TOP
  /  Inspiroidu   /  Skorpioni: Parhaat urat horoskooppimerkillesi
työpaikat skorpioneille

Skorpioni: Parhaat urat horoskooppimerkillesi

Oletko koskaan käynyt ennustajan teltassa messuilla saadaksesi selville, mitä tulevaisuus tuo tullessaan? tuleva on sinulle? Vai oletko sitä mieltä, että kohtalomme ei ole ennalta määrätty ja että muokkaamme sitä jatkuvasti? Oli miten oli, astrologian maailmaan perehtyminen on hyvä tapa saada ideoita siitä, mitkä työpaikat sopivat sinulle parhaiten. voisi olla sinulle hyödyksi. Lisäksi voit keskustella joustavuutta ja vapautta lupaavia uravaihtoehtoja teidän Oinas, Taurus, Gemini, Syöpä, Leo, Neitsyt, Vaaka, Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat ystävät ja perheenjäsenet. Kuka tietää, saatat päätellä, että... jotkut Skorpioneille sopivista työpaikoista sopisivat myös ystävillesi. syntynyt eri eläinradan merkkejä.

Työideoita Skorpionille menestykseen!

1. Millainen on Skorpionin persoonallisuus?

Sanotaan, että Skorpionit ovat arvoituksellisia, uskollisia, intuitiivisia ja uteliaita yksilöitä, jotka harvoin luovuttavat. Riippumatta siitä, kuinka paljon joku tietää skorpioniystävistään, hän ei ehkä koskaan saa todella tietää, mitä he todella ajattelevat tai tuntevat. Skorpioni-ihmiset pitävät yleensä salaisuuksia ja päästävät vain muutaman lojaalina pidetyn ihmisen lähelleen. Heille, luottamuksella on ratkaiseva merkitys elämässään ja he haluavat aina tee oikein-to luoda paremmat olosuhteet kaikille. Kaikista myönteisistä piirteistä huolimatta Skorpioneilla on joitakin puutteita. Heillä on taipumus lyhyeen huomiokykyyn, ja he pitävät kaunaa niitä kohtaan, jotka ovat pettäneet heidät. Näin he voivat luoda esteitä itselleen ja ehkä muillekin.

1.1. Missä Skorpioni on hyvä?

Mikä tahansa työpaikka hyötyisi siitä, että siellä olisi läsnä motivoitunut, utelias, ahkera, kekseliäs. ja toisinaan peloton Skorpioni, joka osoittaa loistavia viestintä- ja analyysitaitoja. Huolimatta siitä, että tiimityöskentelyä korostetaan yhä enemmän useampien näkökulmien tutkimiseksi, Skorpioni-ihmiset työskentelevät mieluummin yksin, ilman suurta valvontaa. He pääsevät usein ylempiin asemiin ja johtavat alaisiaan hyvin, vaikka he ovat usein seurata intuitiotaan tai toimia itsepäisesti päättäessään, mitä tehdä seuraavaksi. Ne voivat käsitellä rahaa hyvin ja mukauttaa kaikenlaisiin tilanteisiin helposti. Kun otetaan huomioon kaikki Skorpionin persoonallisuuden myönteiset ja kielteiset piirteet, parhaita ammatteja Skorpioneille ovat tutkija, psykologi, hoivapalvelun tarjoaja, kirjailija, talousneuvoja, tutkija, tutkiva journalisti ja markkinointiasiantuntija.

2. Valitse urapolkusi: parhaat joustavat urat Skorpioneille Appjobsissa.

2.1. Mystery Shopper

parhaat työpaikat skorpioneille
Skorpioni nauttisi joka minuutista mysteeriostoskeikasta, vai nauttisitko sinä?
Kuva: Andrea Piacquadio Pexelsistä

Kokemattoman Skorpionin, joka haluaa ansaita rahaa sivutoimisesti, kannattaa harkita työskentelyä mysteerikauppiaana. Tällainen työ edellyttää, että käyttää erinomaisia analyysi- ja viestintätaitojaan. Salaiset ostajat käyvät erilaisissa kaupoissa, ravintoloissa, hotelleissa jne. arvioimassa tuotteita ja palveluja. He saavat ohjeet ja suorittaa tehtävänsä yksin paikan päällä - ilman, että esimies tarkistaa kaikki heidän liikkeensä. Mystery shoppereiden on toimittava luonnollisesti ja sulaututtava joukkoon, mikä ei ole ongelma, kun tiedät, miten arvoituksellinen voit olla. Mystery shop -vierailua järjestävät alustat ovat seuraavat HGEM, EasyShift, BeMyEye ja Klikkaa ja kävele.


