Kiitos, että vietit aikaa kanssamme! Aloitamme ilman muuta perusasioista. Vain yksi profiili on AppJobs, sinulla olisi pääsy satoihin työpaikkoihin eri kaupungeissa eri puolilla maailmaa. Joten aina kun muutat, asetat vain uuden työkaupungin. Se on melko yksinkertaista. Käytä puhelintasi etäyhteys hallita, olla vastuussa ja alkaa tehdä rahaa sen avulla!

5 tapaa, joilla älypuhelimesi voi tehdä sinusta asiantuntijan rahantekijän!

1. Ryhdy virtuaaliavustajaksi tai konsultiksi!

Jos olet yli 18-vuotias, voit ilmoittautua TheONE tai Fancy Handsesimerkiksi. Molemmissa tapauksissa sinun on luotava profiili, mutta niissä on joitakin eroja. Edellisessä voit luetella kaikenlaisia palveluita - web-kehityksestä oikeudelliseen neuvontaan ja moniin muihin - ja veloittaa asiakkailtasi väliltä $1 ja $15 minuutissa. Periaatteessa annat heille välitöntä apua. Toisin kuin TheONE, sinun on asuttava Yhdysvalloissa, jotta voit työskennellä seuraavissa yrityksissä Fancy Hands. Kun olet täyttänyt soveltuvuustestin, sinua autetaan kaikenlaisissa hallinnollisissa tehtävissä, kuten lennon tai pöydän varaamisessa jne. Molemmat alustat edellyttävät sinulta erinomaista kommunikointikykyä. Sinun on osoitettava, että olet loistava löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun/tarjouksen.

2. Lataa skootterit rahaa vastaan!

Keräily on hauska ja yksinkertainen tapa täyttää taskut, ladata ja sitten vapauttaa joitakin sähköskoottereita. Ympäristöystävälliset ajoneuvot yleistyvät vuonna tuleva, joten tänään on paras päivä ryhtyä skootterien latausliiketoimintaan..

Eri maissa toimii muutamia yrityksiä, mutta prosessi on aina sama:

- Rekisteröidy ja lataa sovellus.
- Etsi & löydä skootterit kaupungissasi.
- Vie ne kotiin ja lataa ne.
- Ja kun ne on ladattu täyteen, ne vapautetaan.

Juuri nyt voit jopa liittyä Lime osoitteeseen ansaita enemmän rahaa puhelimen avulla. Koska Lime Mekaanikko, työskentelet yhdessä muiden kanssa tunnistaa tuoteryhmien keskeiset osat, joita voidaan parantaa ja varmistaa kaluston turvallinen toimintakunto.

3. Tee kyselyitä tai muita töitä ilman aiempaa kokemusta!

Toinen suhteellisen helppo ja hauska tapa ansaita rahaa puhelimen käyttäminen on tehdä kyselyitä, testi verkossatai tehdä keikkoja salainen ostaja. Kun kyseessä on kaksi ensimmäistä, sinun tarvitsee vain tarttua älypuhelimeesi, liittyä valitsemallesi alustalle ja tehdä haluamasi tehtävät. Molemmissa tapauksissa, sinun mielipiteelläsi on merkitystä. Annat palautetta tuotteesta tai verkkosivustosta ja saat rahasi. Voi olla, että keräät ensin pisteitä, ja kun saavutat tietyn pistemäärän, saat maksun. Salaisena tai mysteerikauppiaana, rekisteröidyt, jotta voit nähdä lähistöllä olevat keikat ja päättää, osallistutko niihin vai et. Jos hyväksyt yhden tai useamman, sinun on mentävä annettuun osoitteeseen, tarkistettava muutama asia, ja sitten kirjoita havaintosi. Puhelimesi on taikasauvasi, ja sinä työskentelet - missä ja milloin tahansa muutama taala tekisi eron kuukausittaiseen budjettiisi.

tehdä rahaa puhelimesta
Kuva: Clem Onojeghuo on Unsplash. AppJobsissa voit selata työmahdollisuuksia myös liikkeellä ollessasi.

4. Ansaitse tuloja jakelukuljettajana ja/tai kuljettajana!

Tiesitkö, että jotkut ihmiset muuttivat toimitus- ja ajotehtävänsä todelliseksi menestykseksi?. Voisit aloittaa keikkailun osa-aikaisesti ja siirtyä vähitellen - kokopäiväinen keikkatyöläinen, jolla on erinomainen rahoitussuunnitelma.. Voit tehdä joustavaa työaikaa, jotta voit ansaita rahaa esimerkiksi ylimääräisten menojen maksamiseen. Kun taas sinä ei voi ajaa ilman autoa, voit istua satulassa toimittamaan ruokaa ympäri kaupunkia. Ei pyöriä? Vuokraa yksi tai löytää työpaikka yrityksestä, joka antaa sinulle sähköpyörän, kuten Pyszne.pl.

