Olet siis päättänyt muuttaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan töihin. Se on luultavasti hyvä idea, jos otetaan huomioon, että Yhdistyneen kuningaskunnan talous on maailman kuudenneksi suurin. ja monet kansainväliset yritykset toimivat siellä. Jo nyt 3,55 miljoonaa Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolista kansalaista työskentelevät tällä hetkellä maassa, Prospects.ac.uk:n mukaan. Muun kuin Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisena on kaksi peruskysymystä, jotka kannattaa kysyä itseltään ennen kuin teet suuren päätöksen: voitko saada työlupa Yhdistyneen kuningaskunnan osalta ja Englannin kielen taito rooli?

työpaikat englantia rajoitetusti puhuville

EU:n ulkopuolisten maiden kansalaiset tarvitsevat Yhdistyneen kuningaskunnan työviisumin.

Emme voi tarpeeksi korostaa, että voidaksesi työskennellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa sinun on täytynyt hankkia asianmukainen Yhdistyneen kuningaskunnan työviisumi. EU:n kansalaiset eivät toistaiseksi tarvitse erityisviisumia, koska he voivat liikkua ja työskennellä vapaasti EU:n alueella, mutta niiden olisi seurattava Brexitin kehitystä mitä sovelletaan tuleva. Yleisin viisumi, jota voi hakea EU:n ulkopuolisena kansalaisena. on Yleinen tai Tier 2 -viisumi. Sinulla pitäisi jo olla työtarjous työnantajan tarjoama ammattitaitoa vaativa työ, jotta voit saada tämäntyyppisen viisumin.

Yhdistynyt kuningaskunta soveltaa pistepohjainen järjestelmä selvittääksesi, oletko oikeutettu työlupaan. Pisteitä jaetaan seuraavista:

  • pätevyytesi
  • tulevat ansio-odotuksesi
  • englannin kielen taito
  • itse-varoista.

Löydät lisätietoja Maahanmuutto ja työviisumit Yhdistyneessä kuningaskunnassa täällä. Tutustu huolellisesti yksityiskohtiin ja päätä, mikä vaihtoehto sopii parhaiten tilanteeseesi.

Kielitekijä Yhdistyneessä kuningaskunnassa työskentelyssä

Suurin osa ihmisistä ympäri maailmaa puhuu nykyään englantia jollain tasolla, mutta joillakin on joitakin perusasioita, jotka eivät osaa englantia. Tieto vain. Miten englannin kielen taitosi vaikuttaa mahdollisuuksiisi saada työtä Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

työpaikat englantia rajoitetusti puhuville

Jos haluat hankkia viisumin, kuten edellä on todettu, englannin kielen taitosi taso antaa sinulle arvokkaita pisteitä. Perusedellytyksenä on, että hakijalla on vähintään CEFR taso B1 lukemisessa, kirjoittamisessa, puhumisessa ja kuuntelemisessa. Joissain tapauksissa sinun on ehkä suoritettava myös IELTS-tutkinto todistamaan englannin kielen tasosi. Sinun ei tarvitse todistaa englannin kielen taitojasi, jos olet tiettyjen maiden, kuten Kanadan, Australian, Yhdysvaltojen tai Uuden-Seelannin kansalainen,

Etusi, kun puhut muita kieliä

Jos puhut äidinkielenäsi tai erittäin hyvin jotain muuta kieltä kuin englantia, saatat itse asiassa hyötyä siitä, kun etsit työtä Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Jos puhut kiinaa, voisit esimerkiksi pyrkiä Kiinan kanssa kauppaa käyviin yrityksiin tai ottaa vastaan työpaikan esimerkiksi modernin vieraan kielen opettaja, jos puhut sujuvasti ranskaa, saksaa, italiaa, mandariinia tai espanjaa.

Maailman talousfoorumin mukaan vuonna 2016 Yhdistyneessä kuningaskunnassa oli 6 800 avointa työpaikkaa arabiankielisille, 6 149 ranskankielisille ja 3 106 espanjankielisille:

työpaikat englantia rajoitetusti puhuville

CEOWORLD-lehden mukaan, vuonna 2018 Yhdistyneen kuningaskunnan 10 parhaiten palkattua kieltä olivat arabia, espanja, ranska, hollanti ja saksa.

työpaikat englantia rajoitetusti puhuville

Mitä muita työideoita on, kun englannin kielen taitoni on rajallinen?

