Jos sinulla on auto ja etsit tapaa ansaita lisää rahaa, autosi kääriminen on hyvä vaihtoehto. Autokääremainonta on prosessi, jossa sinulle maksetaan siitä, että laitat mainoksen autoosi. Se tunnetaan myös nimellä autotarramainonta tai vehicle wrap. Ride share -kuljettajat, työmatkalaiset, toimitus kuljettajat ja auton omistajat ovat usein autokääreiden mainoskeikkojen kohderyhmiä.

Kuinka tehdä rahaa laittamalla mainoksia autooni

Rahamäärä, jonka voit ansaita auton käärimisestä, riippuu useista tekijöistä. Näitä ovat mm:

  1. Car Wrap Company

Yritys, jonka kanssa teet yhteistyötä autosi mainostamiseksi, määrittelee omat hintansa. Esimerkiksi Wrapify maksaa noin $260-$500 kuukaudessa. Carvertise on toinen yritys, joka maksaa noin $100-$300 kuukaudessa pelkästään mainoksen näyttämisestä autossasi.

  • Missä ajat

Se, missä yleensä ajat autollasi, voi myös vaikuttaa siihen, kuinka paljon ansaitset. Joillakin reiteillä on paljon enemmän liikennettä, ja siksi siellä on enemmän ihmisiä, jotka voivat nähdä mainoksen. Jos ajat yleensä suurkaupungeissa tai muilla vilkkailla alueilla, ansaitset yleensä enemmän.

  • Kääreen koko

Se, kuinka suuri ja näkyvä mainos on autossasi, määrittää myös tulosi. Koko auton kääriminen mainoksella tai useilla mainoksilla maksaa varmasti paljon. Sitä vastoin tienaat vähemmän, jos näytät yhden mainoksen pienessä osassa autoa.

  • Ajetut kilometrit

Mitä useammin ajat, sitä enemmän ansaitset. Useimmat automainosyritykset haluavat, että mahdollisimman monet ihmiset näkevät mainoksen. Tämän vuoksi saattaa olla vähimmäiskilometrimäärää koskevia vaatimuksia, jotta voit alkaa ansaita rahaa autosi käärimisestä.  

Miten löytää yrityksiä, jotka maksavat Car Wrap -mainonnasta?

Sinulle voidaan varmasti maksaa siitä, että käärit autoosi mainoksen. On kuitenkin tärkeää olla varovainen, kun otat vastaan tällaisen työn. sivutyö. On olemassa huijareita, joita on aina vältettävä. Ennen kuin otat vastaan auton mainostustyön, ota huomioon seuraavat vinkit:

  • Tutustu yrityksen profiiliin, arvosteluihin, luokituksiin, valituksiin, suosituksiin ja akkreditointiin. Voit tehdä tämän Federal Trade Commissionin tai Better Business Bureaun avulla. verkkosivustot.
  • Älä tee sopimuksia sellaisten yritysten kanssa, jotka pyytävät sinua maksamaan ennakkomaksun ennen kuin voit laittaa mainoksen autoosi.
  • Varo yrityksiä, jotka ottavat sinuun suoraan yhteyttä, jos sinulla ei ole aiempaa työhistoriaa tai yhteydenpitoa heidän kanssaan.
  • Työskentele vain sellaisten autokoristeluyritysten kanssa, jotka maksavat sinulle suoran talletuksen.
  • Ole varovainen, jos tarjous vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta - kyseessä on todennäköisesti huijaus.
  • Tarkista ennen rekisteröitymistä, että yritys on laillinen. Lailliset yritykset antavat aina yhteystiedot, sijaintiosoitteen, yksityiskohtaisia tietoja yrityksestä ja paljon muuta.

Se, kuinka paljon voit saada palkkaa autosi käärimisestä, voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan. Yritys, jonka kanssa työskentelet, ajamasi kilometrit ja kääreen koko voivat kaikki vaikuttaa tuloihisi. Keskimäärin voit ansaita autoosi kiinnitetyistä mainoksista $50-$1000 kuukaudessa.

