Mitä ovat aloittelijatyöt?

Jos olet nykyisin korkeakouluopiskelija ja etsit kokopäivätyötä, tässä oppaassa käsitellään joitakin suosittuja aloja, jotka tarjoavat aloittelevalle tasolle töitä. Jos etsit osa-aikatyötä opiskeluaikana, jos etsit tutkimukset, muut blogikirjoitus kuvaa parhaita osa-aikatöitä korkeakouluopiskelijoille. Tai jos olet lukiolainen, joka päättää, mihin suuntaan seuraisi oman tuleva mutta ovat kiinnostuneita työpaikkoja voit tehdä nyt lukea ulos blogikirjoituksia parhaita työpaikkoja varten 14-15-vuotias tai 16-vuotias.

Miten saada aloittelevalle tasolle ja ilman tarvittavaa kokemusta työpaikkoja? 

Paras tapa saada aloitteleva työpaikka ilman kokemusta on etsiä verkosta mahdollisimman monta mahdollisuudet ja hakea mahdollisimman moneen. Kokeileminen on perimmäinen avain menestyksekkääseen työnhakuun, ja usein työnhaku voi tuntua hieman työltä. Ennen kuin aloitat työn hakemisen, joitakin vinkkejä siitä, miten etäyhteys työpaikat aloittelijoille muistaa: 

 1. Ole luottavainen
 2. Verkko 
 3. Käytä kaikkialla 

Eri paikoissa on erilaiset palkkauskriteerit, ja vaikka et täyttäisikään kaikkia vaatimuksia, hae silti, sillä he saattavat etsiä muita tehtäviä, joihin saatat sopia. 

Parhaat aloittelevat työpaikat

Jos olet hämmentynyt siitä, onko entry level remote jobs sopivat kiinnostuksen kohteisiisi, tee ensin kotitehtäväsi. Tiedä, mitkä ovat kiinnostuksen kohteesi, olipa kyse sitten myynnistä tai markkinoinnista, tai mitkä tehtävät kiinnostavat sinua eniten. Toinen tapa saada lisätietoja siitä, mitkä tehtävät voisivat sopia sinulle, on tehdä uratesti osoitteessa OwlGuru.

Olemme keränneet muutamia ideoita inspiraatioksi, josta voit lukea lisää. hyvin maksavat perustason työpaikat:

Insinöörityö

Lähde: https://universe.jumpstory.com/#search=engineering&type=photos

Insinöörityö on ala, joka vaatii ainutlaatuisia taitoja muihin aloihin verrattuna. Insinööriksi valmistuneet ansaitsevat tyypillisesti 20% enemmän kuin keskimääräiset korkeakoulututkinnon suorittaneet, ja ansioiden odotetaan kasvavan. Se on ala, joka tarjoaa kohtuullisen korvauksen ja kokoaikaisia aloituspaikkoja. Insinöörin tehtäviä on monenlaisia ja ne saattavat sopia parhaiten kiinnostuksen kohteisiisi. Joitakin tyypillisiä tekniikan aloja ovat mm:

 1. Kemiantekniikka
 2. Biolääketieteellinen tekniikka
 3. Teollisuustekniikka
 4. Tietojenkäsittelytiede
 5. Konetekniikka
 6. Ilmailu- ja avaruustekniikka

Kansanterveys

Kansanterveys on kasvava ala, joka tarjoaa monia urapolkuja ja mahdollisuuksia jo aloittelevana työntekijänä. Tutkinnon ja alan joustavuuden vuoksi opiskelijat voivat odottaa saavansa tutkinnon hankkimiseksi tehdyistä ponnisteluista huomattavaa vastinetta. Se on ala, jolla on paljon altistumista, joten opiskelijat, jotka valitsevat ei kokemusta kauko työpaikkoja, kansanterveys on saavutettavissa oleva vaihtoehto. Vaikka kyseessä on laaja ala, joitakin hyvin maksavia julkisen terveydenhuollon aloituspaikkoja ovat:

 1. Epidemiologit
 2. Terveyskasvattajat
 3. Työterveyden ja -turvallisuuden asiantuntijat ja teknikot
 4. Lasten kehityksen asiantuntija
 5. Terveydenhuollon hallintovirkamiehet tai terveyspalvelujen johtajat
 6. Biostatistikko

Henkilöstöhallinto 

Henkilöstöhallinto on palkitseva ala ja myös yksi suosituimmista aloista Yhdysvalloissa. Henkilöstöasiantuntijat kuuluvat liike-elämän parhaiden työpaikkojen joukkoon. Aloittava entry level ura HR-toiminnassa on usein luotettava ja monipuolinen tehtävä. HR-ammattilaiset vastaavat yrityksissä tyypillisesti seuraavista tehtävistä:

