Kyselyt ovat hauskoja, ja ne ympäröivät meitä kaikkialla. Olet esimerkiksi varmasti antanut palautetta kokemuksestasi lentoaseman turvatarkastuksen jälkeen. Jos et, olet ehkä vastannut ystäväsi Facebook- tai Instagram-kyselyihin. Kuvittele nyt, että voisit tehdä tätä rahasta.

Rekisteröidyt verkkokyselysivustolle ja vastaat yksinkertaisiin ja joskus hieman vaikeisiin kysymyksiin. Osoitteessa ei tarvitse on laaja Tieto mistään vain 5-20 minuuttia kyselyyn vastaamiseen - verkossa. Voit tehdä sen kotonasi, jonottaessasi kahvia suosikkikahvilassasi tai odottaessasi ennen yliopistossa pidettäviä kursseja. Kyselyjen tekeminen on legit tapa luoda pienemmät tulot pienellä vaivalla.

Ovatko maksulliset kyselytutkimukset aikasi arvoisia?

Olemme täysin rehellisiä teille. Et tule rikastumaan yhdessä yössä tai tienaamaan omaisuutta täyttämällä verkkokyselyitä. Jopa verkkosivustot kumppanuus monenlaisten yritysten kanssa on avoin siitä, miten niiden maksujärjestelmä toimii. Tästä huolimatta saada palkkaa kyselyiden tekemisestä, älä vain odota valtavaa rahasummaa.

Voiko kyselytutkimuksilla todella tienata rahaa?

Lyhyt vastaus on kyllä, ehdottomasti. Keräät pisteitä, jotka voit vaihtaa rahaksi tai (e-)lahjakorteiksi. Jos et ole rekisteröitynyt PayPal, kannattaa tehdä se heti, sillä useimmat sivustot siirtävät rahaa tuon alustan kautta. Keskimäärin ansaitset $2 - $10 täyttämällä. legit maksetut kyselyt. Niitä pyydetään esimerkiksi osana kaupallisen tuotemerkin tekemää markkinatutkimusta. He pyrkivät parantamaan asiakaspalveluaan ja tarvitsevat tietoa siitä, miten se onnistuu. Sinä autat heitä. Sanomattakin on selvää, varo huijauksia! Jos sinusta tuntuu, että jokin on epäilyttävää, Google, DuckDuckGo ja AppJobs ovat ystäviäsi. Tee nopea haku ja katso, mitä muut sanovat alustasta.

saada palkkaa kyselyjen tekemisestä
Kuva Kuva Anemone123 Pixabaysta. Lailliset maksulliset kyselytutkimukset ovat yleensä anonyymejä, jos olet siitä huolissasi.

1. Survey Junkie

Survey Junkie on yli kolme miljoonaa jäsentä, mikä osoittaa, että se on laillinen. Jos se on saatavilla maassasi, sinun on silti oltava vähintään 13-vuotias ja tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen rekisteröityäksesi. Vaikka voit täyttää kyselyt puhelimellasi, on suositeltavaa käyttää kannettavaa tietokonetta tai pöytätietokonetta.

Keräät pisteitä. Yksi piste on arvokas yksi sentti. Tilin luomisesta saat jo 25 pistettä, ja saat toiset 50 pistettä profiilin täydentämisestä, 25 pistettä sähköpostiosoitteesi vahvistamisesta ja 5 pistettä sivuston esittelykierroksesta. Eri aiheita koskevilla profiilikyselyillä saat 10 pistettä kustakin. Lisäpisteitä saa osallistumisesta fokusryhmiin - sekä paikallisesti että virtuaalisesti.

Osa haitat alustan heikkoutena on se, että et koskaan tiedä aiheita etukäteen, etkä välttämättä ole oikeutettu kaikkiin kyselyihin, joihin sinulla on pääsy. Koska jokainen kysely alkaa kysymällä muutaman yksinkertaisen, melko henkilökohtaisen kysymyksen. tutustua sinuun paremmin (kysymyksiä iästäsi, tulotasostasi), järjestelmä arvioi profiilisi ja päättää, onko kysely sinua varten vai ei. Joka tapauksessa sinut palkitaan muutamalla pisteellä, vaikka et pääsisikään muutamaa ensimmäistä kysymystä pidemmälle. He sanovat, että on mahdollista tehdä $2-$75:stä $75:een. täytettyä kyselyä kohti.