Parhaat Car Wrap Mainosyritykset - Hanki maksettu Wrap Your Vehicle

Joitakin hyviä autojen päällystysyrityksiä, joiden kanssa kannattaa harkita yhteistyötä, ovat mm. seuraavat:

ReferralCars

ReferralCars tarjoaa autojen mainosohjelman, joka perustuu sekä provisiokampanjoihin että kampanjoihin ilman provisiota. Provisiokampanjoissa kuljettajat voivat neuvotella tai asettaa summan, jonka he haluavat ansaita mainoksesta. Tarjolla on laaja valikoima kampanjoita, joten se on ihanteellinen valinta aloitteleville kuljettajille. Ne toimivat vain tarramainostyyppien kanssa, jotka eivät jätä maalijäämiä tai naarmuja, kun ne poistetaan autosta.

CarBucks

CarBucks on yritys, joka työskentelee pääasiassa työmatkalaisten kanssa. Se yhdistää työmatkalaiset, jotka ovat valmiita laittamaan mainoksia autoihinsa, ja tuotemerkit, jotka tarjoavat näitä mainoksia. mahdollisuudet. Jokainen autoosi sijoitettu bannerimainos voi tuottaa sinulle $1 tunnissa. Kuljettajille maksetaan joko suoralla pankkitalletuksella tai PayPalilla.

CarWraps

CarWraps on Kanadassa toimiva automainosyritys, joka on suosittu Kanadan markkinoilla, mutta se on saatavilla myös Yhdysvalloissa. He tarjoavat useita erilaisia wrap-tyyppejä, joista voit valita. Niihin kuuluvat kaupalliset kääreet, vinyylikääreet, korostuskääreet, sisäkääreet ja täydelliset värinvaihtokääreet.

FreeCarMedia

Täytä hakemus FreeCarMedian kanssa, jotta saat yhteyden oikeisiin mainostajiin. Rahamäärä, jonka voit ansaita tämän yrityksen kanssa, riippuu ajokilometreistäsi ja kääreen koosta. Keskimäärin täydestä wrapista voi saada noin $400 kuukausipalkkaa. Pienemmällä takaikkunan wrapilla voit ansaita noin $50 tai enemmän.

StickerRide

Tämä on mainossivusto, joka yhdistää tuotemerkit kuljettajiin, jotka ovat valmiita laittamaan mainoksia autoihinsa. Yli 170 000 kuljettajaa on rekisteröitynyt tälle alustalle, joten tarjolla on laaja valikoima mainostajia, joista valita. He tekevät yhteistyötä joidenkin hyvin tunnettujen ja hyvämaineisten tuotemerkkien kanssa. Voisit mainostaa esimerkiksi seuraavia merkkejä: Bavaria, EasyCar Club, Carabao ja monia muita.

Nickelytics

Tämä yritys työskentelee pääasiassa Lyftin ja Uberin kaltaisia sovelluksia käyttävien kuljettajien kanssa. He tarjoavat kevyitä, täydellisiä tai takalasin käärintätyyppejä. Kevyt wrap sijoitetaan auton oviin, kun taas täysi wrap kattaa koko auton korin. He toimivat suurimmissa kaupungeissa Mainessa, Floridassa, Louisianassa ja Coloradossa.

Jotta voit ilmoittautua tämän yrityksen kanssa tehtävään autokuviointityöhön, sinun on täytettävä tietyt perusvaatimukset. kuljettaja vaatimukset. Näihin kuuluvat:

  • Aja vähintään kolmekymmentä kilometriä päivässä. Tämä lasketaan kyytijakosovelluksen lokitiedoista.
  • Aja vuoden 2010 tai uudempaa automallia.

Riippuen ajamistasi kilometreistä ja valitsemastasi käärintätyypistä voit ansaita noin $500 kuukaudessa.

Carvertise

Tämä yritys on toiminut vuodesta 2012. Sen perusti Mac Macleod, tuolloin 21-vuotias opiskelija. Sittemmin yritys on kasvanut nopeasti ja palvelee valtakunnallisia markkinoita seitsemästä suuresta kaupungista käsin. Se toimii Chicagossa, Bostonissa, New Yorkissa, Dallasissa, Los Angelesissa, Philadelphiassa ja Wilmingtonissa.

