Sana 'nomadi' on ikivanha historia. Ajattele sitä. Monet kansat vaelsivat vuosia tai jopa vuosikymmeniä ennen kuin asettuivat aloilleen. Meidän digitaalisessa maailmassamme, uudenlaisia nomadeja joita kutsumme digitaalisiksi nomadeiksi. Silti voit edelleen tavata satoja ihmisiä, jotka matkustavat alueelta toiselle ja työskennellä offline-tilassa sen sijaan, että he istuisivat työpöydän ääressä ja työskentelisivät verkossa. Kuka nomadi sinä olet?

1. Digitaaliset nomadit, joilla on kokemusta
2. Digitaaliset nomadit, joilla ei ole kokemusta
3. Offline-työpaikat nomadeille

Digitaaliset nomadit vastaan nomadit

Toisaalta sinulla on digitaaliset nomadit matkustaa nauttimaan paremmasta säästä työskennellessään verkossa. Se on ei riitä heille jäädä rakastettuihin kaupunkeihinsa ja työskennellä kotona. He ovat menossa toiselle puolelle maapalloa ja nähdä jotain uutta.

Toisaalta löydät nomadit jotka matkustavat mutta pyrkivät tekemään kaikenlaisia töitä paikan päällä. Heidän intohimonsa ajaa heitä myös kokea jotain uutta, jotain kulttuurisesti erilaista. He eivät kuitenkaan pidä tietokoneestaan yhtä paljon kuin muut.

Voit olla joko nomadi tai digitaalinen nomadi - olitpa sitten vuosien kokemuksen omaava henkilö tai vasta koulusta valmistunut freelancer.

digitaalisen nomadin työpaikat
Kuva: Francesca Tirico, Unsplash. Matkusta ja tee töitä vai matkusta töitä varten?

1. Digitaaliset nomadit, joilla on kokemusta

Yleensä suositellaan, että aloittaa freelance-ura riittävällä valmistautumisella. Tästä syystä ammattilaisten, jotka ovat työskennelleet vuosia alallaan ja jotka ovat myös yrityksen palveluksessa, on luultavasti helpompi ryhtyä freelancereiksi. He ottavat vielä askeleen pidemmälle ja pakkaavat matkalaukkunsa ja lähtevät hetkeksi pois maasta.

Kärsit esimerkiksi työuupumuksesta ja päätät jättää vanhan ja stressaavan elämäsi taaksesi. Useita digitaalisten nomadien työpaikkoja voisivat täyttää kaltaisesi pätevät, ammattitaitoiset ja kokeneet ihmiset. Vain muutamia mainitakseni.

Etätyö IT-alalla

Olet ohjelmisto- tai web-kehittäjä, tai tehdä muita IT-alan etätöitä. Tässä tapauksessa tietokoneesi on oltava huippunopea. Saat todennäköisesti toimeksiantoja ja osallistut muutamiin kokouksiin verkossa, mutta et todellakaan ole sidottu toimistoon. Varmista sitten taas, että sinulla on kaikki tekniset laitteet, joita tarvitset voidaksesi tarjota loistavaa ja laadukasta palvelua. Voisit hankkia Koodaajatai Upwork

Verkko-opetuksen etätyöpaikat

Jos intohimo on opetus tai olet ammatillinen opettaja, jaa tietosi myös verkossa. Käytettävyydestäsi ja mieltymyksistäsi riippuen voit liittyä kahdenlaisiin alustoihin. Ensimmäisessä tapauksessa siirryt verkkoon ja opettaa kasvokkain. Toisessa tapauksessa nauhoitat etukäteen ja sitten - ladata oppitunteja tai kursseja, ja opiskelijat ympäri maailmaa voivat ladata sen milloin tahansa. Lingodan kautta voit esimerkiksi keskustella oppilaidesi kanssa kieliopista, välimerkeistä, sanajärjestyksestä ja muusta vastaavasta,

Etämarkkinoinnin työpaikat

Jakaisimme tämänkin kahteen eri työpaikkatyyppiin. Etämarkkinointitehtävät ovat joka tapauksessa täydellinen tapa ansaita rahaa digitaalisena nomadina. Voit joko rekisteröityä alustoille selaa freelance-keikkoja, tai voit vain antaa neuvoja tarvittaessa. Jos valitset jälkimmäisen vaihtoehdon, suosittelemme tutustumaan TheONE!

