Juhlitpa Halloweenia tai et, lisätulojen hankkiminen ennen lokakuun viimeistä päivää ja lokakuun viimeisen päivän aikana on oltava innostava. Puhumattakaan siitä, että joitakin parhaista Halloween-työpaikoista eivät vaadi mitään valmisteluja tai paljon pelottavuutta. Ja vaikka vastustaisitkin kulutusta, voit silti löytää jonkinlaisen kannattava tapa juhlia Halloweenia lisätuloilla.

Täältä tulee joitakin parhaita halloween-hommia!

 1. Järjestä juhlat
 2. Vahdi lapsia (ja lemmikkejä)
 3. Ruoki hirviöitä
 4. Myy karmivia käsitöitä
 5. Viihdytä yleisöä kaupungissa
 6. Aja aaveet ja velhot takaisin kotiinsa
 7. Johda karmivia kierroksia
 8. Julkaise hirviösi
 9. Ryhdy juhlien suunnittelijaksi
 10. Huolehdi talosta
 11. Vuokraa juhlien rekvisiitta
 12. Etsi kausityö
 13. Kysy vertaisiltasi

Halloween työpaikat
Mitkä ovat SINUN mielestäsi parhaita Halloween-töitä?

1. Järjestä juhlat

Monet ihmiset juhlivat halloweenia muualla, jotkut heistä ulkomailla. Toiset jäävät kotikaupunkiinsa, mutta toivovat, että heillä olisi siisti paikka, jossa he voisivat viettää Halloweenia. järjestää juhlat. Miksi ei? vuokraa kotisi sitten? Riippumatta siitä, missä asut, voit listata sen osoitteessa Airbnb, HomeAway, tai FlipKeyja tehdä turistit ja paikalliset onnellisiksi ja ansaita samalla rahaa.


Tämä saattaa kiinnostaa sinua:
7 yksinkertaisia sääntöjä tehdä rahaa pois kotisi Airbnb:n kanssa

Vuokraa ulos kotisi Aurora, Rochester, Oklahoma City, Milwaukee, Columbus, Memhpis, Miami, Chicago, Denver, San Antonio, Austin, San Jose, Detroit, Fort Worthja monissa muissa kaupungeissa Yhdysvalloissa.

2. Vahdi lapsia (ja lemmikkejä)

Jopa vanhemmat, joilla on lapsia, rakastavat Halloween-juhlia. Jos he eivät ole ulkona karkki tai kepponen koska heidän lapsensa ovat vielä liian pieniä, he saattavat - järjestää lapsenvahti vain yhdeksi yöksi, jotta he voisivat pitää hauskaa ystäviensä kanssa. Jos luulet, että lapsenvahti on nopea ja helppo tapa ansaita rahaa (ja se on!) tässä tulee ystävällinen vinkki: luo lapsenvahdin profiili osoitteessa Sitter, Sittercity, tai Care.comja kirjoita erikoistarjous Halloweenin kunniaksi. Näin ilmoitat perheille, että olet käytettävissäsi illalla/yöllä, ja kannustat heitä myös tekemään pitää hauskaa. Vaihtoehtoisesti voit huolehtia lemmikkieläimistä kun vanhemmat ovat poissa. Mahdollisten ilotulitteiden ja keksejä tai vain meluisa väkijoukko saattaa pelästyttää koiria ja muita lemmikkejä. Pitäisikö meidän siis sanoa lapsenvahti ja lemmikkieläinten istuttaminen on kaikkien etu, ja juuri siksi kaksi parasta Halloween-hommaa?


Tämä saattaa kiinnostaa sinua:
Kuinka löytää ensimmäinen lemmikkieläinten istuttamisen asiakas 5 askeleessa

Ansaitse ylimääräistä rahaa lapsenvahtina Chicago, Sacramento, Cleveland, Houston, Pittsburgh, Tucson, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Portlandja monet muut kaupungit.

3. Ruoki hirviöitä

Kurpitsa muffinsseja, kurpitsapiirakkaa, pelottavia hyytelöpapuja... Kaikesta, mitä voit ajatella, voidaan tehdä halloween-ruokaa. Koristele keitot ja leivonnaiset aaveilla ja noidilla ja listaa ne osoitteessa BonAppetour, EatWith, tai Aterioiden jakaminen. Sinä kutsua ihmisiä kylään ja järjestä erityinen Halloween-brunssi, lounas, päivällinen tai jopa aamiainen. Mitä enemmän funky herkkuja mitä enemmän valmistelet, sitä enemmän voit veloittaa.


