Rakasta sitä tai vihaa sitä, teknologia muokkaa miten elämme ja työskentelemme. Esi-isämme näkivät tämän kehittyvän teollisen vallankumouksen aikana ja sen jälkeen, ja nyt meillä on omakohtaista kokemusta siitä, miten internet, älypuhelimet, sovellukset, algoritmit ja automatisointi (voivat) vaikuttaa kaikkiin elämämme osa-alueisiin. Digitalisaation ja sen työhön kohdistuvien vaikutusten vuoksi on odotettavissa, että se freelance-yritysten kasvu, etäyhteys ja osa-aikatyöt, esimerkiksi. Nämä voivat tietysti olla helposti päällekkäisiä. Osa parhaat osa-aikaiset työt ansaita rahaa ovat itse asiassa etätyötä tekeviä freelancereita. Sinun ei kuitenkaan tarvitse työskennellä freelancerina kokopäiväisesti, vaan voit myös työskennellä niin vähän tai niin paljon kuin tarvitset tai haluat. kasvattaa kuukausitulojasi, lisätä säästöjäsi, laittaa tarpeeksi rahaa sivuun eläkevuosien varalle tai harjoitella uutta taitoa. Tutustu luetteloon parhaista sivutoimisista työpaikoista 2021 ja valitse suosikkisi! Niiden joukossa on joitakin, joita pidettiin... parhaat osa-aikatyöt jo vuonna 2019. Ja tämän on osoitettava jotain...

Parhaat keikkatyöpaikat vuonna 2022

parhaat sivutehtävät vuonna 2020
Luovuus kannattaa yleensä, sinun on vain löydettävä oikeat asiakkaat - ja parhaat sivutehtävät vuonna 2021.
Kuva: Rachael Gorjestani, Unsplash.

1. Online freelancerina toimiminen

Ilman digitalisaatiota emme voisi puhua pöytäjulkaisemisesta, joka on mullistanut sisällön luominen. Ja syntyminen ja nopea kasvu online-freelancing on liittynyt hyvin paljon tähän nimenomaiseen muutokseen. Vaikka kaikki eivät työskentele kokopäiväisesti freelancer ja niiden motivaatio on yleensä erilainen, emme voi oikeastaan ennustaa hidastumista freelance-työpaikkojen luominen eri toimialoilla ja sektoreilla. Lähes 50% Millennials, osallistuvat freelancerina työskentelyyn enemmän kuin mikään muu sosiaaliryhmä. Freelance-työssä on huomionarvoista se, että kuka tahansa, jolla on jonkinlainen mieltymys tekniikkaan ja jolla on jonkin verran taitoja, voi löytää itselleen sopivaa työtä. Olet ehkä kuullut jo 7-vuotiaista lapsista, jotka rakentavat... verkkosivustot ja sellaista! Silti kaikki eivät ole jonka kohtalona on ryhtyä freelanceriksi ja jotkut saattavat valita jonkin muun vaihtoehdon joidenkin haasteiden vuoksi.

Sellaisilla alustoilla kuin Fiverr, Freelancer.com, Verblio, Upwork, PeoplePerHour, Hubstaff Talent, Fotolia, Byrdja jopa Jop, Jobbleja Thumbtack, voit alkaa tienata rahaa lahjakkuudellasi. Graafiset suunnittelijat, kuvittajat, ohjelmoijat, kehittäjät, kirjailijat, voice-over-taiteilijat voivat todella sanoa tekevänsä parhaita sivutöitä vuonna 2021..

Freelancerina työskentelyn edut

 • Loputtomalta tuntuva työ mahdollisuudet.
 • Voit ansaita rahaa harrastamalla intohimoasi.
 • Työskentely hyvin erilaisten asiakkaiden kanssa.
 • Valtavasti vapautta ja joustavuutta.
 • Sinä valitset hinnat, olivatpa ne kiinteitä tai tuntikohtaisia.
 • Mahdollisuus muuttaa freelance-työt kokopäivätyöksi.
 • Korkea palkkataso, jos sinulla on kapea-alaisia taitoja.

