Hyödynnä keikkataloutta ja päätä, miten juhlistat heinäkuun 4. päivää: matkusta ympäri maata, osallistu hulluihin tapahtumiin ja paraateihin kaupungissasi tai lisätulojen hankkiminen? Tuleeko tämän vuoden itsenäisyyspäivästä sinulle kannattava loma? Ota selvää, mitä töitä kannattaa harkita tekevänsä 4. heinäkuuta!

7 parasta työpaikkaa, jotka voivat tuoda sinulle lisää tuloja itsenäisyyspäivän aikana

1. Ruokaostokset
2. Ajaminen
3. Ruoan toimitus
4. Kodin ja yksityisen tilan vuokraus
5. Ajoneuvon vuokraus
6. Lastenhoito
7. Lemmikkieläinten istuminen

parhaat työpaikat Itsenäisyyspäivä
Kuva Sharon McCutcheon Unsplashista. Vain muutamalla työtunnilla voit ansaita tuplasti enemmän kuin tavallisesti.

1. Ruokaostokset

Vaikka on melko todennäköistä, että suurin osa kaupoista on suljettu 4. heinäkuuta, voit silti löytää joitakin ruokaostokset keikat edellisenä päivänä. Ihmiset juhlivat tätä erityistä päivää yleensä tapaamalla ystäviä ja järjestämällä juhlat, pystyttämällä grillin ja laittamalla grillikastikkeen lähelle. Ilotulitteiden lisäksi ruoasta on tullut olennainen osa itsenäisyyspäivää. Joillakin naapureillasi ei ehkä kuitenkaan ole aikaa käydä suosikkikaupoissaan ja hakea kaikkia aineksia. Joten tee se heidän puolestaan kanssa Shipt ja/tai Instacart.

Etsi ruokakauppaostosten keikat Phoenix, Cleveland, Atlanta, Memphis, Oxnard, Augusta, Reno, Lexington, San Franciscoja muut kaupungit Yhdysvalloissa.

Saatat olla myös kiinnostunut: Hanki palkkaa ostamalla ja toimittamalla ruokaostoksia Instacartin avulla

2. Ajaminen

Jotkut appjobbarit ovat tottuneet työskentelemään ympäri vuorokauden. Heille itsenäisyyspäivä on kuin mikä tahansa päivä. Kuljettajana 4. päivän lisäksi myös 3. ja 5. heinäkuuta voi olla hieno päivä etsiä matkustajia kaupungistasi. Monet yhdysvaltalaiset yrittävät ehtiä lennolle ennen lomaa. Ne, jotka jäävät kaupunkeihinsa, menevät ulos, juhlivat ja luultavasti myös Tarvitsen kyydin kotiin juuri ennen kuin aurinko ilmestyy horisontin yläpuolelle suuren juhlan jälkeisenä päivänä.

Paraatit Los Angeles, Austin, San Diego, New York City, Washington D.C., Las Vegas, San Francisco, Lyftja Philadelphia houkutella paljon vierailijoita, jotka saattavat tarvita kyydin takaisin majapaikkaansa. Nämä kaupungit todennäköisesti kuljettajien kysyntä kasvaa voimakkaasti. Bostonissa ihmiset pyytävät todennäköisemmin kyydin Charles-joelle. osoitteessa Nashville, keskustaan ennustetaan saapuvan valtavasti väkeä.

Mitä odottaa ja vinkkejä

- Kokeneet kuljettajat sanovat, että luvut eivät ole yhtä hyvät kuin uudenvuodenaattona, mutta on mahdollista, että noin $300-400 ajamalla vain muutaman tunnin näinä päivinä. Jotkut suosittelevat Uberia, jotkut Lyftia. Tästä huolimatta jokainen kaupunki on erilainen.

- Heinäkuun 4. päivänä se on suositeltu ettei töitä aloiteta niin aikaisin, vaan vasta myöhään iltapäivällä, kun ihmiset ovat menossa katsomaan ilotulitusta. Tutustu suosittuihin paikkoihin etukäteen ja sijoita itsesi riittävän lähelle.