Tämä saattaa kiinnostaa sinua:
Millaista on työskennellä kotikokkina? Gastronautti-kokki Ruotsista vastaa!

Keitä aavemaista ruokaa New York City, Chicago, San Francisco, Washington D.C., Seattle, Boston, Philadelphia, Los Angelesja useita muita kaupunkeja.

4. Myy karmivia käsitöitä

Kun Halloween-henki alkaa vallata, ihmiset alkavat etsiä Batman-pukuja, kissanaamioita ja kotikoristeita. Yleensä verkossa. Jos luoda mitään käsintehtyä kuten vaatteita, kynttilöitä, noitien luudat, Halloween-vaikutteisia koruja, voitte myydä niitä verkossa kanssa Etsy. Anna luovuutesi vapautua ja ansaitse käsintehtyjen taitojesi avulla!


Oletko kotivanhempi?
Aloita yritystoiminta ompelemalla lasten pukuja, mekkoja aikuisille ja paljon muuta!

Myy karmaisevia mallejasi Fort Worth, Jacksonville, Los Angeles, Houston, Jacksonville, Charlotte, Dallas, St. Louis, Cleveland, Phoenixja monet muut kaupungit.

Halloween työpaikat
Onko käsityö yksi parhaista Halloween-työpaikoista sinulle?

5. Viihdytä yleisöä kaupungissa

Halloween-viikon aikana keskustassa järjestetään satoja juhlia. Jos olet viihdyttäjä, Sanotaan, että osaat kasvomaalata, kierrättää ilmapalloja, valokuvata tapahtumia, soittaa bändissä tai olet lahjakas cocktailin sekoittaja. ansaita hauskaa nopeaa rahaa. Jatka. GigSalad tai Byrd, listaa palvelusi ja odota, että sinut varataan kaupungissasi. Ei vain sinulla vaan myös vieraillasi on hauskaa. Mikä olisi parempi Halloween-työpaikka viihdeteollisuudessa työskentelevälle?


Tämä saattaa kiinnostaa sinua:
Mitä freelance tarkoittaa | Freelance-matkalle lähteminen

Hyväksy keikka Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Boston, Denver, Houston, Cleveland, St. Paul, Kansas Cityja monet muut kaupungit.

Halloween työpaikat
Kuva: Charles Ley Baldemor Unsplashissa. DJ:lle Halloween on loistava tilaisuus saada keikkoja.

6. Aja aaveet ja velhot takaisin kotiinsa.

Ihmiset juhlivat ahkerasti. Ja jossain vaiheessa heidän kaikkien on päästävä liikkeelle. Joten, miksi ei viedä heidät turvallisesti kotiin? Voit ansaita hyvää rahaa ajokumppanina seuraavissa yrityksissä Uber tai Lyft/a>. Joidenkin veteraanikuljettajien mielestä kannattaa jopa istua autoon ja ajaa muutama tunti lomien aikana. Halloween ei ehkä ole saavuttanut joulun tai Itsenäisyyspäivä , mutta saatat saada lokakuun viimeisenä päivänä ja/tai marraskuun ensimmäisenä päivänä kotiin huomattavasti suuremman summan kuin muuten. Mikä tekee kuljettajan työstä halutumpi Halloween-työ on, että ne maksaa pian.


Tämä saattaa kiinnostaa myös sinua:
10 tapaa tehdä autostasi rahaa tuottava kone

Tienaa ylimääräistä rahaa ajamalla Los Angeles, Austin, Philadelphia, Cleveland, Denver, Portland, Seattle, Scottsdale, Norfolk, Louisville, Memphis, Akron, Richmond, Charlotte, Toledo, Tempeja monet muut kaupungit eri puolilla Yhdysvaltoja.

