TOP
  /  Löydä lisää   /  Ansaitse takaisin ostosten ja kuluttamisen aikana

Ansaitse takaisin ostosten ja kuluttamisen aikana

Suurin osa ansaitsemastamme rahasta on niin sanottua aktiivituloa, mikä tarkoittaa, että saamme varat vastineeksi siitä, että teemme aktiivisesti jotain niiden eteen, esimerkiksi toimitamme tavaroita paikasta A paikkaan B tai teemme työvuoron baarissa.

Sitä vastoin, passiivinen Jos ansaitset korkoa säästötililläsi oleville rahoille, tämä voidaan määritellä passiiviseksi tuloksi. Suuremmassa mittakaavassa passiiviseksi tuloksi voidaan luokitella myös rahat, jotka ihmiset ansaitsevat vuokra-asunnoista tai osakkeiden osingoista.

Kyky tuottaa tuloja pienellä vaivalla on tietenkin meidän kaikkien unelma, mutta se voi olla helpompaa kuin luuletkaan. Vaikka useimmat passiivisen tulon muodot edellyttävät jonkinlaista alkuinvestointia, on olemassa tapoja ansaita rahaa ilman investointeja ja panostamatta lainkaan.

Mikä on Cashback?

Jälleenmyyjät ja yritykset haluavat aina saada liiketoimintaa, minkä vuoksi ne tarjoavat kuluttajille kannustimia, jotta nämä käyttäisivät niiden palveluja. Vähittäiskauppa saattaa esimerkiksi laskea 20% hinnoistaan saadakseen sinut ostamaan siellä sen sijaan, että kävisit kilpailijalla.

Käteispalautus on toinen kannustintyyppi. Kun yritys tai luottokorttiyhtiö tarjoaa käteispalautusjärjestelmää, se tarjoaa sinulle osan käyttämästäsi rahasta takaisin. Jos saat esimerkiksi 5% käteispalautusta ja käytät $50, saat $2,50 takaisin!

Käteispalautuskannustimien käyttäminen voi olla loistava tapa luoda passiivista tuloa. Kun yhdistät käteispalautuspalkkiot tavanomaisiin ostotottumuksiisi, et kuluta yhtään enempää kuin yleensä, mutta saat osan varoistasi takaisin.

Eri yrityksillä on tietysti erityyppisiä cashback-järjestelmiä, joten on tärkeää tarkistaa tarkkaan, miten tietty yritys toimii. Vaihtoehtoisesti voit käyttää erityisiä cashback-sovelluksia tai verkkosivustot yksinkertaistaa palkkiosi ja virtaviivaistaa passiiviset tulosi.

Jos haluat päästä alkuun, tutustu nyt helppokäyttöisten cashback-sovellusten valikoimaan:

Dosh

Kun rekisteröidyt Doshiin, voit yhdistää yhden luotto- tai pankkikortin Dosh-tiliisi. Kun käytät rahaa kyseisellä kortilla, ansaitset käteispalautusta Doshin kautta. Monet luottokorttiyhtiöt tarjoavat käteispalautusta, mutta vain harvat pankkikortit, joten Dosh on innovatiivinen tapa ansaita käteispalautusta, jos käytät mieluummin pankkikorttia verkossa tai kaupoissa.

Jos kuitenkin päätät yhdistää luottokortin Dosh-tiliisi, voit ansaita kaksinkertaisen käteispalautuksen. Yhdistä vain luottokortti, joka tarjoaa jo käteispalautusta, Dosh-tilillesi, jotta saat enemmän rahaa takaisin joka kerta, kun teet ostoksia.

Voit ansaita rahaa Dosh-tililläsi tuhansissa jälleenmyyjissä, mikä helpottaa rahapalautuksen sisällyttämistä päivittäisiin kulutustottumuksiisi. Lisäksi voit käyttää cashback-varojasi pankkitilisi tai PayPalin kautta tai lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen.

CoinOut

CoinOutin käyttäminen tarkoittaa, että sinun ei tarvitse yhdistää tiliisi kortteja tai paljastaa mitään taloudellisia tietoja, joten se on loistava valinta ihmisille, jotka haluavat suojella yksityisyyttään. Ansaitaksesi käteispalautusta CoinOutilla sinun tarvitsee vain skannata kuittisi ja antaa sovelluksen hoitaa loput.

Ota kuitista kuva puhelimellasi ja lataa se CoinOutiin muutamassa sekunnissa ansaitaksesi käteispalautusta ostoksistasi. Yksi tärkeimmistä edut Tämän sovelluksen hyvä puoli on, että ostospaikoilla, joissa voit tehdä ostoksia ja ansaita cashbackia, ei ole rajoituksia. Jos kuitissasi mainitaan tapahtuman päivämäärä, kaupan nimi, yksittäiset ostokset ja hinnat sekä tapahtuman loppusumma, voit ansaita siitä käteispalautusta!

Käyttäjät voivat valita, haluavatko he saada rahapalautuksen pankkisiirtona, Amazon lahjakortilla tai PayPal-talletuksella, ja riippuen siitä, kumman menetelmän valitset, minimiä ei ole. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse saavuttaa tiettyä kynnysarvoa ennen kuin voit pyytää varoja, joten saat rahapalautuksesi siirrettyä sinulle mahdollisimman nopeasti.

Kuitti Hog

Receipt Hog -sovellus toimii myös periaatteella, jonka mukaan kuittien kuvat ladataan kuittien lataamiseen ja näin ansaitaan käteispalautusta, mutta se tuo hieman hauskuutta rahan säästämiseen. Receipt Hog on onnistunut hyvin pelillistämään kokemuksen, joten voit lisätä käteispalautustasi ja nauttia samalla.

Ansaitaksesi käteispalautusta sinun tarvitsee vain ottaa kuva kuitistasi ja ladata se sovellukseen, ja saat käteispalautuksen kolikoiden muodossa. Tällä hetkellä 1 000 kolikkoa vastaa $5:tä, 2 900 kolikkoa vastaa $15:tä, 4 300 kolikkoa vastaa $25:tä ja 6 500 kolikkoa vastaa $40:tä.

Kun olet kerännyt 1 000 kolikkoa, voit lunastaa ne PayPal-tapahtumana, Visa- tai Amazon-sähköisen lahjakortin koodina. Huomaa, että suoraa pankkisiirtoa ei ole mahdollista tehdä, mikä saattaa olla epämiellyttävää joillekin käyttäjille.

Joistakin kuiteista saa kolikoita, toisista taas kierroksia tai arvontoja. Pyöräytyksellä voit ansaita kolikoita minipelin satunnaisen kolikkopyörän avulla, kun taas osallistumalla kuukausittaiseen arvontaan voit voittaa 5 000 kolikkoa.

Jos pidät kuittien lataamisen ja käteispalautuksen ansaitsemisen yksinkertaisuudesta, Receipt Hog ei ehkä ole paras valinta sinulle. Toisaalta, jos haluat lisätä hauskuutta ja jännitystä rahansäästöpyrkimyksiisi, se saattaa olla paras vaihtoehto!

Ibotta

Ibotta on yksi suosituimmista käteispalautussovelluksista Apple Storessa, vaikka se on saatavilla myös Android-käyttäjille. Korkean arvosanan ja lähes miljoonan arvostelun ansiosta on selvää, että Ibotta tekee jotain oikein!

Ennen kuin teet ostoksia, etsi Ibotta-sovelluksen avulla haluamasi jälleenmyyjä ja katso, mitä tarjouksia siellä on tällä hetkellä listattuna. Sitten voit ansaita rahapalautusta kolmella eri tavalla. Ensinnäkin voit ottaa valokuvan kuitistasi ja ladata sen sovellukseen. Toiseksi voit yhdistää kaupan kanta-asiakaskorttisi tiliisi ja ansaita käteispalautusta automaattisesti 48 tunnin kuluessa ostoksen tekemisestä. Kolmanneksi avaa Ibotta-sovellus ja valitse sieltä, mitä sovellusta haluat käyttää ostosten tekemiseen. Kun olet tehnyt sovelluksen sisäisen tai sovelluksesta sovellukseen -ostoksen, tilillesi hyvitetään käteispalautus.

Älä hätäänny, jos unohdat tarkistaa Ibottan ennen ostosten tekemistä. Jos jälleenmyyjä ei vaadi sinua yhdistämään kanta-asiakaskorttiasi sovellukseen, voit ladata kuittitietosi 7 päivän kuluessa ostoksen tekemisestä ja ansaita silti käteispalautusta.

Kun olet ansainnut $20 sovelluksen kautta, voit pyytää käteistä PayPal- tai Venmo-talletuksena tai voit valita sen sijaan lahjakortin.

Ovatko Cashback-sovellukset sen arvoisia?

Jos valitset oikean sovelluksen, cashback-sovellukset voivat olla helppo tapa saada enemmän irti rahoistasi. Loppujen lopuksi, jos aiot käyttää rahaa, voit yhtä hyvin pitää siitä mahdollisimman paljon.

Käteispalautussovelluksia on paljon, joten muista tehdä tutkimusta ennen kuin aloitat. Valitsemalla sovelluksen, joka vastaa säännöllisiä ostotottumuksiasi, voit sisällyttää käteispalautussäästöt päivittäiseen arkeesi. rutiini. Halusitpa sitten pelillistää kokemusta tai löytää nopeimman tavan säästää muutama taala, hyvämaineinen cashback-sovellus voi tehdä rahan säästämisestä helppoa ja lisätä säästöjäsi.

fiFinnish