Kotona työskentelystä on nykyään tullut uusi normaali käytäntö. Siitä lähtien, kun COVID-19 pandemia ja sitä seuranneet lukitukset johtivat siihen, että ihmiset työskentelivät kotoa käsin monilla eri aloilla, etäyhteys työskentelystä on tullut yhä suositumpaa. Monet ihmiset, jotka pystyivät työskennellä kotona COVID-19-lukituksen aikana havaitsivat, että tämäntyyppinen työ paransi heidän työ- ja yksityiselämänsä tasapainoa ja että se oli paljon parempi kokemus kuin päivittäinen työmatkapyöräily toimistoon, minkä vuoksi he etsivät aktiivisesti etätyöskentelyä seuraavaa työpaikkaansa varten. Jotkut haluavat työskennellä mieluummin kotona, koska heidän on helpompi sovittaa työnsä muiden sitoumustensa kanssa, kuten opiskelu opiskelemaan yliopistoa tai kasvattamaan lapsia, kun taas toisille se sopii paremmin heidän terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta.

Ovatko kotipohjaiset työt tekemisen arvoisia?

Jos etsit uutta työtehtävää, saatat miettiä, kannattaako kotona työskentelyä harkita. Tämä riippuu täysin siitä, millainen ihminen olet ja millainen työ sopii sinulle parhaiten. Jotkut ihmiset ovat sosiaalisempia ja ekstrovertteja, ja kokopäiväinen kotona työskentely on heille liian eristäytynyttä. Tässä tapauksessa, jos haluat silti työskennellä kotoa käsin, kannattaa ehkä etsiä työpaikka paikallisesta yrityksestä, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä osan aikaa kotoa käsin ja mennä joinakin päivinä toimistoon, jolloin et ole niin eristyksissä kuin jos työskentelisit koko ajan kotoa käsin.

Kotona tehtävä työ voi olla sinulle hyvä vaihtoehto, jos etsit työtä, jonka voit helposti sovittaa muiden asioiden ympärille. Jotkut ihmiset tarvitsevat sellaista työtä, jossa he voivat olla hyvin joustava kanssa, jonka tarjoaa paljon kotityötä. Jos esimerkiksi olet kotona asuva vanhempi, kotona työskentely voi olla ihanteellinen tapa sovittaa työskentely elämääsi, koska sinun ei tarvitse hankkia lastenhoitoa päiviksi, joina työskentelet. Jos taas olet opiskelija, kotoa käsin työskentely voi olla paljon helpompaa kuin toimistossa tai muussa työpaikassa, koska työmatkoihin kuluu vähemmän aikaa, jonka voit käyttää opiskeluun.

Mitkä ovat parhaat kotipohjaiset työpaikat Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Nykyään Yhdistyneestä kuningaskunnasta löytyy laaja valikoima töitä, joita voi tehdä kotoa käsin. Koska COVID-19-pandemia johti siihen, että yhä useammat työnantajat siirtyivät etätyömalliin, nyt on tarjolla enemmän mahdollisuudet kotipohjaisiin töihin kuin koskaan ennen. Esimerkiksi asiakaspalvelutehtäviä on nykyään entistä useammin mahdollista tehdä kotoa käsin, kun verkkokeskustelut ovat yleistyneet ja kun asiakkaiden kanssa voi kommunikoida puhelimitse VoIP:n avulla, joka on helpompi ottaa käyttöön kuin perinteiset yrityspuhelinlinjat. Jos haluat mieluummin olla itse-työntekijänä ja keikkatöissä, kun työskentelet kotoa käsin sen sijaan, että työskentelisit kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti työnantajalle, voit löytää erilaisia tehtäviä, kuten suunnittelua, tietojen syöttöä, sisällön luomista ja paljon muuta.

Mistä löytää työpaikkoja kotoa UK

Nykyään useimmat ilmoitustaulut sisältävät kotoa käsin tehtäviä, koska etätyöt ovat yleistyneet Yhdistyneessä kuningaskunnassa COVID-19-pandemian seurauksena. Etätyötehtäviä ilmoitetaan yleensä suosituilla työpaikkasivustoilla, kuten Indeed ja Glassdoor. Jos etsit kotoa käsin tehtäviä keikkoja, tutustu AppJobs-sivuston keikkoihin, joita voit rajata aiemman kokemuksesi, taitojesi ja pätevyytesi perusteella löytääkseen itsellesi sopivimmat vaihtoehdot.

Joitakin helppoja työpaikkoja kotoa, jotka eivät vaadi kokemusta

Kaikki kotoa käsin tehtävää työtä etsivät eivät halua pitkän aikavälin uravaihtoehtoa. Ehkä etsit työtä, jota voit tehdä helposti kotoa käsin ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, tai etsit jotain yksinkertaista työtä, jota voit tehdä kokopäiväisen muun työn ohella. Hyvä uutinen on, että on olemassa paljon kotoa käsin tehtäviä töitä, joita kuka tahansa voi tehdä, eikä kokemusta tarvita juuri lainkaan. Monet niistä voi aloittaa samana päivänä, kun hakee töitä, ja niitä voi yleensä tehdä oman aikataulunsa mukaan.

Mikrotyöt:

Mikrotyöt ovat pieniä verkkotehtäviä, joista saat pienen korvauksen. Nämä työt ovat yleensä hyvin pieniä ja lyhyitä, ja palkka on yhtä pieni - usein muutama sentti tai muutama dollari, jos olet onnekas, joten sinun on tehtävä niitä paljon ansaitaksesi kunnollisia tuloja. Vaikka niitä ei suositella ihmisille, jotka haluavat työskennellä kokopäiväisesti kotoa käsin, ne voivat olla hyvä tapa ansaita hieman ylimääräistä rahaa kokopäivätyön ohella.

