Ulkomaalaisena oleminen on varmasti ei helppoaerityisesti työpaikan saamisen kannalta. Ja jos et myöskään puhu asuinpaikkasi kieltä, niin ongelmat vain lisääntyvät. Tiedämme, miltä se tuntuu. Mutta älä masennu - Vaikka kielitaito on varmasti etu, on silti olemassa vielä työpaikat, joihin pääsee vain puhumalla englantia.

Näin voit voittaa kielimuurin ja saada töitä mistä päin maailmaa tahansa!

Nanny & Babysitter Työpaikat

Ehkä olet täysin aloittelija, joka pyrkii oppimaan paikallista kieltä, tai ehkä osaat jo muutaman perussanan, jotka helpottavat elämääsi. Oli miten oli, lastenvahtitehtävät ovat luultavasti helpoimmin löydettävissä opiskelijoille, nuorille aikuisille ja kaikille, jotka tarvitsevat nopeaa työtä.

Monet suurissa kaupungeissa asuvat vanhemmat etsivät Englanninkieliset lastenhoitajat lapsilleen, jotta he voivat oppia sujuvasti englantia jo nuorempana. Sinäkin voit kuitenkin parantaa sanavarastoasi vain olemalla lasten seurassa muutamana päivänä viikossa. Asuitpa sitten US, Ranska, Espanja, Etelä-Afrikka tai edes saada kiinni Brittiläinen slangi, lasten kanssa työskentely on aina hyvä tapa oppia paikallista kieltä. Lisäksi saat palkkaa ja pääset pelaamaan Quidditchiä olohuoneessa!

Joitakin hyviä yrityksiä, jotka kannattaa tarkistaa lastenvahtimestarin töitä varten, ovat seuraavat Sittercity, Betreut, Urbansitterja Hoito-opas. Löydät vastaavia tarjouksia osoitteesta yli sata kaupunkia kaikkialla maailmassa.

EXTRA VINKKI: monet näistä yrityksistä tarjoavat myös lemmikkieläinten vahtimistyötä. Äidinkieleltään vieraskielisille ei voisi olla helpompaa työtä kuin koirien ulkoiluttaminen ja kissojen silittäminen. He voivat ymmärtää sinua kaikki kielet!

Online freelancing

Etkö puhu kieltä, etkä halua nähdä valtavasti vaivaa sen oppimiseen, mutta haluat silti työskennellä omalla alallasi? Se voi olla hieman hankalaa, mutta varmasti tehtävissä. Aikakaudella digitaaliset nomadit, sillä ei ole väliä, missä asut, kunhan sinulla on internet-yhteys. Voit helposti luoda freelancer-profiilin ja jakaa taitojasi koko maailman kanssa puhumalla vain englantia tai jopa äidinkieltäsi.

Työnantajat etsivät nyt ammattilaisia muun muassa seuraavien alustojen kautta UpWork, Fiverr, Koodaaja,TheOne ja voit tehdä etäyhteys työskennellä mistä päin maailmaa tahansa. Voit olla säveltäjä, kääntäjä, kirjailija, toimittaja, kirjanpitäjä, liiketoiminta-analyytikko - mitä vain! Muista, että tarvitset hieman lisäaikaa hyvän profiilin ja vahvan portfolion rakentamiseen, jotta saat työpaikan, jonka haluat... todella toivoa.

Tarkista kaikki freelancer opas työpaikat kaupunkisi ja aloita työt jo tänään!

Matkaopas työpaikat

Opi tarinat ja kadut Orlando, Madrid, Rooma, Johannesburg, tai missä tahansa kaupungissa asutkin, ja saat helposti työpaikan Vayablesta tai U2Guidesta. Sinun ei myöskään tarvitse olla sertifioitu matkaopas, sinun tarvitsee vain olla... sisäpiiriläinen, joku, joka voi jakaa historiallisia faktoja, mutta myös tutkia salaisia kahviloita vierailevien matkailijoiden kanssa. Ja vaikka useimmat matkailijat puhuvat joka tapauksessa englantia, sinun ei ole pakko osata mitään muuta, vaikka muutamat muut yleiset kielet, kuten espanja tai ranska, ovat varmasti avuksi. Keksi vain hauska viininmaistelukierros tai kahviloihin tutustumiskokemus ja odota, että varauksia tulee.

Tarkista kaikki paikallinen opas työpaikat kaupunkisi ja aloita työt jo tänään!

Siivous & toimitus työpaikat

Etkö ole liian seurallinen? On vielä kaksi muuta ammattiryhmää, jotka vaativat erityisesti vähän ihmisten välistä kanssakäymistä. American joka asuu Ruotsissa tai italialainen, joka asuu Espanjassa, voit aina valita jommankumman näistä töistä, jotta pääset helpommin toimeentuloon. Ja, on olemassa ei tarvitse olla sujuva myöskään paikallisella kielellä! Rakastatko pyöräilyä? Voit toimittaa paketteja, ruokatavaroita tai ravintolaruokaa ja ansaita rahaa. Foodora, DoorDash, tai UberEATS! Eikö sinua haittaa olla sisällä? Puhdas kodeissa ja toimistoissa, tai olla taloudenhoitaja ja vesi kasveja ansaita hyvää rahaa aikatauluunne!

Tarkista kaikki siivous & toimitus työpaikat kaupunkisi ja aloita työt jo tänään!

Vaikka se voi aluksi tuntua vaikealta, uuden maan keikkatalouteen siirtyminen ei ole kovin monimutkaista - voi olla satoja työtarjouksia saatavilla jonka olemassaolosta ei ollut aavistustakaan. Mutta niitä on! Tarkista kaupunkisi tarjoukset ja olla AppJobber missä päin maailmaa tahansa!