Tarinamme saattavat olla erilaisia, mutta monet meistä ovat luultavasti olleet - (päivä)unelmoinut rahan tekemisestä verkossa. Olet ehkä jopa törmännyt muutamaan vinkkiin, mutta uskot elinikäiseen oppimiseen, joten päädyit tänne. No, tervetuloa! Tässä blogikirjoituksessa pyrimme antamaan sinulle kattavan kuvauksen siitä, miten voitte alkaa tehdä rahaa verkossa kuin freelancer. Joko tavoitteesi on työskennellä kokopäiväisesti, tehdä muutama nettikeikkatai vain selvittää, onko freelancerina toimiminen on todella sinua varten, löydät varmasti apua ja vastauksia alta.

miten alkaa tehdä rahaa verkossa
Daniel Frieseneckerin kuva Pixabaysta. On aika tehdä asioita!!!

Kuinka aloittaa rahan ansaitseminen online-alustalla

Digitaalinen teknologia on luonut ympäristön, jossa freelancerin maailmaan vasta-alkajat löytävät itsensä valtavasta joukosta ihmisiä, joilla on samanlaiset tavoitteet. Onneksi voit käyttää runsaasti resursseja (uusien) taitojen oppimiseen, ja monet verkkoalustat voivat auttaa sinua löytämään asiakkaita ja töitä yleensä.. Keskustellaan nyt siitä, mitä sinun pitäisi tehdä lisätäksesi SINUN mahdollisuuksia freelancereille tarkoitetuilla verkkoalustoilla saada palkka ensimmäistä kertaa elämässäsi ja/tai aloita rahan tienaaminen verkossa!

1. Missä olet hyvä?

Olit nuorena kiinnostunut monista aiheista. Ajan kuluessa olet varmaan päättänyt, että keskittyä vain muutama. Onko opettajasi tai joku muu kertonut sinulle, että olet loistava kirjoittaminen, ohjelmointikielet, tavaran myynninedistäminen ja myyminen tai piirustus? Ne saattavat johdattaa sinut tietylle urapolulle jollakin ensisijaisella alalla. Puhumattakaan siitä, että copywriting, graafinen suunnittelu, markkinoinnin automatisointi, ohjelmointi, sisällön luominen, sisällön edistäminen katsotaan... ikivihreät taidot.

2. Miten parantua?

Jotkut sanovat, että eliittiammattilaiset saavat todennäköisemmin keikkoja ja/tai pystyvät rakentamaan liiketoimintaa verkossa. Jos sinusta tuntuu taitojasi on parannettava, käydä verkkokursseja. Voisit oppia parhaista parhaimmilta. Tuhannet opettajat ja tutorit ovat halukkaita... jakaa tietonsa maailman kanssa. Mitä tahansa taitoja haluatkin hankkia tai parantaa, löydät varmasti kursseja verkosta.

Lue parhaista verkkokurssisivustoista!

3. Miten löytää ensimmäinen asiakas?

Olet siis pelin huipulla ja valmis vihdoinkin - alkaa tehdä rahaa verkossa. Sinun on tehtävä seuraavaa vakuuttaa joku maksamaan sinä sen sijaan, että joukko muita ammattilaisia tekisi mahtavia juttuja.

3.1. Työstä profiiliasi

Epäilemättä sinun on rakentaa houkutteleva profiili valitsemallasi alustalla lisäämällä portfoliosi - olipa se sitten Freelancer.com, Upwork, Fiverr, tai PeoplePerHour. Azharulin mukaan otsikostasi pitäisi käydä ilmi, mikä on osaamisalueesi. Upworkista keskusteltaessa hän suosittelee, että otat mukaan Upwork-valmiustesti ja Englannin koe. Koska monet verkkoalustoja käyttävistä asiakkaista sijaitsevat englanninkielisessä maassa, mahdollisuus saada työpaikka kasvaa, jos panostat näiden testien suorittamiseen. Toisen kielen puhuminen on tietenkin aina eduksi, joten... hallitse englantia. Azharul tarjoaa myös verkkokurssin, jos haluat syventyä syvällisemmin huippuluokan profiilin rakentamiseen. Kaiken kaikkiaan sinun on antaa tietoja itsestäsi ja työstäsi ammattimaisesti ja rehellisesti.