7. Johda karmivia kierroksia

Ovatko ystäväsi koskaan kertoneet sinulle, että he käyttävät rahaa mieluummin elämyksiin kuin vaatteisiin tai muihin tavaroihin? Hyvä uutinen on se, että sadat heidän kaltaisensa ihmiset asuvat tai vierailla kaupungissasi. Jos olet niin onnekas, että sinulla on oma tukikohta kaupungissa, jossa on paljon salaperäisiä ja/tai karmivia asioita... tapahtui menneisyydessä, voit suunnitella kiertueen, näytellä roolinsa matkaopas ja saada siitä palkkaa. Eikö kotikaupungissasi ole mitään pelottavaa? Miten olisi kiertue, jossa tutustutaan kaupungin parhaisiin Halloween-juhliin? Tutustu Valitse päiväsi, U2GUIDE, Vayable tai ToursByLocals, listaa retkesi, tapaa paikallisia ja turisteja ja keskustele historiasta, yhteiskunnasta ja tietysti mysteereistä.


Tästä voi olla hyötyä:
Miten tulla matkaoppaaksi? Tapaa Stefani, paikallinen opas Tukholmassa

Ansaitse lisätuloja paikallinen opas osoitteessa New York City, Las Vegas, Chicago, San Francisco, Washington D.C., Seattle, Boston, Los Angeles, San Diego, Dallas, Atlanta, Milwaukee, Cleveland, Kansas City, Denver, Indianapolisja monet muut kaupungit eri puolilla Yhdysvaltoja.

8. Julkaise

Joitakin verkko- ja painettuja julkaisuja, mutta joskus myös yritysten sisäisiä julkaisuja, julkaista Halloween-aiheisia artikkeleita tai kokonaisia numeroita. Kuten bloggaaja, copywriter, (fiktiivinen) kirjailija, kuvittaja, karikatyyrikuvittaja tai jopa graafinen suunnittelija, joka on erikoistunut toimitukselliseen suunnitteluun., voit vihdoin nähdä, että ensimmäinen teoksesi julkaistaan. Aseta hälytyksiä saadaksesi ilmoitukset (freelance-)taidealan töistä. Näytä sanalliset ja visuaaliset tarinankerrontataitosi maailmalle, älä vain luonnos- ja/tai muistikirjallesi. Jos haluat jatkossakin hyötyä luovasta lahjakkuudestasi, rekisteröidy verkkoalustoille. omistettu freelancereille kuten Freelancer.com, Upwork, Fiverrja monet muut. Uskomme, että uran aloittaminen osa-aikaisena freelancerina on yksi suurimmat Halloween-hommat. Oletteko samaa mieltä?


Tämä saattaa kiinnostaa sinua:
Freelance: osa-aikainen vai kokoaikainen? Sivutoimisen työn muuttaminen säännölliseksi työksi!

Tulla spooktacular, yhteyttä asiakkaisiin maailmanlaajuisesti, ansaita rahaa luovuudellasi vuonna Indianapolis, Sacramento, Memphis, St. Louis, Austin, Denver, Chicago, Kansas City, San Bernardino, Las Vegas, San Antonioja muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

9. Ryhdy juhlien suunnittelijaksi

Suuren tapahtuman suunnittelu vaatii muun muassa hyviä viestintä-, organisointi- ja logistiikkataitoja. Emme suosittele, että koputat suuren tapahtumajärjestäjäyrityksen oveen, jotta saisit mahdollisuuden ilman kokemusta. Mutta voisit ehdottomasti kysyä rehtoriltasi; koulussasi saattaa jo olla komitea, joka järjestää tapahtuman. Et ehkä tienaa satoja dollareita, mutta voisit käyttää tuon pienen summan rahaa seuraaviin elokuva- tai konserttilippuihin. Jos sinulla on vuosien kokemus tapahtumasuunnittelijana, suunnitella joitakin kursseja ja myydä niitä verkossa Udemy.


Tämä saattaa kiinnostaa sinua:
Aloittelijan opas rahan tekemiseen Udemyllä

Jaa Tieto muiden kanssa kotonasi Miami, Milwaukee, Baltimore, Atlanta, Kansas City, Las Vegas, Oklahoma City, Charlotte, Memphis, Louisville, Nashvilleja muut kaupungit.