Hyvä tietää: Tarvitset PayPal-tilin lunastaaksesi pisteesi. Kun saat palkintosi, sinun on lunastettava kaikki pisteesi kerralla. Jos et siis löydä e-lahjakorttia, jota voisit käyttää, siirrä kaikki rahasi PayPalin kautta. Joka tapauksessa saada palkkaa kyselyiden tekemisestä.

Ansaitse rahaa Survey Junkien kanssa Lubbock, Tulsa, Virginia Beach, Austin, Edmonton, Toronto, Calgary, Ottawa, Gold Coast, Melbourne, Sydney, Brisbaneja joissakin muissa paikoissa. Löydät ne osoitteesta AppJobs.com.

2. Kyselyt tien päällä

Kyselyt tien päällä kutsua kaltaisiasi ihmisiä vastaamaan kyselyihin, jotka koskevat viihdettä, uutisia, urheilua, politiikkaa, teknologiaa jne. Toisin kuin Survey Junkie, tämä toimii seuraavasti tiukasti sovelluksen kautta, jonka voit ladata iPhoneen, iPadiin tai Android-puhelimeen. Aloittaaksesi sivustolla sinun on oltava 13-vuotias ja perustettava itsellesi PayPal tili.

Keskimääräinen käyttäjä tekee noin $2-$5 per täytetty kysely. Voit kuitenkin kerätä pisteitä täyttämällä profiilisi, katsomalla ja arvioimalla TV-ohjelmia ja elokuvia ja/tai arvioimalla tuotteita ja joitakin ostokokemuksia satunnaisesti. On suositeltavaa, että sijainnit päällä. Näin saat enemmän sopivia kyselyitä. Käteisvarojen lunastaminen, pisteidesi arvo on vähintään $10.00. Rahat talletetaan PayPal-tilillesi.

Lyhyesti haitoista: Et voi tehdä satoja kyselyitä viikossa, vain yhden tai kaksi. He sanovat myös, että alustalla ei ole kovinkaan paljon hyvin palkitsevia kyselyitä, ja niihin on melko vaikea päästä mukaan. Kaiken kaikkiaan voimme sanoa, että voit saada palkkaa kyselyjen tekemisestä Surveys on the Go -palvelun kanssa, mutta sinun on oltava erittäin kärsivällinen pisteiden lunastamisessa.

Tee kyselytutkimuksia Surveys on the Go -toiminnolla osoitteessa Los Angeles, Miami ja Louisville.

3. UserTesting

UserTesting eroaa hieman kahdesta edellisestä sivustosta. He etsivät ihmisiä, jotka testi sovelluksia, tuotteita ja verkkosivustoja ennen kuin ne lanseerataan virallisesti. Se ei ole sinulle ongelma, sillä todennäköisesti vietät pitkiä tunteja surffaillen internetissä - ilman mitään tarkoitusta. (Näin käy, olemme kaikki olleet siinä tilanteessa. Aivan kuin avaisit oven ja labyrintti odottaisi sinua).

Osoitteeseen tulla käyttäjätestaajaksi, sinun on oltava 18-vuotias, puhuttava ymmärrettävästi englantia (sen ei tarvitse olla äidinkielesi) ja sinulla on oltava PayPal tili, toimiva mikrofoni (ehkä kuulokkeet) ja luotettava/kestävä internetyhteys. Rekisteröitymisprosessi koostuu kahdesta osasta: rekisteröidyt ja sitten sinua pyydetään tekemään testivideo, joka kestää noin viisi minuuttia. Se on ensin tullutta palvellaan ensin, joten sinun on oltava innokas työskentelemään ja seurattava sivua säännöllisesti keikkojen löytämiseksi.

