Kerromme sen totuudenmukaisesti:

Lasten hoitaminen on varmasti haastava työ. Olet lyhyen aikaa vastuussa toisten ihmisten hyvinvoinnista - ja se voi olla varsin haastava tehtävä! Työ voi olla erittäin vaativaa ja samalla palkitsevaa.

Mutta tässä on tärkeä asia:

Aina kun kysyt entiseltä lapsenvahdilta tai au pairilta heidän aiemmista kokemuksistaan, kuulet joko ihania tai kauhistuttavia tarinoita. Miksi? No, se on yksinkertaista, ja onni on... tuskin syy siihen.

On pari asiaa, jotka sinun on otettava huomioon, kun haet lastenhoitajan työtä. Se, onko kokemuksesi lopulta hyvä vai melko epämiellyttävä, riippuu 80% näistä tekijöistä ja seuraavista seikoista. kykysi jongleerata niiden kaikkien kanssa.

Mutta ei hätää! Opetamme sinulle tarkalleen, miten köydet vedetään!

Tässä on 4 vinkkiä, joiden avulla voit menestyä lapsenvahtina/ lastenhoitajana/ au pairina!

lastenhoitovinkkejä

1. Viestintä

Kerromme sen sinulle:

Todellinen lastenhoito ei näytä lainkaan samalta kuin katsomissamme rennoissa tv-sarjoissa. Todellisuudessa vanhemmat ovat varovaisempia, ja potentiaalisia lastenvahtimestareita/ lastenhoitajia/ lastenhoitajia/ au paireita vaaditaan usein osallistumaan kolmikierroksinen rekrytointiprosessi. Sinun ei kuitenkaan pidä nähdä tätä suurena esteenä, vaan pikemminkin tilaisuutena tulla paremmaksi kommunikoinnissa ja lapsenvahtina yleensä!

Ole naapurustosi paras lastenhoitaja!

Rekrytointiprosessin, mutta myös istumatyön aikana, on tärkeää, että se sujuu turvallisesti. viestintä.

Sinulta on kysyttävä monia kysymyksiä, mutta kysy yhtä monta vastineeksi. Jotta tietää Jos haluat tietää, miten käyttäydyt hoitamiesi lasten kanssa, sinun on kysyttävä vanhemmilta, millaisia heidän lapsensa ovat, millainen heidän persoonallisuutensa on, mitä pelejä he suosivat tai mitä he yleensä tekevät sateisina päivinä sisällä. Kysy kysymyksiä, keskustele vapaasti.

Suuren kiinnostuksen osoittaminen lasten lempipuuhia, heidän mieltymyksiään ja vastenmielisyyksiään kohtaan auttaa sinua saamaan työtä ja itse asiassa tietää, mitä tehdä istuessa. Lastenhoito on yksi niistä aloista, joilla työnantajista voi tulla oikeastaan adoptioperheesi. Ja se on aika söpöä!

Vinkki: Ole rehellinen äläkä tee kompromisseja. Jos sinusta tuntuu, että perhe ei ole sinua varten, älä pakota itseäsi työskentelemään heille. Etsi toinen perhe! Pitkällä tähtäimellä siitä voittavat sekä sinä että he.

2. Naapurustossasi ja lähistölläsi

Perheestä päätettäessä on paljon otettava huomioon. Jotkut haluavat muuttaa ulkomaille, ja toimia au pairina, toiset taas haluavat ehkä löytää ihanan ja ystävällisen perheen kaupungista, jossa he jo asuvat. Molemmat ovat ymmärrettäviä, ja niillä on etunsa ja haittansa.

lastenhoitovinkkejä

Mutta asia on näin:

Ulkomaille muuttaminen edellyttää, että olet valmis asumaan toisessa maassa ja todennäköisesti myös asumaan perheen kanssa. Tällöin ansaitset rahaa, eikä sinun tarvitse käyttää rahaa ruokaan ja majoitukseen. Saattaa käydä niin, että sinut valitaan ja sinut valitaan sen vuoksi, että osaat puhua kieltä tai kieliä. (Joskus au pairille tarjotaan kokonainen asunto, se riippuu todella perheestä). Lastenvahdit ja lastenhoitajat pendelöivät yleensä, joten heidän on otettava huomioon, kuinka paljon aikaa työmatkoihin kuluu.

