TOP
  /  Työn löytäminen   /  Perimmäinen opas Doordash-kuljettajaksi vuonna 2022: vaatimukset, maksu ja tuki

Perimmäinen opas Doordash-kuljettajaksi vuonna 2022: vaatimukset, maksu ja tuki

Miten tulla Doordash-kuljettajaksi: Dordash: Täydellinen Dasher-opas

Nykyään on tarjolla satoja keikkatöitä, joista voi valita kokopäiväisen tai osa-aikaisen työn. Tämä opas on suunniteltu auttamaan kaikkia, jotka haluavat ansaita rahaa toimittaa DoorDashille. Rekisteröitymistietoja sekä vinkkejä siitä, miten maksimoida ansiot kuin toimitus kuljettaja DoorDashille.

Mikä on Doordash?

Doordash on ruoan toimitusyritys, joka on saatavilla yli 4000 kaupungissa Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Australia. Doordash yhdistää ihmiset paikallisiin ravintoloihin ja tarjoaa toimituspalvelun ravintoloille, jotka eivät muuten toimi näin. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät Doordashia toimittamaan kaikenlaisia ruokia suoraan kotiinsa. 

Miten Doordash toimii?

Doordash yhdistää kuljettajat heidän lähialueellaan tehtyihin tilauksiin. Työskentely Doordashilla on suhteellisen yksinkertaista, eikä kuljettajakokemusta vaadita. DoorDash-kuljettajat eli Dasherit ansaitsevat rahaa käyttämällä puhelimiaan ja henkilökohtaisia ajoneuvojaan ruoan toimittamiseen paikallisille.

Mitä Doordash-kuljettaja tekee?

Dasherit päättävät, milloin he haluavat työskennellä, yksinkertaisesti käynnistämällä Dasher-mobiilisovelluksen. Sieltä he ovat yhteydessä ravintoloihin noutamaan ruokaa. Kun ruoka on noudettu, Dasherit vastaavat ruoan toimittamisesta asiakkaille. 

Mistä voit toimittaa Doordashille?

Doordash on saatavilla Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa. Pelkästään Yhdysvalloissa Doordash on saatavilla yli 4000 kaupungissa kaikissa 50 osavaltiossa, mukaan lukien Washington D.C. ja Puerto Rico. Joitakin tärkeimpiä Yhdysvaltojen kaupunkeja ovat New York, Los Angeles, Chicago, Houston ja San Diego. Doordash toimittaa ruokaa myös yli 80 kaupunkiin Kanadassa, mukaan lukien Torotono, Vancouver ja Montreal. Australiassa Doordash jatkaa laajentumistaan, mutta palvelee Sydneyssä ja Melbournessa. 

Doordash vaatimukset

Doordash Driver & Delivery Partners -vaatimukset

DoorDashin kanssa työskentelyn aloittaminen edellyttää, että muutama vaatimus täyttyy. Vaatimuksiin kuuluvat:

 1. Ikä 18 vuotta tai vanhempi
 2. Kuljetustapa: auto, skootteri tai polkupyörä (tietyissä kaupungeissa).
 3. Ajokortin numero
 4. Sosiaaliturvatunnus (vain Yhdysvalloissa)
 5. Suostumus taustatarkastukseen

DoorDashin ajoneuvovaatimukset

DoorDash-kuljettajana työskentelyyn tarvitaan kulkuväline. Hyväksyttäviä kulkuvälineitä ovat polkupyörät, moottoripyörät, skootteritja autoja. Jos sinulla on ajoneuvo, on tärkeää huomata, että sinulla on oltava vakuutus. 

Kuinka työskennellä Doordashille: Dashersille: Vaiheittainen opas "Dashersille"

Vaiheet DoorDashiksi ryhtymiseksi ovat seuraavat:

VAIHE 1: Rekisteröidy

 1. Rekisteröidy aloittaaksesi työskentelyn DoorDash-kuljettajana täällä
 2. Jos DoorDash etsii Jos kuitenkin kuljettajia on liikaa, et voi ilmoittautua, vaan DoorDash asettaa sinut jonotuslistalle. 
doordash-kuljettajan rekisteröityminen

VAIHE 2: Kuljetusmuodon tiedot

 1.  Jos kaupungissasi on saatavuutta, täytät sitten kulkuvälineesi (auto, polkupyörä tai moottoripyörä), ajokorttivaltiosi ja ajokorttisi numeron.
 2. Tarvitset myös vakuutuksen ajoneuvollesi

VAIHE 3: Taustatarkastus Suostumus

 1. Seuraavaksi sinua pyydetään antamaan suostumuksesi taustatarkastukseen, joten sinun on annettava syntymäaikasi ja sosiaaliturvatunnuksesi.