Jos englannin kielesi ei ole kovin hyvällä tasolla, mutta olet silti löytänyt itsesi asumaan Yhdistyneestä kuningaskunnasta, älä pelkää! Meillä on ehdotukset töitä, joita voit ottaa vastaan ansaitaksesi hyvää rahaa, kunnes englantisi paranee ja voit mahdollisesti saada lisää töitä. mahdollisuudet.

Lemmikkieläinten istuttaminen

Alustoilla kuten Pawshake, Holidog, Rover tai Gudog. vaatii englannin kielen perusasioita kommunikoidakseen lemmikki omistajat ja vain rakkauden kieli olla vuorovaikutuksessa kaikkien suloisten, pörröisten lemmikkien kanssa!

Tutustu lemmikkieläinten istumismahdollisuuksiin AppJobs Yhdistyneessä kuningaskunnassa:
Osoitteessa Liverpool, Manchester, Lontoo, Leeds ja Birmingham.

Siivoustyöt

Alustoilla kuten Helpling, TaskRabbit tai Care voi ansaita paljon rahaa, ja usko meitä, yksikään lattia tai keittiö ei halua käydä kanssasi syvällistä filosofista keskustelua englanniksi aikana siivous prosessi.

Tutustu siivoustyömahdollisuuksiin AppJobs Yhdistyneessä kuningaskunnassa:
Osoitteessa Liverpool, Manchester, Lontoo, Leeds ja Birmingham.

Voit myös ryhtyä kotisivut, kanssa TrustedHouseSitters huolehtia ihmisten kodeista, kastella kasveja ja kerätä postia heidän poissa ollessaan.

Tarkista HouseSit ottelu osoitteessa Lontoo

Hospitality työpaikat

Voisit myös valita työpaikan, kuten keittiön vahtimestari vieraanvaraisuuden alalla tai ryhtyä varastotyöt, jossa kehosi voimaa ja nopeutta arvostetaan enemmän kuin täydellistä englantia. Syft tai Rota!

Tarkista Syft osoitteessa Liverpool, Leeds, Lontoo, Manchester ja Birmingham.
Tarkista Rota osoitteessa Lontoo, Leeds, Manchester ja Birmingham.

En pidä tällaisista töistä... Onko muita vaihtoehtoja?

Totta kai! Voit aina ottaa etäyhteys freelance-työt ja työskennellä kotimaasi asiakkaiden kanssa. Tämäntyyppisessä työssä ei ole väliä, missä asut - voit käsitellä niitä täysin verkossa ja digitaalisena nomadi, voit puhua omaa kieltäsi ja työskennellä asiakkaidesi kanssa kotoa käsin. Voisit ryhtyä IT-alan freelance-työpaikat, markkinointitehtävät, suunnittelutehtävät, virtuaalinen apu, web-kehitys tai kirjoitustehtävät, esimerkiksi.

Tutustu freelance-alustoihin osoitteessa AppJobs kuten Hubstaff Talent, TheONE, PeoplePerHour, Freelancer, Upwork tai Koodaajaesimerkiksi.

Lue lisää online etätyöpaikat mahdollisuuksia!

Viimeinen neuvo...
Jos haluat parantaa englannin kielen taitojasi, AppJobs voi auttaa sinua! Olemme laatineet sinulle luettelon parhaat verkkokurssit josta löydät myös kursseja, jotka auttavat sinua parantamaan englannin kielen taitojasi.

Etsitkö työmahdollisuuksia, joissa kielitaidolla ei ole väliä? Tutustu seuraaviin blogeihin:

- Pitääkö minun osata paikallista kieltä työskennelläkseni ulkomailla?
- Miten löytää työtä Ruotsista puhumatta ruotsia?
- Miten löytää työpaikka Amsterdamista puhumatta hollantia?

Lue myös
- Etsitkö työtä Yhdistyneestä kuningaskunnasta?
- Työviisumi Yhdistyneessä kuningaskunnassa
- Oletko Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuva EU:n kansalainen, joka on huolissaan Brexitistä?
- Työskentely Yhdistyneessä kuningaskunnassa ilman työlupaa
- Freelance Yhdistyneessä kuningaskunnassa
- Työskenteletkö kokkina, tarjoilijana, tarjoilijattarena tai baristana Yhdistyneessä kuningaskunnassa?
- Kestäviä tapoja ansaita rahaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa
- Olen kansainvälinen opiskelija Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja haluan työskennellä. Voinko?