Joukossamme on ihmisiä, jotka uskovat astrologiaan ja - lukea heidän horoskooppejaan joka viikko. Mutta jos eräs osa monimuotoisesta ja alati muuttuvasta yhteiskunnastamme haluaa aina tietää, mitä tuleva pitää heille, on oltava muita, jotka haluaisivat ajatella toisin. Toiset, jotka voivat vain katsoa astrologian eräänlaisena syyllinen nautintoSamanlaisia kuin ne tv-sarjat ja elokuvat, joita katsomme mielellämme, mutta emme koskaan jakaisi niiden nimiä kenenkään kanssa. Emme edes lähimpien ystäviemme kanssa... Kuuluitpa sitten ensimmäiseen tai jälkimmäiseen ryhmään, salaisuutesi on turvassa kanssamme. Nyt haluaisimme kutsua teidät ja kaikki Cancer ihmiset, joten ne, jotka ovat syntyneet 21. kesäkuuta ja 23. heinäkuuta, että tutkia eri aloja jossa et tuhlaisi lahjakkuuttasi JA menestyisit omasi mukaan. eläinradan merkki. Sinun on aika lähteä matkalle ja tutustua parhaat työpaikat syöville!

Entä muut horoskooppimerkit?
The Oinas, Taurus, Gemini, Syöpä, Leo, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimiesja Kalat ihmiset on jo otettu matkalle.

Job ideoita Syöpä menestyä!

1. Syöpä horoskooppimerkki: Persoonallisuus

Syövät ovat kekseliäs ja lojaali ja lupaa huolehtia muista. Horoskooppimerkkisi mukaan Syöpä-ihmiset - yhteydenpito muiden kanssa helpommin ja syvällisemmin kuin muut horoskooppimerkit. Voisi sanoa, että ihmiset osoittavat luonnostaan toisille kiintymystä, mutta jotain ympäröi Syöpää. Yksi mahdollinen selitys on se, että hän on Skorpionin ja Kalojen ohella vesimerkki, joten toisista huolehtiminen kuuluu hänen luontoonsa. Emmehän voisi elää ilman vettä? Puhumattakaan siitä, että Syöpä on tunnettu heidän kykynsä luoda seesteinen, ystävällinen ja osallistava ilmapiiri - kotona tai työpaikalla.

Muut ominaisuudet, kuten luovuus, intuitio, luotettavuus, valppaus, rohkeus ja lojaalisuus tekevät heistä loistavia tiimipelaajia. He eivät koskaan jättäisi ketään taakseen. Etenkin, koska sinä ja muut syöpätoverisi osaatte aidosti kuuntele mitä muilla on sanottavaa. Mikään ei jää huomaamatta sinun vahtivuorollasi. Ainoa asia, joka tekee Syöpästä ärsyttävän olentona, on hänen impulsiivisuutensa. Niinpä kyllä, huolimatta tai juuri siksi, että he välittävät niin paljon, joskus he saavat mukanaan tunteidensa perusteella.

1.1. Missä syöpä on hyvä?

Ottaen huomioon kaikki horoskooppiominaisuutensa Syöpä voi valita monenlaisia urapolkuja. Jos intohimosi ihmisiä kohtaan vahvistuu iän myötä, voit valita löytää työtä hoitoalalta. Ikääntyvissä yhteiskunnissa (kuten Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa) hoitotyöpaikkojen määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Kyseessä on laaja ala, jolla paljon vaihtoehtoja. Et ainoastaan siksi, että voit keskittyä nuoriin tai vanhuksiin, vaan myös siksi, että voit harjoittaa intohimoasi ihmisiä ja eläimiä kohtaan. Vaikea valinta, tiedämme sen. Ehkä sinun pitäisi yrittää hankkia kokemusta heidän kaikkien kanssa.

Onko sinun todellinen kutsumus liittyykö se kenties jotenkin taiteisiin, luovaan ja kulttuurialaan tai viihdeteollisuuteen? Saatat tarttua tietokoneeseen ja alkaa luoda, kehittää ja toteuttaa ideoita. Parhaat työpaikat syövälle mukaan lukien asianajaja, hoitotyöntekijä, lääkäri, sairaanhoitaja, opettaja, sosiaalityöntekijä, kokki, sisällöntoimittaja ja muut luovat freelancerit, teknisen tuen tarjoaja ja niin edelleen....