Testin suorittaminen kestää noin 20 minuuttia, ja sinä voit pitäisi puhua jatkuvasti. Olet yksi ensimmäisistä ihmisistä, jotka koskaan käyttävät kyseistä sovellusta, tuotetta tai verkkosivustoa, joten käyttäjäkokemuksella on merkitystä. Kerro heille, jos jokin painike jää huomaamatta tai jokin asia on sinulle hämmentävä: kerro kaikesta, mikä lannistaa sinua käyttämään tuotetta pidempään. Sinut arvioidaan, ja pistemääräsi vaikuttaa sinun tuleva käyttäjätestaajana.

Valitettavasti, testejä on saatavilla vain rajoitettu määrä. Mutta saat palkkaa noin $10 vain yhden testin suorittamisesta. Se ei ole kovinkaan huono 20 minuutiksi.

Työskentely UserTestingin kanssa osoitteessa Detroit, Charlotte, Chicago, Cincinnati, Houston, Jacksonville, Fort Worthja monissa muissa kaupungeissa.

4. Hiving

Hiving on paljon yhteistä Survey Junkien ja Surveys on the Go:n kanssa. Ensinnäkin se on myös laillinen maksullinen kyselytutkimussivusto. Rekisteröitymisen edellytyksenä on, että olet vähintään 15-vuotias, sinulla on luotettava internetyhteys ja asut maassa, jossa Hiving toimii. Jos olet onnekas, voit jopa käyttää heidän verkkosivustoaan omalla äidinkielelläsi. Tutkimusten aiheet vaihtelevat maasta toiseen. Se, mikä ei muutu, on se, että tarvitset PayPal tilille, tietenkin. Käytätkö kannettavaa tietokonetta, pöytätietokonetta vai kännykkää, se on sinusta kiinni. Hiving ei ole vielä kehittänyt sovellusta, mutta heidän verkkosivustonsa on täysin optimoitu mobiililaitteille.

Alusta lähettää sinulle 2-3 kyselyä viikossa. Suorittamalla ne ansaitset pisteitä. Jo rekisteröitymällä ja täyttämällä profiilisi saat 300 pisteen liittymisbonuksen. On joitakin muita tapoja kerätä pisteitä Hivingista:

- Voit kutsua joitakin ystäviäsi rekisteröitymään.
- Voit suorittaa mikrotehtäviä (esimerkiksi tarkistaa verkkosivustojen virheet) Figure Eight -nimisen alustan kautta.
- Voit kokeilla uusia tuotteita.
- Voit osallistua hauskoihin tietokilpailuihin, arvontoihin jne.

Sinun on kerättävä vähintään 4000 pistettä ja seuraava vaihe on 8 000 ja 12 000. Hivingin avulla voit lahjoittaa tulosi joidenkin syiden auttamiseksi. Tämän sivuston kanssa työskentelyn suurin haittapuoli on kuukausittain lähetettävien kyselyiden pieni määrä. Kuten edellä mainittiin, jos et odota, että sinusta tulee hetkessä miljonääri, mutta olet tyytyväinen siihen, että olet saada palkkaa kyselyjen tekemisestä yleisesti ottaen olet tyytyväinen myös Hivingiin.

Kerää pisteitä Hiving in -pisteistä Birmingham, Glasgow, Manchester, Leeds, Liverpool, Edmonton, Montréal, Vancouver, Toronto, Calgary, Ottawa, St. Paul, Austin, Philadelphia. Etsi kaupunkisi osoitteesta AppJobs.com jos sitä ei ole lueteltu tässä.

Kasvata tulojasi!

Sinun kannattaa rekisteröityä useille alustoille, jotta voit alkaa ansaita kaikilla niillä. Ota myös huomioon, että et välttämättä voi liittyä kaikkiin alustoihin, sillä joillakin on tiukemmat vaatimukset. Mitä sinun pitäisi tehdä nyt? Sammuta Candy Crush, etsi kaupunkisi... täälläja aloita puhelimen käyttäminen ansaita rahaa.

Löydä työmahdollisuuksia täältä!