TOP
  /  Inspiroidu   /  App-työt, joita isät tekevät, mutta joista ei makseta palkkaa!

App-työt, joita isät tekevät, mutta joista ei makseta palkkaa!

Nykyaikaiset isät ovat kiireistä ja monipuolista porukkaa. Jotkut työskentelevät kokopäivätyössä, jotkut jäävät kotiin. isät mutta he tekevät uskomatonta työtä, vaikka eivät saa siitä palkkaa.

Teet lapsillesi isänä paljon sellaista, mitä jos tekisit työnä kenellekään muulle, olisit jo miljonääri. Tänään siis tarkastelemme app-töitä, joita teet lastesi hyväksi.

1. Kuljettaja

Miksi lapset kysyvät jatkuvasti "Olemmeko jo perillä?", jos auto liikkuu edelleen? Emme kai koskaan saa tietää. Isänä yksi ylimääräisistä velvollisuuksistasi on saada lapsesi A:sta B:hen ja kaikkiin muihin aakkosten kirjaimiin.

2. Korjausmies

Jos se menee rikki, ostat sen, korjaat sen, yrität korjata sen tai rikot sen lisää. Isänä löydät itsesi kokoamasta huonekaluja, pystyttämästä hyllyjä tai korjaamasta kaikkea polkupyöristä, leluista ja särkyneistä sydämistä. Ja useimmiten teet sen huonosti.

3. Puhtaampi

En sano, että olen tässä hyvä, mutta yritän. Vaikka joka kerta kun teen sen, mitä ikinä satun olemaan... siivous näyttää huonommalta kuin aloittaessani. Ollakseni reilu en maksaisi siitä minullekaan.

4. Opettaja

Sinä olet opettaja, tiesitpä sitä tai et. Kaikki, mitä teet, on minikurssi lapsillesi. Jos ette usko minua, miettikää tätä. Joka kerta, kun käsket heitä tekemään jotain, kuten kiittämään tai pyytämään anteeksi tai puhdas huoneeseensa, he tekevät päinvastoin, täysin päinvastoin. Jos tönäiset varpaasi ja kiroilet ääneen, katso kuinka... nopea he oppivat.

5. Tilan vuokraaja

Luuletko omistavasi oman talon nyt, kun olet isä, väärin. Sinä olet vuokraus hirviöille, ihanille pienille hirviöille, mutta helvetin vieraille. Ne kertovat, milloin pitää nousta, missä istua ja milloin ne haluavat syödä. Jos he olisivat keitä tahansa muita, heiltä perittäisiin omaisuus tai heitä pyydettäisiin lähtemään. Mutta et tee niin, koska olet hyvä isä.

Hyvää isänpäivää kaikille isille.

Paulina Bajorowicz liittyi Appjobsiin marraskuussa 2018, ja hän on nyt sisältömarkkinoinnin asiantuntija. Hän hallinnoi Appjobsin blogia ja sosiaalisen median kanavia, koordinoi tiedotustoimintaa ja tekee yhteistyötä toimittajien ja sisällöntuottajien kanssa keikkatalouden ympärillä.

fiFinnish