Jos olet meidän innokas lukija ja seuraaja, toivomme niin, että olet, olet ehkä jo lukenut meidän äskettäinen blogikirjoitus skoottereiden suosiosta. Nyt haluamme puhua siitä, miten Bird ladataan. skootterit osa-aikaisesti ansaita helppoa rahaa. (Aiomme lisätä muutamia yksityiskohtia aiheesta Lime myös.)

Seuraa näitä 4 yksinkertaista vaihetta ansaita rahaa Bird-skoottereiden lataaminen

Bird skootterin laturi
Kuva: TechCrunch.

Vaihe 1 | Rekisteröidy ja lataa Bird-sovellus!

Birdin käytön aloittaminen edellyttää ensin rekisteröitymistä. Olet oikeutettu rekisteröitymään, jos olet vähintään 18-vuotias, sinulla on oikeus työskennellä maassa ja sinulla on itsenäinen yrittäjän asema. Parasta on että sinun ei tarvitse puhua paikallista kieltä, sinun tarvitsee vain nähdä vaivaa ja pystyä työskentelemään joustavalla aikataululla.

Joten liity / kirjaudu sisään AppJobs.com-sivustolle, etsi kaupunkisi ja löydä Bird-työtarjous. Siellä sinun on klikattava kirjaudu ja lähetä joitakin perustiedot itsestäsi. Älä unohda antaa pankkitilitietojasi. Sen jälkeen lataa sovellus ja täytä tilisi. Odota sitten, että tiimi vahvistaa profiilisi.

Rekisteröitymisprosessi on melko samanlainen kuin Limen kohdalla, mutta vaatimuksia on vähemmän.

Bird skootterin laturi

Vaihe 2 | Etsi ja löydä skootterit kaupungissasi!

Kun olet valmis, voit ottaa sovelluksen käyttöön. aina kun haluat pyydystää lintuja. Sovelluksen avulla voit havaita skootterit, joiden akun varaustaso on alhainen, kaikkialla kaupungissasi. Voit poimia niin monta lintua (ja Lime-skootteria) kuin haluat. Ajattele kuinka monta virtalähdettä sinulla on! (Limen kanssa on sovittava tapaaminen tiimin kanssa, jotta voit noutaa laturit.)

Voit tehdä sen kävellen, pyörällä tai autolla. Se on sinun valintasi. Sovellus näyttää, kuinka paljon rahaa saat niistä. (Kannattavimpien löytäminen voi kuulemma olla melko vaikeaa.) Voit myös kytkeä sovelluksen hälytystoiminnon päälle nopeuttaaksesi ladattavien skoottereiden löytämistä. Jotkut sanovat, että 6 linnun keräämiseen voi kulua jopa 1 tunti.

Kun saavut paikalle, voit skannaa linnun yläosassa oleva koodi. sovelluksen avulla. Näin vain sinä hankkii skootterin, jotta se näkyy "lintujeni" luettelossa.

Nyt on aika lähteä kotiin!

Bird skootterin laturi
Kuva: Lähde: Mike Blake / Reuters | Source: Blake Blake: The Atlantic.

Vaihe 3 | Vie ne kotiin ja lataa ne!

Tässä vaiheessa sinulla on muutama skootteri rivissä ajoneuvossasi, ja sinun on kuljetettava ne kotiin. Kytke ne virtalähteeseen ja anna niiden latautua. (Tiedoksi: Lime- ja Bird-skoottereiden latausportti on eri paikoissa.) Alkuperäisestä akun varaustasosta riippuen se kestää 2-5 tuntia lataamaan ne täyteen.

Kun virtalähteen merkkivalo palaa punaisena, se tarkoittaa, että skootteria ladataan. Kun merkkivalo muuttuu vihreäksi, skootteri on ladattu.

Bird skootterin laturi
Kuva: Lähde: Bird | Source: Lähde: The Atlantic.

Vaihe 4 | Kun ne on ladattu täyteen, vapauta ne!

Lintujen vapauttaminen ei ole yhtä tunteellista kuin oikean linnun päästäminen lentoon. Saatat kuitenkin tuntea tunteita, koska... ylimääräistä rahaa jonka olet juuri ansainnut. Aamulla sinä siis Täyteen ladatut linnut on otettava (ja Lime-skootterit) takaisin kaupunkiin.

Sinun on löydettävä pesä ja sijoitettava ne sinne niin, etteivät ne häiritse ketään. Voit jopa katsoa valokuvan, jotta voit varmistaa, että ne on sijoitettu oikein. Tarkista, toimiiko kaikki ajoneuvoon, ota niistä kuva ja vapauta ne.

Saat ansiosi joka aamu, kun olet tehnyt työsi.

Tarkista Bird in Pariisi, Washington DC tai Boston ja Voi Tukholma.

Haluatko lisää vaihtoehtoja? Valitse kaupunkisi täällä ja tutustu satoihin työtarjouksiin ympäri maailmaa!