Tietoa meistä

Me Appjobsilla uskomme, että jokainen keikka on uusi alku. Kun keikka-alustoja syntyy kiihtyvällä vauhdilla ja uusi työnteon tapa räjähtää käsiin, näimme tarpeen auttaa ihmisiä löytämään oikeat työpaikat, joilla he voivat maksaa laskunsa. Keikkatalous kattaa monia toimialoja ja tarjoaa mahdollisuudet maailmanlaajuisesti, ja tavoitteenamme on valjastaa sen vaikutusmahdollisuudet työntekijöiden hyödyksi. Haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden osallistua työmarkkinoiden toimintaan järjestäytymällä henkilökohtaisesti. joustava työmahdollisuuksia, työkaluja, resursseja ja tukea. 

Visiomme

Visiomme on olla ensisijainen sivusto ihmisille, jotka etsivät joustavaa ja heidän tarpeisiinsa räätälöityä työtä. Emme ole hakukone tai työpaikkataulu, vaan yhteisö, joka tarjoaa tukea ihmisille, jotka haluavat maksaa laskunsa. Olemme täällä, jotta voimme ottaa pois vaikean alun vaikean osan. 

Tehtävämme

Olemme foorumi ihmisille, jotka haluavat ottaa talouselämänsä haltuun. Maailmanlaajuinen keikkatyöläisten yhteisö. Hakukoneen tai työpaikkalista-ilmoituksen lisäksi annamme sinulle kaikki työkalut, joilla voit ryhtyä toimeen. Hanki tarvitsemasi tulot. Tue perhettäsi. Tule taloudellisesti riippumattomaksi. Jokainen uusi työ on ainutlaatuinen tilaisuus. 

Strategiamme

Pyrimme tarjoamaan joustavia työpaikkoja jokaiseen tilanteeseen. Etsi itsellesi sopivat, ja me autamme sinua saamaan tarvitsemasi tulot.

Ketä palvelemme

Palvelemme toimitus kuljettajat, freelancerit, siivoojat, lastenvahdit ja paljon muuta. Keikkatyö laajenee monille toimialoille ja kattaa kaikenlaisen työkokemuksen ja taustan. Olipa kyseessä sitten ensimmäinen keikka tai keikkatyö jo vuosia, tarjoamme ihmisille tukea, resursseja ja työkaluja, joita he tarvitsevat menestyksekkääseen keikkatyön laajassa kirjossa liikkumiseen. 

Keskeiset arvomme

Mahdollisuudet | Joustavuus | Luottamus | Yhteisö | Yksinkertaisuus

fiFinnish