Freelancerina työskentelyn haitat

 • Et voi koskaan tietää, kuinka paljon työtä saat kuukaudessa, joten taloudellinen suunnittelu on välttämätöntä.
 • Jos kilpailu on kovaa, saatat joutua alentamaan hintoja. (Saatat joutua tekemään tarjouksia hankkeista.)
 • Sinun on huolehdittava veroistasi ja maksettava terveydenhuollosta ja muista sosiaalipalveluista.

Työskentele freelancerina asuessasi maassa New York City, San Francisco, Boston, Lontoo, Liverpool, Leedsja muut maailman kaupungit.

2. Skootterin lataus Työpaikat

Kun luet tätä, kaupungissasi on ehkä jo säädetty laki, joka säätelee sähköisen viestinnän käyttöä.skootterit jalankulkijoiden, pyöräilijöiden ja pyöräilijöiden itsensä suojelemiseksi. Sääntelemättömän aikakauden päättyminen ei kuitenkaan tarkoita, että skootterin laturit työpaikat loppuvat pian. Lisäksi, uusia yrityksiä on ilmestynyt horisonttiin haastaa alan nykyiset johtajat.

Koska skootterin laturi kanssa Lintu tai LimeSinun tehtäväsi on etsiä skootterit, jotka on ladattava, viedä ne kotiin, kytkeä ne ja kuljettaa ne takaisin. pesäänsä aamulla. Jos asut kaupungissa, jossa e-skootterit ovat vasta alkaneet ilmestyä kaduille, sinun kannattaa toimia pian. Jos olet tuntee joitakin hakkereita, skootterin lataamisesta voi tulla varsin kannattavaa. Joillekin, se on yksi parhaista osa-aikaisista töistä, joilla voi tienata rahaa. Osoitteessa Lime, voit ilmoittautua työskentelemään mekaanikko, jonka päätehtävänä on korjata ja huoltaa sähköajoneuvoja.

Skootterin laturina työskentelyn edut

 • Saat maksun ehkä samana päivänä tai muutama päivä sen jälkeen, kun sopimus on tehty. toimitus skoottereista.
 • Voit liittoutua parhaan ystäväsi kanssa ansaitaksesi enemmän.
 • Jos asut keskikokoisen kaupungin keskustassa, et välttämättä tarvitse autoa kerätäksesi pari skootteria päivittäin.
 • Sinun ei tarvitse tehdä töitä joka päivä.

Skootterin laturina työskentelyn haitat

 • Jos asut kaukana kaupungin keskustasta, tarvitset auton tai jotain vastaavaa skootterien kuljettamiseen.
 • Jokaisella e-skootterilla on oma hintansa, joten et voi ennustaa, kuinka paljon tienaat.
 • Suurissa kaupungeissa saattaa olla kilpailu, joka voi vähentää mahdollisuuksiasi kerätä kymmenkunta skootteria joka päivä.
 • Työajat eivät ole niin joustava: havaitset skootterit myöhään illalla ja toimitat ne varhain aamulla.

Lataa sähköiset skootterit rahaa varten Detroit, Lexington, Minneapolis, Dallas, San Diego, Denverja lukuisat muut kaupungit maailmassa.

3. Tasker-työt

Mitä teet, kun ystäväsi pyytää sinua tulemaan tänne ja - auttaa kokoamaan keittiön pöydän ostettu IKEAsta? Nappaatte tarvikkeet ja lähdette, eikö niin? No, tämä voisi olla palkallinen työsi vuonna 2022. TaskRabbit, jonka ruotsalainen huonekalujätti äskettäin osti, voisi tarjota sinulle mahdollisuuden tehdä monenlaisia yksinkertaisia tehtäviä, kuten huonekalujen kokoonpano, toimitus, TV-kiinnitysjne. Jos olet taitava sähköasentaja, putkimies, maalari, voit myös rekisteröityä TaskRabbitiin ja täydentämään tulojasi tai ansaitsemaan elantosi sellaisenaan. Kuinka paljon työtä voit odottaa? Se riippuu siitä, minkä tyyppistä työtä etsit ja minkä kokoisessa kaupungissa asut. Eikö TaskRabbit toimi sinun kaupungissasi? Rekisteröidy osoitteessa Networx tai Thumbtack, listaa palvelusi ja ratkaise jonkun ongelma.