 1. Oikeiden ihmisten rekrytointi yrityksiin
 2. Turvallisen ja terveellisen työympäristön ylläpitäminen
 3. Työnantajan ja työntekijän väliset suhteet
 4. Korvausten valvonta ja edut organisaation työntekijöille
 5. Varmistetaan, että yritys noudattaa työlainsäädäntöä ja -määräyksiä.
 6. Organisaation työntekijöiden koulutus ja kehittäminen

Entry level remote & digital nomad työpaikat

Onko sinusta koskaan tuntunut lähtötason kauko- ja digitaalinen nomadi työpaikat on vaikea saada? No näin ei ole. Etätyöt ilman kokemusta Jos haluat yhdistää matkustusrakkautesi ja työsi, jotkut aloittelevat etätyöpaikat ovat:

TIETOJEN SYÖTTÖ

Mitä he tekevät: Tietojen syöttötyötä tekevän henkilön on käsiteltävä erityyppisiä sähköisiä tietoja ja käytettävä laitteita, joita alan ammattilaiset käyttävät tietojen muokkaamiseen ja syöttämiseen. Tällä alalla on erityyppisiä osastoja, kuten konekirjoittaja, koodaaja ja puhtaaksikirjoittaja. 

Koulutusvaatimus: Tietojen syöttö on ei kokemusta etätyö joissa ei vaadita kokemusta. Tietojen syöttämisen vähimmäisvaatimuksena on lukion päättötodistus. Lisäksi konekirjoittajan pätevyys on suuri etu, koska konekirjoituksesta on suurta hyötyä tietojen syöttötyössä. 

Mediaanipalkka: $27,995/vuosi 

MARKKINOINTI 

Mitä he tekevät: Markkinoijat vastaavat yrityksen tai sen myymän tuotteen myynninedistämisestä. Tällä alalla työskentelevät henkilöt laativat strategioita sisäänpäin suuntautuvasta markkinoinnista ja ulospäin suuntautuvasta markkinoinnista luomalla tietoisuuskampanjoita, joissa käytetään markkinointitaktiikoita potentiaalisten asiakkaiden vakuuttamiseksi. 

Koulutusvaatimukset: Markkinoijana toimiminen edellyttää vähintään markkinoinnin kandidaatin tutkintoa liiketalouden alalla. Jotkut yritykset hyväksyvät kuitenkin myös maisterin tutkinnon, jos ne odottavat laajaa kokemusta markkinoinnin, mainonnan tai myynnin alalta. 

Mediaanipalkka: $110,000 USD/vuosi

IT

Mitä he tekevät: IT-asiantuntija on tekninen ammattilainen, joka vastaa pääasiassa tietotekniikkajärjestelmien toteuttamisesta, seurannasta ja ylläpidosta. Suuret ja pienet yritykset palkkaavat IT-asiantuntijoita, jos niiden ohjelmistoihin murtaudutaan tai jos päätietokonejärjestelmä, johon kaikki tiedot on tallennettu, lakkaa yhtäkkiä toimimasta. Tällöin IT-asiantuntijoita pidetään tärkeänä yritykselle.  

Koulutusvaatimukset: Organisaatio edellyttää tietotekniikan asiantuntijalta tietotekniikan kandidaatin tutkintoa. Jotkut työnantajat vaativat kuitenkin maisterin tutkintoa ja 2-3 vuoden kokemusta, kun he etsivät ylempiä tehtäviä. 

Mediaanipalkka: 96,100 USD/vuosi

Osa-aikaiset työt, jotka eivät vaadi kokemusta tai koulutusta

On olemassa monenlaisia työpaikat, jotka eivät vaadi juuri lainkaan kokemusta tai koulutustaustaa.. Appjobs tarjoaa vaihtoehtoja ihmisille, jotka etsivät työtä, joka ei vaadi kokemusta tai korkeakoulututkintoa. Tarjoamme työpaikat ilman kokemusta kaikille, jotka etsivät sellaista. Tässä on luettelo työpaikat, joissa ei tarvita kokemusta mutta maksavat silti tarpeeksi, jotta pärjäämme. 

Siivoustyöt

Puhdistus on loistava työmahdollisuus niille, jotka etsivät - ei kokemusta työpaikkoja

Esimerkiksi siivoustyöt eivät edellytä akateemista taustaa, Bark Talon siivous tarjoaa siivousalan työmahdollisuuksia niille, jotka ovat siistejä. Barkilla määrittelet hinnat ja päätät itse, kuinka paljon ansaitset työtä kohden. 