Etäkirjoitustyöpaikat

Pidättekö muistivihkoa kaikkialla ja kirjoitatteko muistiin asioita? Oletko tarkkailija ja utelias kaikesta? Välitätkö kieliopista ja syntaksi? No, jos olet hyvä sanojen kanssa, sinulle on tarjolla freelance- ja digitaalisen nomadin mahdollisuuksia. Toimittajana tai copywriterina voit rekisteröityä sivustolle ja myydä artikkeleitasi, uutiskirjeitäsi, blogikirjoituksiasi tai osallistua e-kirjojen, kirjojen ja lehtien julkaisemiseen, verkkosivustotjne. Sisältö on muotisana Nykyään monet yritykset palkkaavat freelance-kirjoittajia luomaan huippuluokan verkkosivuston. Voit ottaa heihin yhteyttä esimerkiksi seuraavilla sivustoilla Verblio!

Digitaaliset nomadit voivat nykyään tehdä lähes kaikkia media- ja IT-alan töitä etänä!

Etsi työtilaisuus sinulle Appjobs!

digital-nomad-jobs
Kannettava tietokone on digitaalisen nomadin elämässä kaikki kaikessa, joten pidä siitä hyvää huolta.

2. Digitaaliset nomadit, joilla ei ole kokemusta

Vastavalmistuneilla tai yleensä nuorempien sukupolvien edustajilla on yleensä ongelmia. ennen kuin he saivat ensimmäisen työpaikkansa. Jotkin työnantajat ja asiakkaat asettavat niin tiukkoja kriteerejä, joita sinä ja vertaisesi ette pysty täyttämään. Tarvitaan esimerkiksi viiden vuoden kokemus ja kaikkea sellaista.

Onneksi asiat ovat muuttumassa, mutta voit myös käyttää joidenkin palvelujen parantaminen. Käyttämällä myös alustoja, kuten Appjobs, voit lähteä ammatilliselle matkalle - ilman todisteita aiemmasta työkokemuksesta. Yritykset, kuten Udemy voisi olla pääsysi työmarkkinoille.

Aloita yrittämällä saada pieniä toimeksiantoja ääninäyttelijänä, bloggaajana, freelance-kääntäjänä tai verkko-opettaja. Tiedämme yrityksistä, jotka kannustaa ihmisiä, jotka ovat juuri valmistuneet yliopistosta tai korkeakoulusta, työskentelemään heille. Jos sinua ei kiinnosta, ota kyselytutkimus, jossa on Kyselyt liikkeellä.

On totta, että digitaalisena nomadina, jolla ei ole kokemusta, et tienaa aluksi kovin paljon rahaa, mutta jotain kuitenkin tienaat. Sinun täytyy vain Ole kärsivällinen ja rakenna brändiäsi. Ole näkyvästi esillä ja ota yhteyttä ihmisiin, hae keikkoja ja tee aina parhaasi. Tässä löydät lisää ideoita.

Kovan työn täytyy tuottaa tulosta riippumatta siitä, millaista digitaalista nomadityötä teet!

digitaaliset nomadit työpaikat

Lue myös:

3. Offline-työpaikat nomadeille

Voisit siis olla digitaalinen nomadi, mutta et halua. Haluat tutustua maailmaan kotisi tai majapaikkasi ulkopuolella. Haluat tietysti myös tulla toimeen, joten olet etsimässä löytää joustavia työpaikkoja missä tahansa. Voisit ajatella työskenteleväsi elintarvikealalla toimitus kuljettaja Euroopassa tai Yhdysvalloissa, tai olisit haltioissaan, jos voisit työskennellä kuin sitter, talonvahti, tai siivooja/taloudenhoitaja. Koska miksipä ei, eikö niin? Nämä työt eivät oikeastaan vaadi aiempaa kokemusta.

Sitter työpaikat

Kun työskentelet sitterinä, huolehditpa sitten jostain muusta. elossa tai ei, voit helposti liittyä useita alustoja. Lastenvahtina, vanhustenhoitajana, lemmikkieläinten hoitajana tai talonvahtina sinun on oltava vastuullinen. Etsi pitkä- tai lyhytaikaisia töitä valitsemastasi kaupungista, jossa vierailet perheen toisensa jälkeen. Joskus on-demand myös työpaikat on lueteltu.

Toimitustehtävät

Jos sinulla on pääsy ajoneuvoon, olla jakelukuljettaja. Jos tarvitset vakuutuksen, tutustu joihinkin palveluihin, jotta voit hankkia sellaisen. Ei mitään ongelmaa! Joka päivä, kun olet valmis lyhyempiin ja pidempiin matkoihin, voit nousta autoon tai pyörän ja skootterin kyytiin. Sinä toimittaa ruokaa ja joitakin myös muita kohteita. Suunnittelet aikataulusi - oli miten oli.

Tutustu kaikkiin (digitaalisten) nomadien työpaikkoihin kanssa Appjobs!