Kun teet kotona kevätsiivousta, olet luultavasti löytänyt paljon esineitä, jotka olet täysin unohtanut omistavasi. Kyse voi olla juhlatarvikkeista, jotka hankit kolme vuotta sitten Halloweenin kunniaksi, työkalulaatikosta, jota käytät silloin tällöin pieniin korjaustöihin ympäri taloa, tai käyttämättömistä elektroniikkalaitteista.

Osoitteessa Rentcharlie, voisit tehdä rahaa kaikilla noilla asioilla! Ajattelet varmaan, miten se on mahdollista? No, Rentcharlie yhdistää ihmiset, joilla on työkaluja ja erilaisia esineitä, joita he eivät käytä päivittäin, niihin, jotka tarvitsevat niitä lyhyeksi ajaksi - ja maksavat niistä.

Sen lisäksi, että voit vuokrata yksinkertaisia tavaroita, kuten kokoontaitettavia tuoleja, joita voit vuokrata isoja juhlia varten, on tarjolla paljon outoja ja hauskoja kohteita vuokrattavaksi. Rentcharlie. Tutustu löytämiimme siisteimpiin!

1. Mekaaninen härkä vuokrattavana Hamilton, Ontario

Hauskimpia asioita löytyy Rentcharlie

Oletko aina haaveillut olevasi rodeon kuningas? Rentcharlien avulla sinusta voi tulla todellinen cowboy tämän vuokrattavan mekaanisen härän avulla. Mainoksessa luvataan todellista viihteen vuoristorataa - olemme varmoja, että se tekee kaikista lännenaiheisista juhlista hauskat.

2. Pizza lämmitin vuokrattavana Winnipeg, Manitoba

Etkö inhoa sitä, kun tilaat liikaa pizzaa ja se jäähtyy nopeasti? Sinun #firstworldongelmasi voidaan helposti ratkaista tällä pizzalämmittimellä, jonka voit vuokrata Rentcharliesta! Sen avulla voit pitää pizzatarvikkeesi kuumina ja herkullisina pidempään. Jos tämä ei ole unelmien täyttymys, emme tiedä mikä on!!!

Hauskimpia asioita löytyy Rentcharlie

3. Rolex katsella vuokrattavana Birmingham, Alabama

Oletko aina halunnut omistaa hienon Rolex-kellon, mutta sinulla ei ole ollut varaa siihen? Rentcharlien ansiosta voit nyt kohottaa itsetuntoasi pienellä päivämaksulla! Halusitpa sitten tehdä vaikutuksen ensitreffeillä tai halusitpa sitten, että ystäväsi ovat kateellisia kiiltävästä uudesta kellostasi - tämä Rolex-vuokraaja tekee työnsä varmasti!

4. Walkie Talkie vuokrattavana Chicago, Illinois

Haluatko tuntea olosi 90-luvulle palanneeksi päiväksi? Voit matkustaa ajassa taaksepäin näillä radiopuhelimilla, jotka ovat vuokrattavissa Rentcharlie-sivustolta! Ota kaveriporukka mukaan ja teeskennelkää, että olette vielä lapsia ja leikitte pienillä kannettavilla radioilla.

Hauskimpia asioita löytyy Rentcharlie

5. Human Foosball vuokrattavana Hamilton, Ontario

Hauskimpia asioita löytyy Rentcharlie

Pelaatko mielelläsi pöytäfutista kaveriporukalla? Mikset vaihtaisi sitä hieman ja kokeilisi ihmisjalkapalloa - paljon putoamisia ja naurua on taattu! Älä huoli, jos luulet olevasi liian vanha tällaisiin peleihin - vuokraaja lupaa, että se on hauskaa sekä lapsille että aikuisille.

6. Hattarakone vuokrattavana Winnipegissä, Manitobassa

Kuten Rentcharlie-mainoksessa luvataan, hattara on - ruoka numero yksi - saa sinut taatusti hymyilemään. Puhutaan loistavasta markkinoinnista!

Hauskimpia asioita löytyy Rentcharlie

7. Pesula perävaunu vuokrattavana Hollywood, Florida

Hauskimpia asioita löytyy Rentcharlie

Jos joskus huomaat tarvitsevasi pyykkivaunua - älä katso kauemmas kuin Rentcharlie! Olipa lähin pesulasi sitten epäkunnossa tai... emme ole varmoja, miksi tarvitsisit pesula-vaunua.

Jos halusit kokeilla Rentcharliea, mutta et osannut keksiä, millaisia kohteita voit tarjota vuokralle - nyt näet, että se voi olla ** kirjaimellisesti mitä tahansa.** No, kunhan löydät jonkun, joka tarvitsee sitä ja on valmis maksamaan siitä. Mutta miksi et kokeilisi sitä?

Kun rekisteröidyt, saat mahdollisuuden listata rajattoman määrän kohteita. Kun listaat kutakin kohdetta, sinun on valittava kategoria, asetettava hinta, ladattava kuvia ja laadittava mieleenpainuvat kuvaukset. Lue lisää ja rekisteröidy Rentcharlie täällä!