Taloudenhoitaja palkkaa myös yksityiskohtaisesti orientoituneita ja ammattitaitoisia siivoojia, jotka haluavat työskennellä itsenäisesti. Voit mahdollisesti ansaita 323,43 USD/viikko eli noin $30 tunnissa ja nauttia samalla oman aikataulusi joustavuudesta. 

Merry Maid on toinen alusta, jonka avulla voit ansaita lisätuloja. Tällä alustalla he eivät salli työntekijöiden työskennellä viikonloppuisin, myöhään yöllä tai uskonnollisina juhlapyhinä, mikä antaa sinulle aikaa viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa. Jos sinulla on lahjakkuutta jättää kotisi narskuvaksi... puhdas ja säihkyvää, niin Merry Maid -tiimi voi olla sinua varten.  

Toimitustehtävät: 

Jos sinulla on oma kulkuneuvo toimitus työpaikat voivat olla hyvä tapa ansaita tuloja. Toimitustyöt eivät vaadi kokemusta tai koulutusta, ainoastaan voimassa olevan todistuksen. kuljettaja'n lisenssi on välttämätön aloittaakseen. Joitakin yrityksiä, joille kannattaa harkita toimitustöitä, ovat esimerkiksi seuraavat yritykset:

 1. Hungr voit valita oman aikataulusi. Jos sinä kuljettajana haluat aloittaa päiväsi aamulla tai iltapäivällä, voit valita ajoituksen itsenäisesti. Jokaisesta toimituksesta ansaitset $3.
 2. UberEats joka on jälleen yksi maailmanlaajuisesti saatavilla oleva ruoan toimitusjärjestelmä. Toimittajana sinun on käytettävä sovellusta ja valittava noutopaikka, noudettava ruoka ja jätettävä se asiakkaan kotiin.
 3. DoorDash on toinen suuri ravintolaruokien toimituspalvelu, joka on saatavilla Yhdysvalloissa niille, joilla on jo ajoneuvo. 

Älä unohda, että jakelukuljettajat ansaitsevat ylimääräistä juomarahaa ja heillä on myös yleensä joustava aikataulut, jotka sopivat heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Muita toimitusyrityksiä, jotka kannattaa tarkistaa aree: Sotku, Deliveroo, Shiptja Postmates

Muita ajoneuvoa vaativia töitä, jotka eivät ole elintarvikkeiden jakelua, ovat muuttotyöt. Työtä voi löytää esimerkiksi seuraavien yritysten kautta Thumbtack, Dolly, tai goPuff joka yhdistää sinut alueesi paikallisiin asukkaisiin, jotka tarvitsevat apua suurten tavaroiden siirtämisessä tai toimittamisessa. 

Lemmikkieläinten istuminen

Useimmissa kotitalouksissa on karvainen ystävä tai kaksi, lemmikki istuminen on loistava tapa leikkiä eläinten kanssa ja samalla ansaita. Käyttämällä alustoja, kuten PetBacker, Appjobs isännöi erilaisia alustoja, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun. PetBacker on alusta, joka on tehty yksinomaan kaikille lemmikkieläinten ystäville. Se on paikka, jossa lemmikkieläinten ystävät voivat löytää unelmiensa sivutoimen Kapkaupungissa. Voit ansaita noin 1 000zar viikossa PetBackerilla: varmista vain, että täytät heidän vaatimuksensa rekisteröityessäsi. Sittercity on toinen foorumi, jossa voit hoitaa paikallisia lemmikkejä ja ansaita noin $40 päivässä.

Lastenhoito

Jos olet hyvä lasten kanssa, yritykset kuten UrbanSitter etsivät kaltaistasi lastenhoitajaa. Se on 100 hoitajan yhteisö kaikissa Yhdysvaltojen osavaltioissa. Parasta tässä työmahdollisuudessa on se, että saat yhteyden perheisiin ja voit löytää työn, joka on joustava ja sopii aikatauluusi. Tutustu Bambino, Hoito, Sittercity, tai Sitter lisää vastaavia työmahdollisuuksia hoitajana. 

Mistä löytää aloittelevan tason työpaikka?

Valmistuit, mutta et ole vielä saanut työtä? Ei hätää. Olemme koonneet listan, josta voit helposti etsiä työpaikkoja, kuten yli 1 000 000 työnhakijaa ympäri maailmaa. 

APPJOBS: 

Helppoa työtä ilman kokemusta on melko vaikeaa tällaisina aikoina, mutta Appjobs on jättipotti monille työnhakijoille on työnhaku verkossa digitaalinen alusta, joka yhdistää työttömät ihmiset sovellusten ja palveluiden avulla, kuten Bark, Uber ja Upwork. He ilmoittautuvat appjobsin kautta näihin sovelluksiin ja saavat palkkaa palveluistaan. Jos haluat lisätietoja sinua mahdollisesti kiinnostavista työpaikoista ilman kokemusta, tutustu muihin blogikirjoitus

FIVERR: 

Fiverr on ratkaisusi: yksi suurimmista digitaalisten palveluiden alustoista, jossa voit löytää kohtuullisia freelance-sopimuksia niiden tahojen toimesta, jotka haluavat palkata projektipohjaisia palveluita. 

