Ottaa ajotyö on loistava tapa tehdä ylimääräistä rahaa ja nauttia joustavasta aikataulusta. Halusitpa sitten ajaa ympäri kaupunkia koko päivän, aloittaen aamulla, poimien illalla tai vain vapaa-aikaa viikonloppuisin, voit määrittää oman aikataulusi kyytiosuutena. kuljettaja.

8-vinkkiä-miten-kääntää-vaikeat-tilanteet-5-tähden-arvosanaksi

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että myöhään ajaminen tai monenlaisten asiakkaiden hoitaminen olisi helppoa. Joskus se on päinvastoin. On tärkeää varautua epämiellyttäviin tilanteisiin ja tietää, miten toimia. On hyvä olla valmistautunut ja oppia käsittelemään sujuvasti ja kohteliaasti monenlaisia asiakkaita. ennen rekisteröitymistä yksi monista saatavilla olevista ajosovelluksista, missä ikinä asutkin.

Vaikka toivomme, että kaikki matkasi sovelluksen kanssa sujuvat stressittömästi, meillä on muutama vinkki, joiden avulla voit selviytyä joistakin epämiellyttävistä tilanteista, joita saatat kohdata.

1. Small talk -ongelma

On ratkaisevan tärkeää tietää, miten ja milloin pitää keskustella. Keskustelu liikenteestä, säästä, viimeisimmästä konsertista ja viaton vitsi rentouttaa yleensä ilmapiiriä ja pitää koko matkan miellyttävänä. Kuitenkin, kaikki ratsastajasi eivät voi olla juttutuulella. Jos matkustajasi pitää kuulokkeita tai käyttää puhelinta koko matkan ajan, hän luultavasti haluaa vain hetken aikaa itselleen.

Pidä se yksityisenä

2. Näkökulma

Kyse on asiakkaiden näkökulman ymmärtämisestä. Muistatko, miltä tuntuu nousta taksiin myöhään illalla? No, yritä sitten myös muistaa mielentilasi tuohon ratkaisevaan iltahetkeen. On hyvin todennäköistä, että matkustajasi eivät juuri välittäneet small talkista, vaan halusivat ainoastaan palaa nopeasti kotiin. Joskus matkakohteesi voi olla kävelymatkan päässä. Ja se ei varmasti ole kovin kannattavaa sinulle. Mutta muista, että näkökulma muuttuu aina, kun aurinko laskee ja vihreät keijut tekevät taikojaan. Olet saattanut ottaa matkustajan, jolla on jokin sairaus ja joka ei jostain syystä voi jatkaa kävelyä.

3. Asiakas on aina oikeassa. Niinkö?

On aina hyvä osata sanoa "anteeksi" ja tehdä aloite väärän käänteen korjaamiseksi. Jotkut ihmiset puhkeavat nopeasti, ja he saattavat jopa ruveta kaatamaan ja räiskimään, koska he luulevat, että haluat huijata heitä antamaan lisää rahaa. Ota vastuu tapahtuneesta (vaikka joskus se ei olekaan sinun vastuullasi).

Joskus voit välttää väärinkäsityksen kysymällä matkustajalta, onko hänellä jokin haluamasi reitti kotiin. Jos he ovat paikallisia, he saattavat uskoa tietävänsä parhaat reitit kaupungissa liikkumiseen. Jos hän sanoo, että hänellä on kiire, voit aina ehdottaa mielestäsi parempaa reittiä. tie on ruuhka-aikaan todella ruuhkainen, joten ehdotat toista reittiä, joka on nopeampi, vaikka se vaikuttaa pidemmältä. Muista kuitenkin aina selittää kuljettajalle, miksi valitset pidemmältä tuntuvan reitin.

Reitin valinta

5. Viestintä on avainasemassa.

Varmista, että he lähtevät autosta turvallisesti ja tyytyväisinä palveluun. Loppujen lopuksi haluat tarjota erinomaista asiakaspalvelua ja haluat varmistaa, että kuljettajasi jättävät viiden tähden arvostelun, kun he nousevat autosta. saada joitakin korkeampia vinkkejä.