Ottaen huomioon maailmanlaajuiset ilmastomielenosoitukset vuonna 2019, uskomme, että useammat ihmiset päättävät tehdä elää ympäristöystävällistä elämää, mikä tarkoittaa, että he myös korjauttavat rikkinäisiä esineitään useammin.

Taskerina työskentelyn hyvät puolet

 • Korkeasti koulutettuna remonttimies, voit asettaa korkeat hinnat.
 • Voit rakentaa oman yrityksesi.
 • Voit tehdä yksinkertaisia tehtäviä ilman kokemusta.
 • Oma aikataulu.

Tehtävämiehenä työskentelyn haitat

 • Työpaikkojen määrä on arvaamaton.
 • Kun kyseessä on tilauspalvelu remonttimies (tai puhdistusaine) työpyyntöjä, saatat hukata aikaa töiden välillä.
 • Thumbtackissa ja joillakin muilla sivustoilla sinun on maksettava johtolangoista.

Ryhdy tehtäväkäsittelijäksi Sacramento, Portland, Austin, Bristol, Leeds, Belfastja lukuisat muut kaupungit maailmassa.

4. Toimitustehtävät

Toimitus kuljettaja työpaikat ovat myös listallamme parhaat sivutehtävät vuonna 2022. Ei liene liioiteltua sanoa, että joka viikko lanseerataan uusi tilausjakelupalvelusovellus. Oletko tarkistanut Google Playn ja/tai App Storen viime aikoina? Tämä ei luultavasti muutu seuraavan vuoden aikana. Siksi hankkimalla osa-aikainen jakelutyö ei kuulosta niin huonolta ajatukselta. Sillä on kuitenkin merkitystä, minkä yhtiön palvelukseen liityt. Voit kokeilla ruoan toimitusta goPuff, DoorDash, Stuart, Persikka, Uber Eats, Joltja Favor, tai ruokaostokset ja toimitukset Instacart ja Shipt. Via Postmatesasiakkaat voivat tilata lähes kaiken. Jos haluat välttää ruokaa, mutta silti toimittaa, tutustu osoitteeseen AxleHire tai Senpex. Jos ajaa paljon pitkiä matkoja, työskentely Roadie voisi olla loistava lisätulojen lähde. Ottaisit paketteja mukaasi ja toimittaisit niitä matkasi aikana.

Jakelukuljettajana työskentelyn edut

 • Voit vain kirjautua sovellukseen ja alkaa ottaa vastaan töitä. (Ei kaikilla alustoilla.)
 • Voit valita oman ajoneuvosi. (Ei kaikilla alustoilla.)
 • Voit yhdistää jakelutehtävät ja kuljettajan tehtävät.
 • Voit yksinkertaisesti ajaa pyörällä ja harrastaa liikuntaa, etkä koskaan maksa bensiinistä. (Ei kaikilla alustoilla.)
 • Vaikka työskentelisitkin itsenäisenä ammatinharjoittajana, jotkin alustat saattavat olla tarjota sinulle sosiaalietuuksia.

Jakelukuljettajana työskentelyn haitat

 • Jos asut pienemmässä kaupungissa, et ehkä saa niin paljon pyyntöjä.
 • Suurissa kaupungeissa kilpailu voi olla valtavaa.
 • Jos toimitat tavaraa autolla, sinun on otettava huomioon ajoneuvosi kuluminen.
 • Yrityksestä riippuen palkkataso ei välttämättä ole kovin korkea.

Toimittaa elintarvikkeita ja muita tavaroita Fresno, New Orleans, Mesa, Lontoo, Birmingham, Manchester, Southamptonja paljon muita maailman kaupunkeja.

parhaat sivutehtävät vuonna 2020
Mitkä ovat mielestäsi parhaat osa-aikaiset työt, joilla voi tienata... ylimääräistä rahaa? Toimitusajoa kenties?
Kuva: S. on Unsplash

5. Kuljettajan työpaikat

Vuonna 2021 saatat kuulla enemmän seuraavista asioista kyytipalvelut (kuten Lyft) ja yhteiskyyti (toisin sanoen kimppakyytejä tarjoavien) yritysten kanssa. Vähemmän kiireisenä päivänä jakelukuljettajana voit ottaa käyttöön kuljettajasovelluksen ja ansaita rahaa ottamalla matkustajia mukaasi. Joitakin kaupungistasi löytyviä alustoja ovat seuraavat Lyft, Uber, Fetii, Curb, Waze, Liftshare, Wheelyjne. osoitteeseen lisätä tulojasi entisestään ajaessasi, voisit sijoittaa ajoneuvoosi mainoksia, jotka saatiin osoitteesta Wrapify, Nickelytics, ADWAY, StickerRidejne.