TaskRabbit:

TaskRabbit on hauskin aloittelevan tason työ. Sen avulla voit valita, minkä tehtävän haluat suorittaa - huonekalujen kokoamisesta henkilökohtaiseen apuun.

Nytkö kotitöiden tekeminen on sinulle tylsää? Ei hätää! TaskRabbit on tukenasi. Rekisteröidy täällä!

FAQ: 

Mitkä ovat parhaita aloittelevia työpaikkoja korkeakoulututkinnon suorittaneille?

 • Yhdysvalloissa opiskelijoiden on maksettava koulutuksensa itse, joten on luonnollista, että he etsivät osa-aikatöitä, jotta he voivat maksaa opintomaksunsa ja muut opiskelukulut. Seuraavassa on joitakin parhaita korkeakouluopiskelijoille suunnattuja aloittelevia työpaikkoja, jotka voit tarkistaa osoitteessa Appjobs
 1. Kirjastoassistentti: Kirjastoassistentti: Kirjastoassistentti on jalo työmahdollisuus, jonka korkeakouluopiskelijat voivat valita. Kirjaston hallinnossa on paljon meneillään päivässä jokaisesta lukijasta, joka kävelee sisään ja ulos, he käsittelevät paljon asioita. He tarvitsevat erityistä avustajaa, joka voi auttaa heitä tekemään päivittäisiä tehtäviään. 
 2. Kahvilatyöntekijä: Se on hauskin työ, johon opiskelija voi hakea. Mikä on parempaa kuin tehdä töitä ja nauttia samalla herkullisesta ruoasta? Tämän työn täytyy kiinnostaa sinua. 
 3. Tutor: Jos olet hyvä jossakin tietyssä oppiaineessa ja sinulla on kyky jakaa tämä tieto. Tieto muiden kanssa, sinun on annettava verkkotutorointia muille opiskelijoille. 

Jos haluat lisää ideoita siitä, mitä perustason työpaikkoja on tarjolla, - klikkaa tästä.

Mistä aloittelevien työntekijöiden työpaikoista maksetaan eniten?

Miten tulla digitaaliseksi nomadiksi ilman kokemusta?

 • On ihan ok, jos sinulla ei ole kokemusta, kunhan sinulla on taitoa aloittaa jotain alusta ja intohimoa olla johdonmukainen, niin voit tehdä mitä tahansa tässä maailmassa. Ei ole mitään taikasauvaa, joka voisi tehdä sinusta... digitaalinen nomadi yöllä. Se vaatii ponnistelua ja johdonmukaisuutta, kunnes sinusta tulee sellainen. 
 1. Aivoriihi ideoita 
 2. Tunne taitosi 
 3. Kuinka paljon aikaa olet valmis käyttämään prosessiin? 
 • Kun saat kaikki vastaukset selville, sinusta tulee menestyvä digitaalinen nomadi. Digitaalisten nomadien työmahdollisuudet klikkaa tästä. Appjobs kokosi listan työmahdollisuuksista kaltaisillesi työnhakijoille. 

Mitkä ovat helpoimmat työpaikat, joihin pääsee ilman kokemusta?

 • Vaikka sinulla ei olisi kokemusta, mutta haluat ansaita rahaa, Appjobs tarjoaa sinulle mahdollisuuden. Nyt voit helposti hakea siivoustöitä Appjobsissa, joka on helpoin työ, joka ei vaadi aiempaa kokemusta. Kuljetustyö on myös loistava mahdollisuus sille, jolla on oma kulkuväline. 
 • Mitä kaikkia työmahdollisuuksia löydät Appjobsista, tämä linkki saattaa kiinnostaa sinua. 

Yhteenveto

Tässä aloittelevan tason ja kokemusta vailla olevien työpaikkojen oppaassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten löydät töitä kokemuksestasi riippumatta. Tarvitaan vain oikeanlaista tutkimusta ja oikea paikka, johon laskeutua työn löytämiseksi. Monet ammatit tarjoavat lähtötason mahdollisuuksia, ja monet alustat tarjoavat työtä niille, joilla ei ole pidemmälle menevää koulutusta. Siivouksesta toimitukseen, freelancerista lapsenvahtiin, markkinoijasta insinööriin Appjobs palvelee lähes joka alalla.