- Juhlien jälkeen on odotettavissa pidempiä kyytejä esimerkiksi lähiöihin. Ole strateginen minne menet ja minkä kyydityspyynnön hyväksyt. Satoja autoja on tie, joten ruuhka on tavallaan väistämätön.

- Jos olet onnekas, hinnat ovat 3,0x tai jopa enemmän. Saatat jopa saada bonuksia.

Tarkista ajo mahdollisuudet osoitteessa Portland, Sacramento, Cincinnati, Indianapolis, Columbus, Detroit, Seattle, Fort Worth Miami, Louisville, Jacksonville, Oklahoma Cityja monet muut kaupungit.

Saatat olla myös kiinnostunut: 10 vinkkiä, joiden avulla kuljettajat voivat ansaita enemmän rahaa kesällä

3. Ruoan toimitus

On kyseenalaista, ovatko elintarvikkeet toimitus kannattaako sitä tehdä 4. heinäkuuta vai ei. Jotkut sanovat kyllä, jotkut sanovat ei. Koska useimmat kaupat ovat kiinni, asiakkaat voivat valita vain muutamasta vaihtoehdosta. Tämä voi johtaa pitkiin jonoihin, joissa sinun täytyy viipyä jonkin aikaa (tai perut tilauksen), tai sinulle ilmoitetaan vain muutamasta pyynnöstä. Jotkin alustat tarjoavat ilmaisia tilauksia, jotka saattavat tulla suosituksi asiakkaiden keskuudessa.

Osoitteessa DoorDash, voit suunnitella työvuorosi muutamaa päivää etukäteen. Tässä tapauksessa sinun on päätettävä, milloin haluat aloittaa ja lopettaa työvuorosi. Tiedämme, että se ei ole helppoa... Tärkeintä on kuitenkin se, että pitää mittarit korkealla jotta sinun ei tarvitse tehdä päätöksiä liian nopeasti. Varaa aikaa ehkä vain muutama tunti myöhään iltapäivällä, jolloin kyljykset ja kaikki muut maukkaat perinteiset itsenäisyyspäivän ruoat ovat jo kauan sitten loppuneet. DoorDashin lisäksi voit toimittaa toimituksia myös Postmates, Uber Eatsja Jolt.

Tarkista joustavat toimitusajomahdollisuudet Oklahoma City, Kansas City, Indianapolis, Portland, Memphis, Louisville, Tucson, San Bernardino, Wichita, Baltimore, Cincinnati, Tampa, Bostonja monet muut kaupungit.

Saatat olla myös kiinnostunut: Kuinka paljon jakelukuljettajat tienaavat? Kuriirien ansiot selitetty

4. Kodin ja yksityisen tilan vuokraus

Monet niistä, jotka pyytävät kyydin lentokentälle yhdessä kaupungissa, tarvitsevat yöpaikan toisessa kaupungissa. Jos he eivät vieraile perheiden luona vaan pakkaavat matkalaukkunsa lähteäkseen matkalle ystävien kanssa, he saattavat hakea Airbnb. Isännöi heitä kotonasi, kun olet ystäviesi kanssa toisessa osavaltiossa. Älä unohda, että joku yksinmatkaaja ei luultavasti pane pahakseen, jos hän jakaa kanssasi tilaa asunnossasi. Kutsu heidät juhliin ja juhlia Itsenäisyyspäivä yhdessä. Joitakin tilastoja osoittavat, että yhä useammat ihmiset valitsevat Airbnb hotellit lomien aikana, koska edelliset ovat halvempia ja edullisempia.

Haluamme myös huomauttaa, että voit vuokra ulos tyhjästä pysäköintipaikka. Kaupungin keskustassa sijaitseva rakennus, missä tahansa kaupungissa, ei luultavasti pysyisi tyhjänä niin kauan. Paikallisten lisäksi myös muista kaupungeista, osavaltioista ja maista tulevat vierailijat olisivat varmasti tyytyväisiä, jos he välttyisivät kaikelta pysäköintipaikan löytämiseen liittyvältä vaivalta.

Vuokraa kotisi/yksityinen tilasi Columbus, Memhpis, Miami, Washington D.C. New York City, Los Angeles, Detroit, Chicago, Cincinnati, Phoenix, Philadelphia, St. Paul, Memphisja ja monet muut kaupungit.