Tietojen syöttö

Online-tietojen syöttö on kotoa käsin tehtävä työ, jonka suosio on kasvussa. Uusien tekniikoiden yleistyminen on tehnyt yrityksille entistä helpommaksi tehdä yhteistyötä itsenäisten työntekijöiden kanssa tietojen syöttöprojekteissa. Kun työskentelet kotoa käsin, saatat käyttää yrityksen infrastruktuuria etänä tai käyttää joukkoistamistekniikoita työn tekemiseen. Työhön voi kuulua monenlaisia aloja, ja joillakin aloilla ei tarvita lainkaan kokemusta. Toiset, kuten yleinen puhtaaksikirjoitus, vaativat usein jonkin verran peruskokemusta puhtaaksikirjoituksesta, ennen kuin voit aloittaa.

Sovellusten ja verkkosivustojen testaus

Jos sinulla on tapana olla mielipiteitä siitä, mikä toimii ja mikä ei, kun selaat verkkoa, verkkosivustojen ja sovellusten testaaminen saattaa olla ihanteellinen työtehtävä kotoa käsin sinulle. Tätä työtä tehdessäsi voit ehkä tarkastella seuraavia asioita uudelleen verkkosivustot tai sovelluksia, jotka ovat vielä kehitteillä, joten se on hyvä tapa oppia lisää asioista ennen muita. Jotkut kehittäjät haluavat saada aloittelijan näkökulman, joten sinun ei tarvitse olla tekniikkaguru voidaksesi tehdä tällaista työtä. Testaajia pyydetään yleensä suorittamaan testejä, jotka perustuvat heidän demografisiin ominaisuuksiinsa, ennen kuin heille annetaan kysymyksiä tai tehtäviä, kuten rekisteröityminen verkkosivustolle ja sen jälkeen palautteen antaminen. Testaajille ei yleensä makseta palkkaa ennen kuin asiakas on hyväksynyt heidän palautteensa.

Tarkastaja

Jos sinulla on hyvä oikeinkirjoitus ja kielioppi sekä silmää kirjoitus- ja oikeinkirjoitusvirheiden havaitsemisessa, saatat sopia kotoa käsin tehtävään oikolukijaksi. Vaikka voit saada töitä tähän tehtävään ilman aiempaa kokemusta, sinun on yleensä suoritettava testi, jossa todistat taitosi ennen kuin pääset töihin. Voi myös olla kannattavaa käydä oikolukukurssi, jotta voit parantaa mahdollisuuksiasi löytää töitä kotoa käsin tehtävään.

Etsi arvioija

Hakukoneiden arviointi on kasvava tehtävä, jota voit tehdä kotoa käsin. Tässä tehtävässä tarkastelet hakutuloksia verkossa ja annat palautetta siitä, ovatko ne relevantteja, tarkkoja ja roskapostittomia. Vaikka voit päästä tähän tehtävään ilman kokemusta, sinulla on oltava jonkin verran kokemusta. Tieto nykyisestä kulttuurista. Joskus tutkinnon suorittaneita henkilöitä saatetaan suosia tässä tehtävässä, ja monet tehtävät on suunniteltu kaksikielisille henkilöille, vaikka joissakin tehtävissä puhutaankin vain englantia.

Virtuaalinen avustaja

Virtuaaliassistenttina toimiminen on yksi suosituimmista kotoa käsin tehtävistä, joita voit tehdä ilman aiempaa kokemusta. Tässä roolissa teet samanlaista työtä kuin toimistoassistentti, mutta työskentelet kotona. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset tiettyjä taitoja, kuten hyvät viestintätaidot sekä erittäin tehokkaan ja järjestelmällisen työskentelyn. Tehtäviisi kuuluu tyypillisesti tietojen ylläpitoa, arkistointia, aikatauluttamista sekä sähköposteihin ja puheluihin vastaamista. Tästä kotoa käsin tehtävästä on tulossa yhä suositumpi, kun yhä useammat yritykset siirtyvät palkkaamaan virtuaaliassistentteja.

Mitkä ovat kotoa käsin tehtävien töiden edut?

Jos etsit uutta tehtävää, on olemassa useita edut kotoa käsin työskentelyä harkittavaksi. Kotoa käsin työskentely tarkoittaa usein joustavaa roolia, jossa on monia vaihtoehtoja, joita voit tehdä freelancerina tai itsenäisenä ammatinharjoittajana, jolloin se on helppo sovittaa nykyisen kokopäiväisen työtehtäväsi ympärille, jos haluat ansaita lisää rahaa.

Niille, jotka haluavat työskennellä kotoa käsin kokopäiväisesti, on tarjolla työllistymismahdollisuuksia sekä useita freelance-vaihtoehtoja, joita voit helposti tehdä kokopäiväisesti, kun työtä riittää. Kotona työskentely tarjoaa monia etuja, kuten enemmän joustavuutta ja paremman tasapainon työn ja yksityiselämän välillä, jolloin sinun on helpompi pitää kiinni muista sitoumuksista elämässäsi ja löytää aikaa tehdä asioita, joita haluat tehdä, kuten työskennellä harrastustesi ja intohimojesi parissa ilman, että sinun tarvitsee vähentää työaikaa. Saatat myös huomata, että kotoa käsin työskennellessäsi säästät enemmän rahaa, koska sinun ei tarvitse ostaa vähemmän polttoainetta tai hankkia julkisten kulkuneuvojen lippuja, kun et joudu matkustamaan päivittäin toimistoon tai muuhun työpaikkaan.

Kotoa käsin työskentelystä on tullut suositumpaa kuin koskaan aiemmin, ja tarjolla on paljon kotoa käsin tehtäviä, jotka soveltuvat henkilöille, joilla on vain vähän tai ei lainkaan kokemusta.