Juhlapyhät eivät ole yksinomaan juhlia vaan myös seuraavia asioita. täyttämällä taskusi ylimääräisillä dollareilla yksinkertaisesti. Ja suuri on tulossa pian.

Pyhän Patrickin päivä on 17. maaliskuuta. Savannahissa, Georgiassa 1600-luvun alussa alkunsa saaneesta tapahtumasta on tullut valtava tapahtuma kaikkialla maailmassa. Se on mielenkiintoinen seikka että ensimmäisellä dokumentoidulla juhlalla oli uskonnollinen sävy. Mutta irlantilaisamerikkalaisten New Yorkissa vuonna 1762 aloittaman juhlan keskiössä oli irlantilainen identiteetti. Se on - ja on useimmiten edelleen - irlantilaisuuden juhla.

Joko olet irlantilainen, irlantilaisten jälkeläinen tai henkilö, joka on selvästi innostunut Paddy's Daysta, voit joko ottaa joitakin keikkoja, nauti juhlasta, ja saat palkkaa.

  1. Järjestä juhlat kotikokkina!

  2. Järjestä kierros paikallisena oppaana!

  3. Toivota turistit tervetulleiksi kotiisi!

  4. Aja ihmiset turvallisesti kotiin!

  5. Muita työpaikkoja Pyhän Patrickin päivänä

Pyhän Patrickin päivä
Kuva: gdtography on Unsplash. Osallistu juhlaan, jonka vieraat isännöivät kotonasi!

1. Järjestä juhlat kotikokkina!

Pyhän Patrickin päivää ei vietetä ilman perinteistä ruokaa. Tiesitkö, että irlantilaisamerikkalaiset alkoivat syödä corned beefiä ja kaalia, koska sianliha oli aikoinaan kallista? Mutta St Paddy's -menu voi tietysti koostua myös kasvisruoista, kuten haudutetusta kaalista. Ja sinä voisi palvella raparperitorttu tai barmbrack jälkiruoaksi. Mmm...

Kutsu joitakin ihmisiä - sekä ystäviä että tuntemattomia - kylään ja järjestää illalliskutsut kotonasi kuin Aterioiden jakaminen, BonAppetour, tai VoulezVousDiner kotikokki. Samalla kun vieraasi pitävät hauskaa jutellessaan, sinä - ansaita paljon rahaa.

Pyhän Patrickin päivä
Kuva: Kelsey Chance, Unsplash. Tapaa ihmisiä eri puolilta maailmaa, ruoki heitä ja käy ihania keskusteluja Pyhän Patrickin päivästä ja muista hauskoista asioista!

2. Järjestä kierros paikallisena oppaana!

Lisääksesi hauskanpitoa Pyhän Patrickin päivänä voisit lähteä pyydystämään ilkikurisia haltijoita tai etsimään sukkulakiviä. Legendan mukaan menninkäinen täyttää ihmisille kolme toivomusta, jotta he saisivat vapautensa takaisin. Joten miksipä et johtaa kierrosta kanssa Vayable, Dabble, Valitse päiväsi, tai Withlocals kuin paikallinen opas kaupungissasi, jotta voit esitellä kaikki hullut ja hauskat perinteet matkustajille. Sinä ja matkailijasi voitte esimerkiksi pukeutua vihreisiin vaatteisiin, nauttia paraatista ja päättää päivän paikallisessa irlantilaispubissa. Voisit määritä hintasi, Päätä kiertoajelujen pysähdyspaikat ja anna vierailijoiden nähdä kaupunkisi paikallisen näkökulmasta.

3. Toivota turistit tervetulleiksi kotiisi!

Suurin paraati järjestetään kiistatta New Yorkissa. Ison omenan asukkaiden lisäksi Pyhän Patrickin päivää juhlivat kuitenkin myös kaupunkilaiset Chicagossa, Los Angelesissa, San Franciscossa, San Diegossa, Buenos Airesissa, Lontoossa, Manchesterissa, Dublinissa ja Münchenissä. Yhden päivän ajan koko maailmasta tulee hieman irlantilainen! Jotkut matkailijat todella valitsevat lomakohteen osallistuakseen tungokseen asti täyttyneeseen tapahtumaan, ja he tarvitsevat varmasti majapaikan. Olitpa sitten lähistöllä tai poissa kaupungista, voisitko vuokra ulos kotisi heille Airbnb.. Vuokraa pysäköintipaikkasi St Patrick's Dayn paraatiin osallistuville vierailijoille. Mitä keskeisemmällä paikalla pysäköintipaikkasi on, sitä enemmän rahaa voit veloittaa vierailtasi tai asiakkailtasi. Älä ole niin ahne, vaan tiedä, kuinka paljon kotisi / parkkipaikkasi on arvokas. Pienikin määrä passiivinen tulot voisi tehdä elämästäsi hieman mukavampaa.

4. Aja ihmiset turvallisesti kotiin!

Jos olet luvannut olla juomatta Guinessia tai vihreää olutta Pyhän Patrickin päivänä, voit olla nimetty kuljettaja. Lisäksi voisit jopa ansaita rahaa sen kanssa. Miten? Rekisteröidy sovelluspohjaiseen työhön, kuten Lyftja ajaa humalaiset juhlijat kotiin.

5. Muita töitä Pyhän Patrickin päivää varten

Jos sinulla ei ole aikomusta juhlia, miksi et auttaisi ihmisiä, jotka juhlivat? Voisit pidä huolta itsestäsi heidän lapset tai lemmikit. Kun vanhemmat ja mummot laulavat ja tanssivat, sinä voit olla vastuussa ja huolehtia myös heidän kodeistaan. Sinä saada palkkaa eikä heidän tarvitse huolehtia lapsistaan tai lemmikeistään. Kaikki voittavat.