VAIHE 4: Hanki aktivointipaketti

 1. Lopuksi annat osoitteesi, jotta sinulle voidaan lähettää kotiisi aktivointipaketti, kun olet läpäissyt taustatarkastuksen, jossa annetaan ohjeet siitä, miten pääset alkuun.
 2. Kun olet täyttänyt W-9-lomakkeen, näyttöön tulee aktivointivahvistussivu, jossa vahvistetaan, että pyyntösi on onnistunut.
 3. Saat sähköpostiviestin, jossa on seurantatiedot aktivointipaketin toimitustilanteesta, joka kestää 1-4 arkipäivää. 

VAIHE 5: Osallistu orientaatioon (henkilökohtaisesti tai verkossa).

Riippuen asuinpaikastasi, DoorDashin perehdytys voi tapahtua henkilökohtaisesti toimistolla tai verkossa.

Suuntautumistyypit:

 1. Suunniteltu orientaatio: Valitse toimisto ja ilmoittaudu tiettyyn perehdyttämisistuntoon.
 2. Avoin orientaatio - valitse toimisto ja mene toimistoon niinä tunteina, joina orientaatioistuntoja järjestetään. Jos osallistut henkilökohtaiseen perehdytykseen, tarvitset:
 • Älypuhelin (ladattuna) Dasher-sovelluksen lataamista varten.
 • Ajokortti (tai valtion myöntämä henkilöllisyystodistus)
 • Luotto-/pankkikortti, jos haluat ostaa Dasherin varusteita.

3. Pyydä aktivointipaketti postitse, jotta perehdytyksen suorittaminen henkilökohtaisesti ei ole enää tarpeen.

 • Jos aktivointipaketti on ainoa käytettävissäsi oleva perehdytysvaihtoehto, henkilökohtaisia perehdytystilaisuuksia ei tällä hetkellä järjestetä kaupungissasi.
 • Kaiken tämän jälkeen määrität punaisen korttisi (DoorDash-luottokortti), jolla voit maksaa toimitukset, jotta voit aloittaa työskentelyn DoorDash-kuljettajana.

DoorDash-maksaminen

Dashereille maksetaan viikoittain suoralla talletuksella heidän pankkitililleen. Viikoittaista summaa voi seurata mobiilisovelluksen "Ansiot" -välilehdellä. Alla olevassa tekstissä kerrotaan, kuinka paljon Dashersit ansaitsevat ja annetaan vinkkejä ansioiden maksimoimiseksi. 

Kuinka paljon DoorDash-kuljettaja tienaa?

Dasherit tienaavat vaihtelevasti riippuen työtunneista, kaupungista ja ylennyksistä. DoorDashin mukaan Dasher tienaa tyypillisesti noin $15-25 euroa tunnissa. verkkosivustot kuten Ridesharing-kuljettaja  ehdottaa, että $8-15 tunnissa on tavanomaisempi. Ridesharing Driver sanoo myös, että voit laskea ansiosi sen jälkeen, kun DoorDash on ottanut osuutensa, käyttämällä yhtälöä: Peruspalkka + ylennykset + juomarahat = kokonaisansiot. Peruspalkka on se, kuinka suuren osan toimituskorvauksesta saat, joka on tyypillisesti vähintään $2, kun taas ylennykset riippuvat kaupungista ja ajasta, kuten ruuhka-aikoina, ja lopuksi juomarahat annetaan kokonaan Dasherille. 

Esimerkiksi Ridesharing-kuljettaja jaettu tyypillinen ratsastuskorvaus näyttää seuraavalta:

Katso myös tämä Biance Bellon video, jossa kerrotaan Dasherin päivästä ja siitä, kuinka paljon hän yleensä tienaa.

Miten DoorDash maksaa?

DoorDash tarjoaa kuljettajilleen viikoittaisia suoria talletuksia tai maksua vastaan saat rahat heti tilillesi. Ansioiden osalta Dashereilla on suoria tulovirtoja, kuten peruspalkka, ylennykset tai juomarahat. Peruspalkka on se, kuinka suuren osan toimituskorvauksesta saat, joka on tyypillisesti vähintään vähintään $2 ja jopa tai jopa yli $10. Tarjouspyynnöt taas riippuvat kaupungista ja ajankohdasta, esimerkiksi ruuhka-aikoina, jolloin voit ansaita ylimääräistä $3 hyväksymällä 80% toimituksia. Lopuksi Dasherit saavat täyden juomarahan toimituksista. 