2. Parhaat joustavat urat Syöpään Appjobsissa.

2.1. Hieroja & kosmetologi

parhaat työpaikat syöville
Kuva: Andrea Piacquadio Pexelsistä

Yksi parhaista työpaikoista syöville, joissa voit yhdistää kykysi luoda rauhoittava ympäristö on ryhtyä hierojaksi. No, ehkä ajattelet, että hierojat eivät tarvitse niin paljon luovuutta, mutta kosmetologit Varmasti. Koska Syöpät ovat loistavia keskustelukumppaneita ja kuuntelijoita, aika kuluu kanssasi kuin siivillä. Voit yhteydenpito potentiaalisiin asiakkaisiin osoitteessa Rauhoittaa, Zeel, Vapaasti, Urban, OryxHubja muut alustat.


Lue myös: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Mobile Massage Therapist työpaikat

2.2. Kokki

Ja jos välität ihmisistä, sinun pitäisi aina - varmista, että he syövät riittävästi ravintoa. Hoitoalalla työskentelevät ihmiset ovat tietysti - vastuussa asiakkaidensa hyvinvoinnista ja saattavat myös tehdä heille ruokaa. Syöpä, joka mieluummin viettää aikaa yksin itselleen luodussa harmonisessa ympäristössä voisivat valita, haluavatko he ryhtyä kokiksi. Ehkä yksityinen tai kotikokki!

Kun pilkot sipulia, raastat juustoa ja marinoit kalaa, voit valmistautua naurun ja ilon täyttämään keskusteluun. Joskus kokit järjestää illalliskutsuja, joskus he vain valmistavat ruoan ja toimittavat sen ostajalle. Luovuutesi voi päästä valloilleen kokkina. Kuvittele, kuinka monella tavalla voisit koristella kakun, keittää keittoa ja kattaa pöydän. Ja jos jokin menee pieleen, sinulle ilmoitettaisiin heti. Miksi? Koska olet todellinen vartija. Voit rekisteröityä ja rakentaa asiakaskuntaa seuraavien tahojen avulla Mamaz Social Food, WithLocals, EatWith tai Aterioiden jakaminen.


Lue myös:

2.3. Luova tai tekninen freelancer

Freelancerina osa parhaat työpaikat syöpäsairaille ovat markkinointianalyytikko, verkkoliiketoiminnan omistaja, sisällöntoimittaja, tietojärjestelmäanalyytikko tai tekninen kirjoittaja (kenties web-kehittäjä). Freelance-työskentely tarkoittaa myös sitä, että sinun on sopeuduttava erilaisiin olosuhteisiin aina, kun saat uuden projektin käyntiin. Erinomaiset viestintätaitosi tekevät sinusta hyvä neuvottelija keskustellessasi hinnoistasi - rauhallisessa ympäristössä, joka sopii liikekumppaneidesi tarpeisiin.

Jos ajattelet asiaa: välittäminen on freelancerina toimimisen keskeinen osa. Työsi olisi auttaa muita menestymään. Graafisena suunnittelijana tai sisällön kirjoittajana, luovia ajatuksiasi luovat perustan erinomaiselle pakkaussuunnittelulle ja hyvin laaditulle tekstille. Voit löytää työtä freelancerina kanssa Verblio, Upwork, Freelancer.com, Hubstaff Talent, Toptal, PeoplePerHour, Fiverr, Thumbtack, HelloTech, Koodaajaja useita muita alustoja joka on omistettu freelancereiden auttamiselle.


Lue myös:

2.4. Opettaja

Opettaminen on ikivanha ammatti. Jos sinulla on vielä muistikuvia roomalaisista tai kreikkalaisista, olet hyvin tietoinen tästä. Digitaalisessa maailmassa "oikea" luokkahuone on korvattu virtuaalisella. Opettajat ja opiskelijat verkkoon ja tapaavat toisensa istuntoa varten silloin, kun heille sopii. Miksi jakaminen Tieto opettajana on yksi parhaista työpaikoista syöville?
Lähes koko Syöpä-ominaisuuksien käsivarsi on käytössä: opettajat välittävät oppilaidensa henkilökohtaisesta kehityksestä, joten he luovat innostavan ja hoitavan ympäristön (myös verkkomaailmassa) ja käyttävät luovia menetelmiä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Syöpien tulisi hallita tunteitaan mutta heidän persoonallisuutensa parempi puoli, jolle on ominaista myös intuitio, voittaa varmasti ja tuoda esiin heidän parhaat puolensa. Tapaa oppilaasi kautta Qkids, Preply, Savvy, Tandem, Verbling, italki, Lingoda, Thumbtackja joitakin muita alustat.