10. Huolehdi talosta

Jotkut kodinomistajat saattavat lähteä Eurooppaan tai toiselle mantereelle juuri ennen Halloweenia ja viipyä siellä pidemmän aikaa. Talonvahdin kasvaneen suosion ansiosta yhä useammat heistä palkata talonvahti huolehtia heidän kasveistaan, lemmikeistään, postistaan jne. samalla kun he nauttivat ajastaan jossain muualla. Jos sinua ei haittaa muuttaa joksikin aikaa jonkun toisen kotiin ja olet tarpeeksi joustava kestämään jatkuvia muutoksia, talonvahtina toimiminen ei voisi olla pelkästään Halloween-työ sinulle, mutta sivutoiminen harrastus. Lisäksi luovia freelancereita, IT-ammattilaiset, web-kehittäjät, digitaaliset markkinoijat, joten periaatteessa kaikki joka työskentelee etänä, saattavat pitää jatkuvasti muuttuvan "toimiston" tarjoamaa mahdollisuutta ihanteellisena. Mikä on hyväksi luovuudelle ja tehokkuudelle, on hyväksi myös lompakolle. Ota yhteyttä asunnonomistajiin HouseSitter ja myydä koodisi Koodaaja! Älä unohda tutustua myös muihin verkkoalustoihin!


Tämä saattaa kiinnostaa sinua:
Työskentele freelancerina kotoa käsin!

Tutustu kaupunginosiin Detroit, Pittsburgh, Baltimore, Portland, Port St. Lucie, Shreveport, Wichita, McAllen, Cincinnati, Minneapolis, Omaha, Lexingtonja satoja muita kaupunkeja Yhdysvalloissa.

11. Vuokraa juhlatarvikkeet

Kotivuokrauksen lisäksi suuri osa ihmisistä ansaitsee jonkin verran passiivista tuloa vuokraamalla asioita. Oletko koskaan ostanut juhlateltan tai pelottavia Halloween-koristeita, mutta et käytä niitä enää? Lapset ovat kasvaneet aikuisiksi, vai mitä? Listaa tavarasi osoitteessa Zilok tai Rentcharlieja ota sitten yhteyttä naapureihisi ja muihin kaupunkisi asukkaisiin.


Jäätkö kotiin Halloween-iltana?
Vuokraa jopa autosi nimetyille kuljettajille!

Etsi vuokraajat osoitteessa Albuquerque, Miami, Milwaukee, San Antonio, Sacramento, San Bernardino, Tucson, Oklahoma City, Las Vegas, Pittsburgh, Nashville, Orlando, Portlandja missä ikinä kotisi onkaan Yhdysvalloissa.

12. Etsi kausityö

Osa hauskin Halloween työpaikat ovat niitä kausityöpaikkoja, joihin voi hakea teini-ikäiset, korkeakouluopiskelijat ja jopa yksityishenkilöt, jotka etsivät sivutoimista työtä. Näitä työpaikkoja ei välttämättä mainosteta verkossa, vaan ne ilmoitetaan pikemminkin näyteikkunassa tai sisäänkäynnin yhteydessä. Pidä silmäsi auki ja hanki työpaikka kuin kurpitsanveistäjä, karkki tai kepponen -ohjaaja, - vähittäiskaupan myyjänä, työntekijänä teemapuistossa tai pelottava näyttelijä. Aivan oikein! Ilmeisesti jotkut yritykset palkkaavat näyttelijöitä pelottelemaan ihmisiä... kummitustaloissa vierailu. Luuletko olevasi tarpeeksi pelottava? Mitä pelottavia lauseita kuiskaisit tuntemattomien ihmisten korviin?


Tämä saattaa kiinnostaa sinua:
Haluatko liittyä muiden nuorten joukkoon ja saada osa-aikatyön?

13. Kysy vertaisiltasi

Ovatko kaikki ideamme mielestäsi tylsiä ja haluatko jotain karmivampaa, pelottavampaa tai jännittävämpää? Kysy sitten vertaisiltasi. Onko sinulla parhaat ideat Halloween-hommia? Jaa se muiden kanssa, jotta kaikki voivat saada hyvää työtä lomien aikana. Mitä ikinä teetkin, toivotamme sinulle hyvää (ja tuottoisaa) Halloweenia!


LUE LISÄÄ!

ÄLÄ UNOHDA TILATA YOUTUBE-KANAVAAMME!