3.2. Aloita ehdotusten kirjoittaminen

Joten, profiilisi näyttää upealta ja nyt olet pyrkimässä - löytää projekti/asiakas. Kaikissa verkkoportaaleissa kehittynyt hakutoiminto voi nopeuttaa prosessia. Käytä suodattimia, ja keskittyä enemmän aloittelijoille tarkoitettuihin töihin, joita asiakkaat ovat lähettäneet vahvistetun maksutavan avulla - varmistaaksesi, että olet varmasti saada palkkaa.

Mihan mukaan, jolla on myös verkkokurssi, tärkeintä on, että hakea hanketta tehokkaasti. Mitä tämä tarkoittaa? Sinun on aina luettava projektiohjeet huolellisesti. Ja jos kuvaus ei ole mielestäsi tarpeeksi yksityiskohtainen, jotta voisit kirjoittaa siitä ehdotuksen, lähetä vain kysymyksiä asiakkaalle. Kun olet saanut kaiken tarvittavan ehdotuksen kirjoittamista varten, esittelet itsesi lyhyesti, annat asiaankuuluvia esimerkkejä aiemmin tehdyistä töistä ja korostat, miten tuotat lisäarvoa heidän yritykselleen. Aloittelijana voit myös veloita asiakkailta vähemmän palveluistasi, esimerkiksi. Ja jos onnistut löytämään asiakkaan, varmista, että sinulla on ylittää heidän odotuksensa, jotta saat viisi tähteä ja positiivisen arvostelun.

3.3. Kysy verkostoltasi tai etsi muita mahdollisuuksia

Ensimmäisen asiakkaan saaminen ilman positiivista arviota on kova pala purtavaksi, varsinkin jos lähetät ehdotuksia vain asiakkaille, joita et tunne, tai jos olet kilpailevat satoja muita freelancerit. Mitä voisit myös tehdä saadaksesi ensimmäiset arvostelusi sivustolla on se, että tarjoa palveluitasi perheenjäsenillesi, ystävillesi ja muille ihmisille. sosiaalisessa verkostossasi. Jos joku tarvitsisi apuasi, kutsu hänet yhdelle alustoista asiakkaaksi. Kun työ on tehty, saat ensimmäisen viiden tähden arvostelusi, joka johtaa uusiin palkkioihin.

Ensimmäistä asiakasta odotellessasi voit yrittää ansaita rahaa muun muassa digitaalisen markkinoinnin, PayPalin ja valokuvien lataamisen avulla. Zeb voi neuvoa sinua seuraavissa asioissa miten alkaa tehdä rahaa verkossa - eri tavoin. Lisätietoa löydät osoitteesta tytäryhtiö markkinointi hänen e-kirjassaan.

Etsitkö verkkotyötä? Löydä se täältä!

Totuus Making Money Online sinun täytyy tietää ennen kuin aloitat

Toivomme, että voimme olla täysin rehellisiä sinulle. Siksi aloitamme tarkastelemalla joitakin tosiasioita, jotka sinun pitäisi tietää. Niitä ei ole lueteltu pelotella sinua pois vaan antaa sinulle paremman, yksityiskohtaisemman kuvan siitä, mitä odottaa, kun aloitat matkasi online-freelancerin labyrintissa ja tehdä rahaa verkossa. Kun hallitset omia odotuksiasi, voit todennäköisemmin menestyvät etkä edes harkitse luovuttamista puolivälissä.

4.1. Et rikastu nopeasti

Vain pieni osa ihmisistä pääsee verkkoon yhdessä yössä - luultavasti onnen ja hyvän ajoituksen ansiosta. Sinä ja muut, jotka muodostavat 99.9% freelancereista, mahdollisesti - täytyy tehdä kovasti töitä kuukausia tai jopa vuosia, ennen kuin vihdoin voi laatia laskun, jossa on muutama nolla. Prosessin nopeuden vuoksi on suositeltavaa avata/säilyttää säästötili ja on laadittava rahoitussuunnitelma. Freelancerit yleensä yleensä alkaa miettiä heidän eläkevuodet melko aikaisin ja lukea vakuutusturva. Sinun ei missään nimessä pitäisi keskittyä edelliseen nyt, mutta se kannattaa pitää mielessä urasi edetessä.