Tämä on se:

Mieti, kuinka paljon haluat viettää aikaa lasten kanssa. Voitko sitoutua ympärivuorokautiseen lastenhoitoon ja muuttaa ulkomaille, vai onko osa-aikainen lastenhoito naapurustossasi parempi vaihtoehto? Sopeutuisitko helposti uuteen ympäristöön ja haluaisitko todella matkustaa vai haluaisitko vain hieman taskurahaa koulunkäynnin ajaksi? Sinä olet se, joka päättää ehdot!

3. Pedagogiset taidot ja tehtävät

Ei riitä, että olet valmistautunut, vaan sinun on myös tiedettävä, mitkä ovat työtehtäväsi. Ennen työn aloittamista sinun ja perheen (vanhempien ja lasten) on istuttava alas ja keskusteltava niistä. Haluat ehkä tietää, voivatko lapset katsoa televisiota vai onko se ehdottomasti kielletty. Kysy kysymyksiä heidän päivittäinen rutiini sekä pyytää ohjeet jos sitä tarvitaan.

Keksi itse pelejä tai aktiviteetteja! Kokeile! Jos ensimmäinen peli epäonnistuu, kokeile toista. Tee tutkimusta kysymällä lapsilta, mistä he pitävät! Ja opeta heille sillä välin juttuja.

Jokaisen pelin kohdalla on mietittävä, mitä lapset saavat siitä irti. Mitä se opettaa heille? Mutta älä jännitä - sinun ei tarvitse keksiä niitä itse. Tee vain kotitehtäväsi - internetissä on paljon oppimistehtäviä!

Tämä tekee vaikutuksen vanhempiin, ja saat pitää lapsenvahtityösi pidempään.

lastenhoitovinkkejä

4. Vastuu ja turvallisuus

Kuten edellä mainittiin, olet vastuussa muiden ihmisten hyvinvoinnista, joten sinun on käyttäydyttävä sen mukaisesti. Et saa asettaa ketään vaaraan! Ole mahdollisimman varovainen!

Toki joskus sattuu onnettomuuksia, vanhemmat tietävät tämän myös. Keskustelkaa terveyskysymykset kuten allergiat, astma tai muut sairaudet. jo olemassa olevat olosuhteet jotka ovat läsnä lapsen elämässä. Kysy hätäyhteystiedot, ja keskustele perheen kanssa siitä, mitä pitäisi tehdä, jos jotain odottamatonta ja vaarallista tapahtuu.

Ja jos todella haluat olla ammattilainen:

On suositeltavaa tuntea, miten sydän- ja keuhkoelvytys (CPR) tehdään, toisin sanoen miten auttaa, jos joku ei pysty hengittämään tai jos sillä on vaikeuksia.

Hyvä tietää: Menettely on erilainen, kun pikkulapset tai vanhemmat lapset tarvitsevat tukea.

Oletko kiinnostunut lastenhoitotyöstä? Tarkista mahdollisuudet Yhdysvalloissa: Miami, Los Angeles, NYC, Chicago, San Francisco, Boston, Dallas, Houston, Las Vegas, Portland ja muissa Yhdysvaltain kaupungeissa; Yhdistyneessä kuningaskunnassa: Lontoo, Leeds, Manchester, Liverpool, Birmingham; Kanadassa: Toronto, Ottawa, Montreal, Vancouver, Calgary, Edmonton; ja Australiassa: Sydney, Melbourne, Brisbane ja Perth.