Miten rekisteröityä kuljettajaksi ja tehdä rahaa puhelimella?
- Sinun on oltava vähintään 21-vuotias, sinulla on oltava sosiaaliturvatunnus ja vähintään vuoden vanha ajokortti.
- Käy läpi DMV-tarkastus sekä kansallinen ja maakunnallinen taustatarkastus.
- Omistaa auto, jossa on neljä ulkoista ovenkahvaa ja yhteensä vähintään viisi turvavyötä.
- Ole vakuutettu osapuoli autosi osavaltion sisäisessä vakuutuksessa.
- Jos sinulla on kaikki tämä, ilmoittaudu, tapaa neuvonantaja, tee 19 kohdan ajoneuvotarkastus ja aloita työt.

Miten rekisteröityä jakelukuljettajaksi ja ansaita rahaa puhelimella?
- Sinun on oltava 18-vuotias, ja sinulla on oltava vakuutettu ajoneuvo.
- Lähetä hakemuksesi.
- Läpäise taustatarkastus.
- Lähetä asiakirja, joka osoittaa, että ajoneuvollasi on vakuutus.

5. Valitse monenlaisista (hauskoista) työpaikoista!

Etsi erilaisia maksullisia tehtäviä puhelimellasi ja tienaa rahaa tekemällä niitä. Jotkut niistä ovat itse asiassa varsin hauskoja. Osoitteessa TaskRabbit, työtehtäväsi voivat olla erilaisia joka päivä. Sinä voi alkaa päiväsi ostoksilla, odottelemalla tai huonekaluja kokoamalla. Tulevat asiakkaasi saattavat pyytää sinua tekemään jotain muuta, mutta he maksavat sinulle aina.

Hakuprosessi on yksinkertainen!
- Rekisteröidy ja luo Tasker-profiilisi.
- Täytä online-infotilaisuus.
- Lataa Tasker-sovellus.
- (Sinulla on oltava oikeus työskennellä, ja rikostausta on tarkistettava.)

Lue lisää Tietoja TaskRabbit Tai voit tutustua Wait4me! Kyse ei ole pöytien tarjoilusta vaan ihmisten jonottamisesta esimerkiksi hienoon ravintolaan jonottaessa. Jos olet yli 18-vuotiaat, voit rekisteröityä siihen jo tänään!

Miten saada sovellus työpaikka?

Jotta voit hanki sovellus työpaikka, sinulla on oltava iPhone- tai Android-puhelin, johon on ladattu joitakin sovelluksia. Kun se on tehty, voit aloita työskentely ja ansaita omassa kaupungissasi - riippumatta siitä, missä kaupungissa asut. Jos et ole koskaan kuullut sovelluksesta, se on täysin ok. Käytät luultavasti Messengeriä, Telegramia, WhatsAppia, Viberiä tai jotain vastaavaa keskustellaksesi ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa. Nuo ovat myös sovelluksia, vain, että nuo helpottavat sinua pitämään yhteyttä läheisiisi. Tarvitset jotain vastaavaa, jotta voit ansaita rahaa puhelimestasi.

- Löydä työpaikkoja paljon nopeammin kuin ilman CV:tä on oltava valmis
- Yhteys asiakkaisiin tehdä lastenhoito, lemmikkieläinten vahtiminen, kotikokki, toimitus tai ajo työpaikat
- Etsi helposti skootterit, jotka on ladattu toimimaan kuin skootterin laturi
- Käytä älypuhelintasi ansaita joitakin ylimääräistä rahaa kuin käyttäjätesteri, a virtuaalinen avustaja, tai kyselyjen tekeminen verkossa

Koko prosessi on uskomattoman yksinkertainen AppJobsin avulla!

Sinun on mentävä AppJobs.com-sivustolle ja luotava profiili syöttämällä tietoja itsestäsi ja lisäämällä omaisuutesi ja taitosi. Näin menetellen katso hetken kuluttua mitä töitä voit tehdä heti. Jos täytät vaatimukset, voit hakea seuraaviin tehtäviin valitsemasi yritys. Useimmissa tapauksissa sinulla on tapaaminen yrityksen kanssa ennen ensimmäistä keikkaasi, sinun on käytävä läpi taustatarkastus tai sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Sitten voit ladata sovelluksen Google Playsta tai App Storesta puhelimeesi, ja olet valmis aloittamaan.

Muista: AppJobs ei palkkaa sinua eikä myöskään useimpia sivustollamme lueteltuja yrityksiä. Sinua pidetään freelancerina / itsenäisenä työntekijänä.