Saatat olla myös kiinnostunut: 7 yksinkertaisia sääntöjä tehdä rahaa pois kotisi Airbnb:n kanssa

5. Ajoneuvon vuokraus

Nelihenkinen perhe tulee itärannikolta länsirannikolle juhlimaan itsenäisyyspäivää. He saapuvat lentokentälle ja haluavat vuokrata auton, jotta heidän oleskelunsa olisi helpompaa. Mikset antaisi heidän käyttää autoasi? Jos et tietenkään tarvitse sitä. Voisit tehdä sen Turo ja Getaround. Molemmat alustat suhtautua vakavasti turvallisuuteen ja vain seulotut ja tarkistetut kuljettajat voivat vuokrata ajoneuvon niiden kautta. Tietyissä tapauksissa voit saada korvauksen vieraiden matkan aikana aiheutuneista vahingoista.

Voit vuokrata ajoneuvosi Austin, San Jose, Las Vegas, Seattle, Cleveland, Chicago, Portland ja monet muut kaupungit Yhdysvalloissa.

Saatat olla myös kiinnostunut: 10 tapaa tehdä autostasi rahaa tuottava kone

6. Lastenhoito

Kun vanhemmat pitävät hauskaa, jonkun on huolehdittava lapsista. Jos olet hyvä lasten kanssa etkä välitä jäädä pois juhlasta, voisit ansaita melko paljon itsenäisyyspäivänä. Hinnat nousevat 4. heinäkuuta, joten ylimääräinen $25.00 voidaan lisätä kiinteään korkoosi.

Yleisesti ottaen kenestä tahansa voi tulla lapsenvahti, aiempaa kokemusta ei tarvita, mutta jonkin verran koulutusta voisi varmasti lisätä suosiotasi. Sinun on myös varauduttava ilotulitukseen. Kaikki lapset eivät pidä niistä, jotkut jopa pelästyvät, kun kuulevat kovan äänen. Sinun pitäisi osata lohduttaa lapsia, kun he pelkäävät.

Löydä lastenvahtikeikkoja paikassa Denver, Chicago, Sacramento, Houston, Tampaja monet muut kaupungit.

Saatat olla myös kiinnostunut: Parhaat osa-aikaiset hoitotyöpaikat: lemmikinhoitaja, lapsenvahti, kodinhoitaja, vanhustenhoito...

7. Lemmikkieläinten istuminen

Lemmikki istujat voisivat myös ennustaa lisääntynyt työmäärä heinäkuun alussa. Ihmiset saattavat pitää ilotulituksista ja kovasta musiikista, mutta lemmikkieläimet eivät - varsinkaan koirat. Ne ovat alttiita meluahdistukselle. Siksi, työsi siihen kuuluu niiden ruokkimisen lisäksi myös niiden rauhoittaminen ja halailu enemmän. Ovet kannattaa lukita, eikä niitä saa päästää ulos missään tapauksessa.

Voit odottaa, että sinua pyydetään yöpyä asiakkaidesi luona. Tietenkin he saattavat tulla kotiin aikaisin, mutta voit varmasti - asettaa korkeammat hinnat. Et ehkä osallistu juhlallisuuksiin, mutta itsenäisyyspäivänä ansaituilla rahoilla voi kattaa matkan heti juhlapäivän jälkeen.

Etsi lemmikkieläinten vahtimistyötä San Antonio, Albuquerque, San Jose, Orlando, Cleveland, Columbus, Indianapolis, Philadelphiaja monet muut kaupungit.

Saatat olla myös kiinnostunut: Työskentele ammattimaisena koiran ulkoiluttajana! Tutustu Pingiin ja Racheleen, jotka ansaitsevat lisätuloja lemmikkien vahtimestareina.

Etsi työpaikkoja kaupungistasi!

Jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä. mitkä työpaikat ovat tuottoisimpia kaupungissasi, kysele. Luetellut työpaikat voivat tarjota sinulle tulonlähde koko vuoden ajan. Sillä ei ole väliä, haluatko työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vain satunnaisesti.

Löydä työmahdollisuuksia täältä!