Tämä voi olla myös mielenkiintoinen ja informatiivinen: Kuinka tulla menestyksekkääksi Mystery Shopperiksi muutamassa helpossa vaiheessa

2.2. Online-myyjä

Ihmisen on keskusteltava muiden kanssa myydäkseen heille jotakin - keskusteltiinpa yksityiskohdista sitten verkossa tai muualla. Skorpionit tietävät milloin puhua ja milloin vain kuunnella mitä jonkun on sanottava. Myyjän on kerättävä riittävästi tietoa siitä, mitä asiakas haluaa, jotta hän voi suositella hänelle oikeaa tuotetta tai palvelua. Mikä olisi parempi tapa tehdä se kuin myydä omia tavaroitaan?

Nykyään kuka tahansa voi avata verkkokaupan ja olla yhteydessä asiakkaisiin, vähemmän tai vaikeampiinkin, kaikkialta maailmasta. Skorpionia ohjaavan intohimon ja hänen kykynsä sopeutua uuteen tilanteeseen ansiosta mikään ei estä sinua myymästä käsityötänne tai käyttämättömiä/vintage-esineitänne. Intuitio auttaa sinua löytää oikea hinta jos asiakas on valmis neuvottelemaan. Lue lisää Etsy, Vinted, Shpock, OfferUp, Carousell ja Letgoja valitse alusta, jonka avulla voit ansaita eniten rahaa.


Myös nämä viestit voivat olla mielenkiintoisia ja informatiivisia:

2.3. Freelance-kirjailija

parhaat työpaikat skorpioneille
Monet Skorpionien parhaista työpaikoista edellyttävät kirjoittamista, kirjoittamista ja kirjoittamista... Pidätkö sinä kirjoittamisesta?
Kuva: Kat Stokes, Unsplash.

Freelance-kirjoittaminen on myös yksi parhaista työpaikoista Skorpioneille. Miksi? Ensinnäkin se antaa heille mahdollisuuden nauttia omasta seurastaan ja auttaa heitä pitämään etäisyyttä - pysymään salaperäisinä. Toiseksi, freelance-kirjoittamisella ansaitsemalla rahaa he voivat syventyä monille uusille alueille, ja siten ruokkii heidän uteliaisuuttaan. Jääräpäisyyttä saatetaan pitää kielteisenä ominaisuutena, mutta ei kirjailijoiden tapauksessa. Maineen tai vankan asiakaskunnan rakentaminen vaatii aikaa ja kovaa työtä. Skorpionit eivät lopeta kunnes heidän tavoitteensa on saavutettu.

Freelance-kirjailijana Skorpioni voi - lähteä useille poluille. Koska tutkiva journalisti, uteliaisuutesi johdattaisi sinut tuomaan oikeutta ihmisille. Koska copywriter tai sisällön kirjoittaja noudattamalla seuraavia ohjeita voit edistää voittoa tavoittelemattomien tai voittoa tavoittelevien organisaatioiden menestystä. Voit myös aloittaa bloggaamisen, vloggaamisen tai kauno- ja tietokirjojen kirjoittamisen. hyötyvät kekseliäisyydestä ja intuitiivisuudesta. Työskentely kansainvälisen asiakaskunnan kanssa Fiverr, Freelancer.com, Upwork, PeoplePerHour, Käsikirjoitettu, Verblio ja/tai Thumbtack, voitte säästää vielä enemmän rahaa digitaalisen pankin avulla tapahtuviin liiketoimiin.


Myös nämä viestit voivat olla mielenkiintoisia ja informatiivisia:

2.4. Markkinoija

Markkinointi- ja kasvuhakkerointialan työpaikat ovat suuri kysyntä juuri nyt. Kun tarkastellaan sekä myönteisiä että kielteisiä piirteitä, joita Skorpioneilla on, ne voisivat tukea yrityksiä ja voittoa tavoittelemattomia järjestöjä niiden pyrkimyksissä palvella kohderyhmiään paremmin. Skorpioni voisi analysoi tilanne (tai kerätyt tiedot) ja suunnitella strategia sen pohjalta kuunnellen samalla myös vaistoaan. He pystyivät viestimään valitusta lähestymistavasta, tuloksista ja onnistumisen edellyttämistä mukautuksista selkeästi ja ymmärrettävästi ja mukauttamaan aina kielensä, sävynsä ja tyylinsä asiakkaidensa mukaan.

Kiitos teidän uteliaisuus, mikään aihe ei pelottaisi sinua, ja voisit kokeilla siipiäsi eri toimialoilla ja sektoreilla. Lyhyen huomiokykysi pelkääminen aiheuttaisi heille ongelmia, sinun pitäisi etsiä tytäryhtiö markkinointi mahdollisuudetesimerkiksi Appjobs.com. Tämä on passiivinen tapa tehdä joitakin ylimääräistä rahaa verkossa. Kun kaikki aloitukseen tarvittava on valmiina, voit keskittyä johonkin uuteen. Tässä muutamia sivustoja, joihin voit rekisteröityä: Freelancer.com, Hubstaff Talent, PeoplePerHour, Fiverr, TheONE, Verblio, Upwork, Bidvine, MNFST ja/tai Thumbtack.


