Yksi suosituimmista sovelluspohjaisista työpaikoista, johon voi ryhtyä, on kuljettaja työ. Ymmärrettävää: se voi olla täydellinen tapa täydentää tulojasi, tai voit ajaa kokopäiväisesti ja ansaita erittäin hyvin. . joustavuus on taattu, koska ei ole pomoa, joka järjestäisi työaikataulusi, ja työskentelet ulkona, etkä toimistossa koko päivää!

On kuitenkin olemassa joitakin vaatimukset sinun on täytettävä, jotta sinut hyväksytään kuljettajaksi eri käytettävissä olevissa sovelluksissa, jotka toimivat osoitteessa Australia, kuten Jaa kyyti, Shebah, GoCatch tai Zoom2U. Mutta tämän ei pitäisi lannistaa sinua. On varmasti olemassa ratkaisu jos tarvitset jotain.

Kaikki mitä sinun on tiedettävä tullaksesi kuljettajaksi Australiassa

ryhtyä kuljettajaksi Australiassa
Kuva: Freepik.com

Mitä kuljettajan työ Australiassa yleensä edellyttää?

Kun etsit sopivaa ajoalustaa, johon liittyä voit lue kunkin erityisvaatimuksista osoitteesta AppJobs' työtarjousten kuvaukset, mutta tässä ovat yleisimmät vaatimukset:

 • Joidenkin sovellusten osalta sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja muiden puolesta vähintään 21-vuotias.
 • Tarvitset ABN (Australian Business Number).
 • A voimassa oleva ajokortti on välttämätöntä. Jotkin alustat saattavat vaatia, että sinulla on ollut se vähintään vuoden ajan.
 • Sinulla on oltava voimassa oleva autovakuutus ajoneuvollesi.
 • An iPhone tai Android-älypuhelin tarvitaan, jotta voit käyttää ohjainsovellusta.
 • A pankki- tai PayPal-tili on tarpeen, jotta voit vastaanottaa maksut.
 • Varmista, että sinulla on laillinen oikeus tehdä työtä Australiassa.
 • Sinun rikosrekisteriote Australian liittovaltion poliisin kanssa on oltava puhdas.
 • Yleensä on olemassa ajoneuvoa koskevat erityisvaatimukset kuten että sen pitäisi olla erinomaisessa kunnossa ja siinä pitäisi olla vähintään neljä ovea tai sen pitäisi olla luotettava.

Jos sinulla on kaikki varat liittyä, niin mene eteenpäin ja valitse sovellus, josta pidät osoitteessa Appjobs. Jos ei, ei hätää! AppJobsilla on ratkaisuja sinulle! Jatka vain lukemista saadaksesi selville, mitä ne ovat.

Tarkista kaikki Australian ajosovellukset osoitteessa Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth, Gold Coast.

Näin voit aloittaa kuljettajan työt.

ryhtyä kuljettajaksi Australiassa
Kuva: Splend

Puuttuuko sinulta sopiva, hyväksyttävä ajoneuvo ja/tai vakuutus, jotta voisit liittyä kuljettajasovellukseen? Ei hätää! On paljon yrityksiä, jotka voivat vuokra antaa autoja kaltaisillesi ihmisille tai tarjota sinulle asianmukaisen vakuutuksen.

 • Splendin avulla voit vuokrata uusi malli tai upouusi auto Australiassa! Voit myös saada kumppanialennukset, mikä tarkoittaa, että voit säästää autopesuloissa, vero- ja kirjanpitopalveluissa, sairausvakuutuksissa ja paljon muussa! Ja jos suosittelet ystävääsi, saat jopa seuraavat edut $450! Lue lisää Splendistä, innovatiivinen konsepti, jonka avulla saat sovelluksen avulla oikean ajoneuvon ja vakuutuksen, kun ajat.
 • EasyRentCars kattaa koko Australian, ja se on suosituin vuokra-autoalusta monien tarjoamiensa etujen ja palveluiden ansiosta. edut, kuten parhaan hinnan takuu, ei luottokorttimaksua ja ilmainen peruutus! Voit myös valita vakuutuspaketti vahingon tai varkauden sattuessa.

ryhtyä kuljettajaksi Australiassa
Kuva: EasyRentCars

Haluatko tietää lisää hyödyllisistä työkaluista ja palveluista? Tutustu seuraavaan blogikirjoitukseen:
60+ keskeistä työkalua ja sovellusta freelancereille

Tarkista kaikki työpaikat Australiassa

Tarkista kaikki saatavilla olevat ajotyöpaikat osoitteessa Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth, Gold Coast.