6. Lauantai-illat

Viikonloppuisin ihmiset nauttivat illanvietosta, erityisesti kesäiltoina. Ja tietysti päihtyneiden ihmisten pitäisi käyttää mitä tahansa kulkuneuvoa sen sijaan, että he istuisivat rattiin. Mutta jälkivaikutukset eivät ole miellyttäviä käsitellä. Todennäköisyydet saada humalaisia matkustajia ovat suuret, ja sinulla saattaa olla kuljettajia, jotka nukahtavat, eivät "toimi" ja pahimmillaan oksentavat matkan aikana. Muista aina pitää siivous tuotteet autossa, koskaan ei voi tietää, milloin jokin "onnettomuus" saattaa tapahtua lauantai-iltana.

On tärkeää muistaa, että voit aina peruuttaa kyydin, jos noutokohteeseen saapuessasi näet joukon matkustajia, jotka eivät todellakaan ole tarpeeksi selvin päin automatkalle. Jos joku vaikuttaa aggressiiviselta tai töykeältä, luota parhaaseen vaistoosi ja peruuta kyyti.

Lauantai-illat

7. Pidä kone kiiltävänä

Autosi on työvälineesi. Sinun on pidettävä se mahdollisimman hyvässä kunnossa ja ulkoasussa. Jotkut matkustajat saattavat ottaa mukaansa juomia, ruokaa tai savukkeita, jotka voivat liata mattosi murusilla tai jättää hajua ja aiheuttaa ylimääräisen tunnin siivouksen "työvuoron" päätteeksi. Tämä on yleensä epäkunnioittavaa, mutta kuten aiemmin mainitsimme, viestintä on avainasemassa. Kerro kuljettajillesi kohteliaasti, että sinulla on ruoka- ja juomakielto ja että he voivat avata oluttölkkinsä tai syödä pikaruokansa, kun he saapuvat määränpäähänsä. Muista: Ole aina valmis lopettamaan, jos joku sairastuu! Pidä aina vettä, minttupastilleja ja muovipussi sekä etu- että takaistuimilla.

8. Älä lankea flirttiin

Flirttaileva tyyppi on luultavasti yksi ärsyttävimmistä asiakastyypeistä, joita voit kohdata. Ja sitä tapahtuu todennäköisesti myös viikonloppuisin. Mutta ensinnäkin, ei. Ei ole OK flirttailla matkustajien kanssa tai päinvastoin. Se on epäeettistä, voi pilata arvostelusi, ja jos tämä ei riitä, ääritapauksissa voit jopa menettää ajo-oikeutesi ajosovelluksella.

Joissakin tapauksissa matkustajat flirttailevat kuljettajan kanssa, jotta he eivät joutuisi maksamaan kyydistä. Tämä on tietysti temppu, eikä siihen pidä langeta. Sinun on kuitenkin oltava erittäin kunnioittava ja kohtelias, kun kieltäydyt matkustajan flirtistä. Älä ylitä mitään rajoja ja varmista, ettei matkustajasi myöskään ylitä niitä.

Jos opit käsittelemään kaikkia näitä tapauksia, voit olla melko varma siitä, että voit käsitellä mitä tahansa matkustajaa ja ansaita rahaa turvallisesti aikataulussasi kaikkina aikoina!

Oletko valmis kuljettajaksi? Tarkista kaikki ajosovellusmahdollisuudet AppJobs!

Yhdysvallat
Tarkista kaikki ajosovellukset Philadelphia, Los Angeles, Seattle, Austin, Boston, Miami, New York City, Chicago, Baltimore, Charlotte, Cleveland, Cincinnati, Columbus, Detroit, Fort Worth, Indianapolis, Kansas City, Denver, El Paso, Milwaukee, Nashville, Orlando, Phoenix, Pittsburgh, Portland, Sacramento, Las Vegas, San Antonio, San Diego, San Francisco, San Bernardino, San Jose, St. Louis, St. Paul, Washington DC tai Tampa.

Eurooppa
Tarkista kaikki ajosovellukset Lontoo, Manchester, Liverpool, Birmingham, Leeds, Dublin, Tukholma, Berliini, Pariisi, Madrid, Amsterdam tai Barcelona.

Muut toimipaikat
Tarkista kaikki ajosovellukset osoitteessa Toronto, Montreal, Ottawa, Calgary, Sydney, Melbourne, Brisbane, Johannesburg, Kapkaupunki, Durban, Singapore tai Hong Kong.