Kuljettajana työskentelyn edut

 • Kyytipalvelualustoilla on mahdollista tienata paljon rahaa lyhyessä ajassa.
 • Hyväksytään niin monta kyytitarjousta kuin halutaan.
 • Kimppakyytien avulla voit kattaa bensakulusi, kun sinulla on seuraa matkalla töihin ja takaisin.
 • Nämä ovat työpaikat, joista yleensä maksetaan nopeasti.

Kuljettajana työskentelyn haitat

 • Keikkojen saatavuudessa on eroa pienten ja suurten kaupunkien välillä.
 • Suurissa kaupungeissa kilpailu alentaa hintoja.
 • Sinun on otettava huomioon ajoneuvosi kuluminen.
 • Alustoilla voi olla tiukat vaatimukset, jotka kuljettajaksi pääsyn on täytettävä.

Rahan ajo New York City, San Francisco, Washington D.C., Lontoo, Manchester, Birminghamja paljon muita kaupunkeja.

6. Vuokratyöpaikat

Mikä on saattanut alkaa Airbnb ja kotivuokraus, sillä on tullut trendi useilla aloilla. On syytä mainita, että Airbnb-isännät voi ansaita yli $500 kuukaudessa, enemmän kuin muilla markkinapaikoilla rekisteröidyt. Joten, tänään lähes kuka tahansa omistaa koti, varastoyksikkö, parkkipaikka, auto, vene, moottoripyörä, surffilauta, juhlatelttaja monet muut asiat voivat alkaa. passiivisen tulon ansaitseminen vuokraamalla niitä. Sinä myös. Lisärahan ansaitseminen rakentamalla eräänlainen suhde naapureihin ja muihin myös edistää kestävämmän elämäntavan ylläpitäminen. Se ei ehkä ole vielä poistunut trendin asteelta, mutta ostamalla vähemmän näyttää kasvattaneen suosiotaan. Siksi ei ole kovin yllättävää, että vuokraus on päätynyt vuoden 2022 parhaiden sivutöiden joukkoon.

Tavaroiden vuokraamisen edut

 • Helppoa rahaa.
 • Mahdollista ansaita säännöllisiä tuloja, jos kysyntä on suurta.
 • Osallistuminen vihreään liikkeeseen.
 • Uusien ystävien saaminen.

Tavaroiden vuokraamisen haitat

 • Kysyntä voi vaihdella kaupungista toiseen.
 • Säännökset saattavat estää sinua vuokraamasta kaikkea. (Kuten koko kotisi.)
 • Useat alustat veloittavat palvelumaksun.
 • Yksityinen vakuutus saattaa olla tarpeen tavaroitesi kattaakseen niiden katoamisen ja vahingoittumisen.

Vuokraa ulos tavarasi Chicago, Charlotte, Memphis, Eugene, Lontoo, Brighton, Lukeminen, Sheffield, Coventryja paljon muita kaupunkeja.

7. Hoitotyöpaikat

Yksi nopeimmin kasvavista aloista liittyy nykyään hoitotyöhön, ja näin tulee olemaan jatkossakin, koska yhteiskuntamme ikääntyy - erityisesti Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Tämä on se, mitä tekee siitä yhden vuoden 2022 parhaista sivutöistä. Vaikka ammattitaitoisten ja koulutettujen hoitajien kysyntä kasvaa jatkuvasti, hoitotyöt ovat usein alipalkattuja. Esimerkiksi seuraavien alustojen avulla Care.com, CareLinxja ElderCare.com, asianmukaisen työkokemuksen (ja pätevyyden) omaavat henkilöt voivat määrätä oman hintansa ja työskennellä niin monen asiakkaan kanssa kuin he voivat ja haluavat. Kroonisesti sairas iäkäs potilas vaatii varmasti enemmän huomiota, joten hoitajat päättävät todennäköisesti keskittyä yhteen henkilöön kerrallaan.