Lue myös:

2.5. Lemmikkieläinten sitteri

parhaat työpaikat syöville
Kuva: Helena Lopes Pexelsistä. Luuletko, että lemmikki istuminen on työ, joka sopii persoonallisuuteesi?

Voit aloittaa lemmikkien hoitajana ja viettää aikasi koirien ja kissojen ulkoiluttamisen parissa. Sinun kyky luoda suhteita muiden kanssa voi olla hyödyllistä, kun puhut lemmikkieläinten vanhemmille. Valppaus ja luotettavuus ovat piirteitä, jotka tekevät sinusta... lemmikkien hoitaja, jonka jokainen lemmikkien vanhempi haluaisi palkata.

Luovuutesi voi auttaa sinua keksimään kaikenlaisia ideoita siitä, mitä tehdä nelijalkaisten (tai vähemmän jalkaisten) asiakkaidesi kanssa. Pelkästään niiden vieminen kaupunkisi eri puistoihin olisi yksi ilmentymä siitä. Ja se osoittaisi, että suhtaudut työhösi vakavasti etkä pidä sitä jonain, jota sinun on pakko tehdä, vaan jonain, jota haluat tehdä. Saatat aloita lemmikkieläinten hoitajan urasi kanssa Rover, PetSitter.com, Isännöi lemmikkieläintä, PetBacker, Thumbtack, Hae! Lemmikkieläinten hoito ja paljon muut alustat.


Lue myös:

2.6. Babysitter

Kun olet jo ammattilainen eläinten kanssa, hanki työtä lapsenvahtina. Kaikki ne ominaisuudet, jotka edistävät menestystäsi lemmikkieläinten hoitajana, voivat tehdä sinusta myös loistavan lapsenvahdin - lasten iästä riippumatta. Pikkulapset, hieman vanhemmat lapset ja jopa teini-ikäiset voivat kiukutella.

Syöpänä sinulla on kyky luoda rauhallinen ympäristö ja pystyt puhumaan kenelle tahansa, joten selviät helposti tällaisesta haasteesta. Viestintä on suuri merkitys lastenvahtina. Joitakin alustoja, joihin voit rekisteröityä: Zūm, Sitter.com, Care.com, UrbanSitter, Sittercity, Valoisat horisontitja College lastenhoitajat ja tutorit.


Lue myös: Kaikki mitä sinun on tiedettävä saadaksesi kesätyöpaikan lapsenvahtina.

2.7. Vanhustenhoidon tarjoaja

parhaat työpaikat syöville
Kuva: Andrea Piacquadio Pexelsistä

Kun olet taaperoiden ja teini-ikäisten lasten kanssa työskentelyn asiantuntija, voi olla unelmien täyttymys. viettää aikaa vanhusten kanssa. He voivat jakaa niin paljon viisautta ja tarinoita kanssasi. Monilla ikääntyneillä ei ole ystäviä tai perhettä, joten läsnäolosi olisi tuoda auringonpaistetta heidän elämäänsä. Valitettavasti monet heistä kamppailevat sairauksien kanssa, joten he tarvitsevat jonkun valppaan vierelleen. Ja se on sinun vahvuutesi! Sinä voit tutkia työmahdollisuuksia hoitoalalla, jossa ElderCare.com, Care.com, CareLinx ja joitakin muita sivustot.

Löydä kaikki mahdollisuudet täältä!

3. Ole yhteydessä muihin Syöpäihmisiin!

Vaihda ajatuksia muiden kanssa seuraavista asioista parhaat työpaikat syövälle tai saat lisätietoja siitä, millaista on työskennellä keikkataloudessa. Tutustu erilaisiin sovelluspohjaisiin ja internetpohjaisiin työpaikkoihin osoitteessa kaupungissasi!


Onko sinulla aikaa toiselle blogikirjoitukselle? Ole vieraanamme!

ÄLÄ UNOHDA TILATA YOUTUBE-KANAVAAMME!