4.2. Tarvitset useita tulonlähteitä

Sen lisäksi, että säästetään jonkin verran rahaa, toinen tulonlähde on välttämätöntä, kun freelancerin matkan aloittaminen ja haaveilevat siitä, että alkaisivat tehdä rahaa verkossa. Voit esimerkiksi selata mahdollisuudet joka tuoda rahaa ilman paljon ylimääräistä työtä.

4.3. Sinun on oltava motivoitunut

Se on sanomattakin selvää, eikö? Lopullinen tavoitteesi voi olla osa-aikatyö tai "vain" joitakin satunnaisia keikkoja, mutta sinun on oltava päättäväinen ja työskenneltävä suorituksesi eteen. Sinun on etsiä jatkuvasti mahdollisuuksia ja tietenkin, opi virheistä joita teet matkan varrella. Jos järjestä "toimisto" kotiisi, tarvitset myös lisäponnisteluja - ainakin aivan alussa.

4.4. Alku on vaikea

Alku on melko vaikea, eikä pelkästään siksi, että Internetin yleistymisen vuoksi kilpailu on valtavaa. Freelancerina toimiminen vaikuttaa hauskalta, ja jos nautit siitä, mitä teet, se tekee sinut onnelliseksi. Tällainen elämäntapa on kuitenkin vaatii sinua olla tavallaan käytettävissä 24/7. Se ei tarkoita, että sinun on vastattava kaikille heti, mutta tarpeeksi pian, jotta osoitat olevasi ammattilainen. Tähän on totuttava. Lisäksi voi kestää viikkoja (tai kuukausia) saada toimeksianto asiakkaalta, muuttaa sivutoiminen toiminta osa-aikaiseksi työksi.tai uskoa vihdoin itseesi niin paljon, että mihin pystyt tarjoamalla erinomaista palvelua. Toisin sanoen, loistaa freelancerina. Sinnittele, niin selviät suon läpi!

4.5. Ei ole yhtä tapaa tehdä rahaa verkossa

Se, mikä toimii jollekin, ei välttämättä toimi sinulle. Ehkä persoonallisuutesi tai taitosi eroavat heidän persoonallisuudestaan. Jotkut saattavat valita matkustaa ympäri maailmaa ja yrittää ansaita elantonsa digitaalinen nomadi. Sinun ei tarvitse - eikä pidä - matkia jotakuta toista. Etenkin siksi, että heidän taustatarinansa saattaa olla täysin erilainen kuin sinun; heillä oli ehkä enemmän resursseja käytettävissään, kun he päättivät ryhtyä alkaa tehdä rahaa verkossa.

Nämä viestit saattavat kiinnostaa sinua:

Suosittuja tapoja tehdä rahaa verkossa

- Bloggaaminen & freelance-kirjoittaminen (Harkitsetko blogin perustamista? Tämä aloittelijan opas saattaa auttaa sinua!)
- Virtuaaliassistenttina toimiminen
- Tietojen syöttö
- Tekninen työ
- Valokuvaus
- Freelance-videoeditointi
- Verkkokurssien rakentaminen
- Verkkokyselyt
- Myynti verkossa

Aloita verkkotyö NYT!

Eteenpäin itsevarmemmin

Työskentely verkossa freelancerina on haastava, kuitenkin edut siitä painavat enemmän kuin heitä. Joustavat työajat ja se, mitä rakastat, kuulostaa mahtavalta, eikö vain? Miksi et siis kokeilisi sitä? Yritä olla yhteydessä muihin ihmisiin. Elämme hyperverkottuneessa maailmassa, joten sinun ei tarvitse ponnistella ja/tai juhlia menestystäsi yksin. Ole seuraavan sukupolven ääni!

Voitko jäädä luoksemme vielä hetkeksi? Lue muita viestejä!

Kuva: Emma Matthews on Unsplash