Omaishoitajana työskentelyn hyvät puolet

 • Voit halutessasi hakeutua asukastyöhön ja vähentää kuukausittaisia menojasi.
 • Voit välttää ylityöt ajoittamalla työvuorosi haluamallasi tavalla.
 • Joillakin alustoilla on kehitetty sovelluksia, jotka auttavat omaishoitajia heidän jokapäiväisessä työssään.

Omaishoitajana työskentelyn haitat

 • Tietyillä alueilla hinnat saattavat olla edelleen alhaiset.
 • Se voi olla vaativaa työtä - sekä henkisesti että fyysisesti.

Saat palkkaa ahkerasta työstäsi hoidon tarjoajana vuonna Phoenix, Charlotte, Detroit, Tacoma, Baton Rouge, Lontoo, Cardiff, Edinburghja monet muut kaupungit.

8. Pet Sitter työpaikat

Olet ehkä jo huomannut, että enää ei riitä, että vain rakastaa eläimiä, jotta saa lemmikki istumatyötä. Vaikka sinut saatetaan edelleen palkata ilman paljon kokemusta, lemmikkieläinten vanhemmat ovat alkaneet etsiä pätevämpiä sittereitä. Vakuutuksen ja joukkovelkakirjalainan hankkiminen kuin lemmikkieläinten hoitaja voi lisätä kenenkään mahdollisuuksia työllistyä. Lisäksi sittereille on tarjolla enemmän resursseja kuin koskaan, joten voit hyötyä siitä, että otat vastaan verkkokurssit ja oppia koirien varusteista, lemmikkieläinten ruokavaliosta, sairauksista, roduista jne. Lisäämme vielä, että lemmikkieläinten istuttaminen ja kotisivutoiminta ovat kaksi parasta osa-aikatyötä, joilla voi ansaita rahaa vuonna 2022. House sitters ei maksa vuokraa ja saat palkkaa lemmikkien hoitamisesta. Lue lisää Rover, PetSitter.com, Sittercity ja muut alustat täällä.

Lemmikkieläinten hoitajana työskentelyn edut

 • Työ on hauskaa haluamiesi rotujen kanssa.
 • Omien hintojen määrittäminen on mahdollista.
 • Lemmikkieläinten vahtimestariyrityksen perustamisesta voi tulla tuottoisaa.

Lemmikkieläinten hoitajana työskentelyn haitat

 • Aloittelevan lemmikkieläinten hoitajan on yhä vaikeampi päästä alkuun.
 • Vakuutus ja takuu maksavat jonkin verran rahaa.
 • Työpaikkojen saatavuus vaihtelee paikoittain.

Tienaa rahaa huolehtimalla lemmikkieläimistä Baltimore, Austin, Seattle, Los Angeles, Lontoo, Leeds, Liverpoolja monet muut kaupungit.

9. Virtuaaliassistentti työpaikat

Oletko hyvin organisoitu henkilö, joka haluaisi mielellään tehdä etätyötä ja joustavia työaikoja? Tämä on hyvä asia, sillä etätyöntekijöiden toivottaminen tervetulleiksi paikan päällä toimiviin tiimeihin tapahtuu yhä useammin. Kuten olemme jo käsitelleet tätä, tutkimus osoittaa, että etätyöt ja joustavat työpaikat. Virtuaaliassistenttina Fancy HandsTehtäviisi voi kuulua kirjanpitoa, tietokantojen hallintaa, verkkotutkimusta, kalentereiden hallintaa, hallinnollisia tehtäviä, lentojen ja tapahtumapaikkojen varaamista jne.

Virtuaaliassistenttina työskentelyn edut

Virtuaaliassistenttina työskentelyn haitat


Ansaitse rahaa virtuaaliassistenttina mukavasti kotonasi osoitteessa Las Vegas, Tucson, Washington D.C., Indianapolis, Phoenix, San Antonioja monet muut kaupungit.

parhaat sivutehtävät vuonna 2020
Olisiko virtuaaliassistenttien työpaikkojen mielestäsi oltava yksi parhaista sivutöistä vuonna 2022?
Kuva: Jealous Weekends on Unsplash.


LUE LISÄÄ!

ÄLÄ UNOHDA TILATA YOUTUBE-KANAVAAMME!