Vinkkejä ansioiden maksimoimiseksi DoorDash-kuljettajana

On monia eri tapoja yrittää maksimoida ansiot DoorDashilla, mutta joitakin parhaita vinkkejä kategorioittain ovat:

Aikataulutus

 1. Työvuorot ilmoitetaan keskiyöllä, ja Dasherit käyttävät usein taktiikkaa valvoa, jotta he voivat valita ruuhka-aikaan ajoittuvat työvuorot.
  • Huippuvuorot ovat yleensä perjantaista maanantaihin, huonon sään tai urheilutapahtumien aikana.
 2. Dash Now -palvelun avulla kuljettajat voivat ilmoittautua toimituksia varten tietyille alueille ilman, että heille on varattu aikaa suuren kysynnän vuoksi. Koska Dash Now voi olla dynaaminen, on tärkeää käyttää edut ajaminen tiettyyn paikkaan työskentelemään, jos Dash Now ei ole enää käytettävissä, kun saavut paikalle. 
 3. Early Access -aikataulutus antaa erittäin arvostetuille ja kokeneille kuljettajille etusijan aikataulussa kello 15.00 keskiyön sijasta. Dashereiden on joka viikko kelpuutettava itsensä uudelleen Early Accessiin, joten korkeiden arvosanojen saaminen on tärkeää, mitä käsitellään seuraavassa vinkkiluokassa.

Asiakkaat

 1. Viestintä on avainasemassa, kun työskentelet DoorDash-kuljettajana ja toimitat ruokaa ihmisille. Varmistamalla, että ilmoitat heille, kun olet saapunut ravintolaan noutamaan ruokaa, sekä pitämällä heidät ajan tasalla prosessin aikana, saat usein korkeampia arvosanoja sekä tyyppejä. 
 2. Ammattimaisuus on toinen hyvä tapa tehdä vaikutus asiakkaisiin sekä pukeutumisessa että vuorovaikutuksessa heidän kanssaan.

Verot

Dasherit luokitellaan seuraavasti itse-työntekijät tai 1099 itsenäiset toimeksisaajat. Näin ollen paras tapa maksimoida tulot on seurata poistoja, kuten bensakuluja tai DoorDashin ajamiseen käytettyjä kilometrejä.

Yleisiä poistoja ovat: bensa, vakuutukset, auton huolto.

Tilausten väheneminen

DoorDash antaa sinulle mahdollisuuden nähdä tilauksen arvon ennen sen hyväksymistä, mikä voi olla sekä hyödyllistä että haitallista. Tilausten hylkääminen on haitallista hyväksymisprosentin kannalta, mikä voi olla hyödyllistä varhaisen pääsyn aikatauluttamisessa. Tilausten hylkääminen strategisesti voi kuitenkin olla hyödyllistä tulojen kannalta.

DoorDash-kuljettajan tuki

Paras tapa saada apua DoorDashilta DoorDash-kuljettajana on käyttää heidän tukikeskus.

 

Doordash Vaihtoehdot

Doordash ei ole ainoa maailmanlaajuisesti saatavilla oleva ruoan toimituspalvelu. Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi seuraavat yritykset Postmates, Grubhub, UberEats tai Shipt. Nämä yritykset ovat tunnettuja maailmanlaajuisesti, mutta monissa maissa on myös erityisiä ruoanjakelupalveluja, kuten Foodora, joka on Saksassa toimiva yritys, tai Glovo, joka on perustettu Espanjassa. On olemassa monia muitakin jakelupalveluyrityksiä, jotka toimittavat muitakin tavaroita kuin vain ruokaa, kuten esim. Amazon Flex.

 [wp-faq-schema title="FAQ Title" accordion=1]. 

Yhteenveto

DoorDash on loistava yritys, jota voi käyttää ylimääräisenä tai pääasiallisena tulonlähteenä. DoorDashiin rekisteröityminen on suhteellisen helppoa, ja kun se on hyväksytty, aloittaminen on helppoa. Kun aloitat työt, on tärkeää kiinnittää huomiota oman kaupunkisi ruuhka-aikoihin, DoorDashin tarjoamiin kampanjoihin sekä siihen, miten voit palvella asiakkaitasi parhaiten. Tämän lisäksi kulujen seuraaminen ja sen opetteleminen, miten voit parhaiten arvioida, mitkä tilaukset ovat kannattavia, ja hylätä ne, jotka eivät ole kannattavia, on hyvä tapa maksimoida tulosi.

Anya Prevallet-Kinstle on Appjobsin projektipäällikkö. Hän on valmistunut Worcester Polytechnic Institutesta ja on erikoistunut tutkimukseen ja sisältöstrategiaan.

fiFinnish