 10-40 prosenttia. Prosenttiosuuteen vaikuttaa yleensä se, millainen vakuutussuunnitelma sinulla on - ostitko sellaisen alustalta vai onko sinulla oma. Palkkiomaksun lisäksi jotkin alustat saattavat periä sinulta lisämaksuja muun muassa tienvarsiapusta. Vähennyksestä huolimatta auton omistajat voivat tienaa noin $800-1,000 kuukaudessa. jos heidän autonsa vuokrataan säännöllisesti.

Jos teet sitä kokopäiväisesti ja vuokraat useita ajoneuvoja kerralla, voittosi voi olla vieläkin suurempi.

Tarvitsetko vielä lisää vinkkejä ja/tai ideoita?

Jos olet vielä epävarma "vuokrata autoni" tai "ei vuokrata autoni" välillä, niin me olemme myös kannustaa voit löytää lisää tapoja tienaa rahaa autollasi. Etsi muita sinulle sopivia vaihtoehtoja osoitteesta Appjobs!

Alkuperäinen kuva: Carlo D'Agnolo on Unsplash