Carvertise tarjoaa kokonaisia tai osittaisia kääreitä. Täydelliset kääreet kattavat koko auton korin tuulilaseja lukuun ottamatta. Osittaiset kääreet sijoitetaan auton sivuille. Kuljettajat voivat ansaita $100-$1,000 kuukausittain.

Saadaksesi autosi käärittyä tämän yrityksen toimesta sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  • Aja vähintään vuoden 2008 mallia olevaa autoa.
  • Aja vähintään kolmekymmentä mailia joka päivä
  • Ota puhdas ajokortti

Wrapify

Vuonna 2015 perustettu Wrapify on yritys, joka yhdistää monenlaisia tuotemerkkejä kuljettajiin, jotka ovat halukkaita sijoittamaan mainoksia autoihinsa. Tällä hetkellä he tekevät yhteistyötä yli neljännesmiljoonan kuljettajan kanssa kuudella eri paikkakunnalla. He toimivat New Yorkissa, San Diegossa, San Franciscossa, Los Angelesissa, Chicagossa ja Philadelphiassa.

Jos haluat tulla Wrapifyn kuljettajaksi, sinun on tehtävä seuraavat asiat:

  1. Lataa Wrapify-sovellus Androidille tai iOS:lle ja noudata kirjautumisvaiheita.
  2. Luo profiilisi ja hae vapaita autojen käärintätöitä.
  3. Kun tarjouksesi on hyväksytty, paketoi autosi, aja ja saat maksun.

Wrapifyn on täytettävä seuraavat kriteerit, jotta voit kääriä autosi:

  • Vähintään 21-vuotias tai vanhempi.
  • Aja vähintään vuoden 2010 mallia olevaa autoa.
  • Aja vähintään viisikymmentä mailia päivässä
  • läpäise taustatarkastus

Wrapify tarjoaa neljä eri mainoskokoa. Nämä ovat topper wrap, full wrap, partial wrap ja light wrap. Mainokset ovat yleensä joko tarroja tai tarroja. He väittävät, että kuljettajat voivat ansaita $300-$500 kuukausittain.

Muita tapoja tienata rahaa autollasi

Sen lisäksi, että saat palkkaa siitä, että laitat mainoksia autoosi, saatat myös miettiä, voisitko tienata sillä lisää rahaa. Hyvä uutinen on se, että on yhä enemmän mahdollisuuksia ansaita rahaa autollasi. Kaksi yleisintä vaihtoehtoa on käyttää sitä matkustajien kyytiin ottamiseen tai toimitusten tekemiseen.

Rideshare-sovellukset

Uberin ja Lyftin kaltaiset kyytipalvelusovellukset ovat hyvä vaihtoehto tienata rahaa autolla. Kunhan sinulla on puhtaat ajokortit, täytät kuljettajakokemusvaatimukset ja sinulla on sopiva auto, voit rekisteröityä. Saat palkkaa kyytiin ottamastasi matkustajasta, ja voit ansaita tippiä kyytimaksujen lisäksi. Itsenäisenä yrittäjänä voit työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat.

Ruoan toimitus

Ruoan toimittaminen on toinen yleinen tapa ansaita rahaa autolla. Toisin kuin kyytien jakaminen, autolle asetettavat vaatimukset ovat yleensä väljemmät. Saatat kuitenkin tarvita vakuutuksen, joka kattaa ruoan jakelun, riippuen alueestasi. DoorDash ja UberEats ovat kaksi yleistä ruoanjakelualustaa, joita kannattaa harkita.

Ruokakaupan toimitus

Voit myös käyttää autoasi ruokaostosten toimittamiseen asiakkaille Instacartin kaltaisten sovellusten avulla. Menet kauppaan, ostat ruokatarvikkeet ja toimitat ne sitten asiakkaalle tietyn ajan kuluessa.

Jos sinulla on auto ja ajat paljon, mainoksen laittaminen autoosi voi olla helppo tapa ansaita rahaa.