Myös nämä viestit voivat olla mielenkiintoisia ja informatiivisia:

2.5. Rahoitusneuvonantaja

Raha on (edelleen) välttämättömyys, vaikka jotkut ihmiset käyttävätkin mielellään vaihtokauppaa. Ja monilta ihmisiltä puuttuu kyky hoitaa talouttaan kestävästi joutumatta pohjalukemiin. Puhumattakaan siitä, että monet ihmiset ovat kehittäneet negatiivisen asenteen rahaa kohtaan ja/tai eivät ole kiinnostuneita lisäämään tulojaan sijoittamalla johonkin. Skorpionit osaavat säästää rahaa ja miten toimia kaikenlaisten ihmisten kanssa kaikissa olosuhteissa. Siksi rahoitusneuvojana toimiminen on yksi parhaista työpaikoista Skorpioneille.

Yksityiskohtaisten raporttien kirjoittaminen suoritetuista rahoitustapahtumista on sinulle tuskin haaste, koska sinulla on hyvät analyyttiset taidot. Jos raportti on esiteltävä, löydät keinon saada monimutkaisimmatkin viestit perille. Rahoitusneuvojana olet pitäisi vähentää jääräpäisyyttäsi ja yritä olla toimimatta niin paljon intuition perusteella. Toisen rahojen menettäminen ei ole hauskaa. Tarjoa rahoituspalvelujasi asiakkaille käyttämällä PeoplePerHour, Freelancer.com, Upwork, Fiverr, Hubstaff Talent, Taxfyle, Toptal, Thumbtack ja/tai TheONE. Oletko kiinnostunut myös opettamisesta? Jaa Tieto kautta Udemy.


Myös nämä viestit voivat olla mielenkiintoisia ja informatiivisia:

2.6. Ammattimainen hoitaja

Skorpionin kyky työskennellä hoitoalalla on hänen... lojaalisuuden ja luottamuksen arvostus suhteissaan.sekä työ- että yksityiselämässä. Jos he välittävät jostakusta, he eivät koskaan tuota pettymystä, ellei rakennettu luottamus katoa. Siksi Skorpioni-ihmiset saattavat lähteä työskentelemään ammatillisena hoitajana. Esimerkiksi ElderCare, CareLinx ja Serco. Toinen hoitoalan urapolku voisi olla hierontaterapia. Voisit rakentaa freelance-liiketoimintaa Kaupunkihieronta, Rauhoittaa, Zeel tai Thumbtack.

Koulutukseen ja ystävälliseen asenteeseen potilaita ja/tai asiakkaita kohtaan sijoitetut tunnit maksavat itsensä takaisin. Sinä voisit kuunnelkaa niitä tarkkaan ja tarjota erinomaista hoitoa potilaillesi/asiakkaillesi, toivottavasti pitkään. Kuten tiedätte miten käsitellä rahaa hyvin, Jos laitat rahaa sivuun kuukausittain, se käy helposti.


Tämä voi olla myös mielenkiintoinen ja informatiivinen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Mobile Massage Therapist työpaikat

2.7. Lääkäri

Lyhyt keskittymiskyky ei auta Skorpioneja opiskelemaan tentteihin, mutta he eivät anna sen estää heitä. Jokaiselta lääketieteen opiskelijalta kestää vuosia hankkia kaikki tiedot ja luvat, joita hän tarvitsee harjoittaakseen lääkärin ammattia. Pitkien työvuorojen tekeminen sairaalassa haastaa varmasti sekä sairaanhoitajat että lääkärit. Vetovoimainen ja ahkera Skorpioni selviytyy vaikeuksista, mutta hänen on tehtävä yhteistyötä muiden kanssa.

Viime vuosina on kehitetty useita ohjelmistoja ja sovelluksia, jotka yhdistävät potilaat ja lääkärit verkossa. Jos täytät vaatimukset, voit liittyä Push Doctor jonka kautta potilaat voivat varata videotapaamisia. Oletko kenties laillistettu eläinlääkäri? Tutustu InstaVet!


Tämä voi olla myös mielenkiintoinen ja informatiivinen: Nämä hoivatyöt ovat työn tulevaisuutta

3. Keskustele muista työmahdollisuuksista muiden Skorpionien kanssa!

parhaat työpaikat skorpioneille
Vietätkö aikaa ystävien kanssa? Keskustele ikätovereidesi kanssa urasta ja horoskoopeista!
Kuva: Priscilla Du Preez on Unsplash

Jos sinulla on parempia ideoita parhaista työpaikoista Skorpioneille, jaa ne verkossa vertaistesi kanssa. Aloita keskustelut aiheista, jotka vaihtelevat joustavasta osa-aikaisesta ja sivutyöt kokoaikaisiin mahdollisuuksiin kaupungissasi ja kysy niin monta kysymystä kuin haluat.

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish