Elämme globaalissa taloudessa, jossa kaikki on yhteydessä toisiinsa. Jos työskentelet freelancer, olet luultavasti tuttu eri maksutapoja. Mutta oletko koskaan ajatellut, kuinka paljon rahaa voit menettää, kun olet työskennellä kansainvälisten asiakkaiden kanssa? Ei siksi, että saksalainen asiakkaasi ei maksa sovittua summaa euroina, vaan siksi, että valuuttakurssi ei ole paras mahdollinen. Joten kun tulosi muunnetaan paikalliseksi valuutaksi, menetät pienemmän summan. Joka ikinen kerta...

On kuitenkin olemassa ratkaisu, ja sen nimi on TransferWise:

Tulet hämmästymään, kuinka paljon rahaa voit säästää perustamalla tilin tähän Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivaan rahansiirtopalveluun. Se saattaa olla paras tapa siirtää rahaa kansainvälisesti. Lisäksi: kun saat sopimuksen AppJobs-sivun kautta, voit ansaita rahaa siirto ilmaiseksi!

  1. TransferWise

  2. TransferWise vs. PayPal

  3. TransferWise Borderless-tili

paras tapa siirtää rahaa kansainvälisesti
Kuva Christian Dubovan Unsplashista. Jokainen penni ja sentti on tärkeä.

1. TransferWise: paras tapa siirtää rahaa kansainvälisesti!

Tavallisesti rahan lähettäminen tai vastaanottaminen ulkomaille maksaa melko paljon pankkisi käyttämän muuntokurssin vuoksi. Tämä johtuu siitä, että pankkisi ei todellisuudessa käytä esimerkiksi Googlen sivuilla näkyvää keskimarkkinakurssia. Mutta TransferWise tekee niin.

A. Rahan lähettäminen
Rahan lähettäminen TransferWisen avulla on itse asiassa 8 kertaa halvempi kuin tavallisessa pankissa. Syy tähän ei todellakaan ole rakettitiedettä. Se on vain yksinkertainen temppu: rahat eivät koskaan poistu maasta kun lähetät sen TransferWisen kautta.

Miten se toimii?
- Haluat lähettää rahaa American tili (Yhdysvaltain dollari) brittiläiseksi tiliksi (Englannin punta).
- Tässä tapauksessa lähetät rahat TransferWisen amerikkalaiselle tilille. (Voit käyttää pankki- tai luottokorttia, pankkitiliäsi tai Apple- tai Android Pay -maksua maksaaksesi TransferWisen tilille).
- Sitten he lähettävät rahat äidillesi ja isällesi TransferWisen brittitililtä.
- Maksat vain TransferWisen maksun (yleensä 0,35% - 2%).
- Vaihtokurssi on taattu niin kauan kuin TransferWise vastaanottaa rahasi 72 tunnin kuluessa.

B. Rahan vastaanottaminen
Jos työskentelet kansainvälisten asiakkaiden kanssa ja haluat välttää maksamasta enemmän kuin sinun pitäisi, käytä TransferWise. Avaa TransferWiseusean valuutan rajaton tili, ja ala säästää enemmän.

Miten se toimii?
- Luo TransferWise-tili ilmaiseksi.
- Hanki kansainväliset pankkiyhteystiedot, jotka voit lisätä laskuihisi.
- Kuka tahansa voi maksaa sinulle Britannian punnalla, eurolla, Yhdysvaltain dollarilla, Australian dollarilla tai Uuden-Seelannin dollarilla aivan kuten paikalliselle.

TransferWise
Voit säilyttää ja hallita rahaa yli 40 valuutassa.
TransferWisen kohteliaisuudesta.

2. TransferWise vs PayPal

PayPal on ollut pitkään hallitsevassa asemassa rahaliikenteen alalla. Mutta oletko koskaan laskenut, kuinka paljon rahaa menetät/maksat, kun käytät sen palvelua? Sinun pitäisi todella harkitse sitä, ja katso sitten TransferWisea ja huomaa itse, miksi se on paras tapa siirtää rahaa kansainvälisesti.

TransferWise-maksut ovat alhaisemmat ja sen vaihtokurssi on parempi kuin PayPalin.
PayPalin transaktiomaksu on asetettu jonnekin välille 0,2%-3,9 ja muuntokurssi välille 2,5%-3% riippuen käyttämästäsi maksutavasta. Jokaisesta toimittamastasi projektista menetät siis suhteellisesti suuremman summan PayPalilla. Ymmärrämme täysin, ettet tiennyt muista vaihtoehdoista.

TransferWise on kuitenkin saapunut, ja sinun kannattaa tutustua siihen!

3. TransferWise Borderless-tili

Kun avaat TransferWise-tilin ilman rajoja, saat myös TransferWise debit Mastercard® -maksukortin. Voit viettää rahasi ansaitsivat freelancerina missä päin maailmaa tahansa. Maksat vain alhaisen muuntamismaksun, mutta... nolla transaktiomaksut. Voisitko kuvitella jotain parempi kuin tämä?

Katsotaanpa edut!
- Maksa tililläsi olevilla valuutoilla vapaasti.
- Nauti ilmaisista pankkiautomaattinostoista enintään 200 puntaan asti 30 päivän aikana.
- Maksat vain pienen muuntopalkkion, kun vaihdat rahaa (yleensä 0,35% - 2%).
- Muunna rahasi automaattisesti todelliseen vaihtokurssiin (keskimarkkinakurssiin).
- Korttisi hyväksytään kaikkialla maailmassa, missä Mastercard hyväksytään.

TransferWise
Lähetä, käytä ja vastaanota rahaa edullisemmin TransferWisea käyttämällä.
TransferWisen kohteliaisuudesta.

Mitä muuta suosittelemme?

Jos olet työskentelee pääasiassa kansainvälisten asiakkaiden kanssa, voit myös tutustua digitaaliset pankit kuten Monese ja Revolut. Ne tarjoavat yleensä paremmat verkkopalvelut ja alempi palvelu- ja ylläpitomaksuja kuin tavallisilla pankeilla, ja ne hoitavat maksutapahtumat paljon nopeammin. Lue niistä lisää täältä.

Ole yhteydessä muihin ja opi lisää AppJobsista!

Jakaa ja vaihtaa ajatuksia seuraavista aiheista taloudellinen suunnittelu, ota yhteyttä muihin AppJobsin rahantekijöihin. Jos et jaksa jutella, lue blogiamme!

Lue blogiamme!

- Perimmäinen taloudellinen suunnittelu keikkatyöntekijöille Yhdysvalloissa
- Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vakuutuksista keikkatyöntekijänä
- Parhaat maat ulkosuomalaisille
- Mitä töitä tehdä freelancerina?
- Top 10 Online Jobs työskennellä kotoa

- Miten valmistautua eläkevuosiin Yhdysvalloissa?

Älä unohda tilata YouTube-kanavaamme!