Olitpa sitten kokenut tutor tai vasta aloittamassa, ensimmäisen oppitunnin tavoite on aina sama - haluat jättää oppilaaseen hyvän vaikutelman ja toivottavasti varata lisää oppitunteja myöhemmin. tuleva. Ehkä sinulla on jo jonkin verran kokemusta opettajana tai akateemista taustaa tai olet vasta aloittamassa yksityisopettajana? Meillä on 4 vinkkiä, joiden avulla voit menestyä uudella urapolullasi!

vinkkejä yksityisopettajille

Yksityisopettajana toimiminen on myös hyvä tapa tehdä ylimääräistä rahaa samalla kun nautit joustavasta aikataulusta. Saatat ottaa oppitunteja iltapäivisin tai viikonloppuisin - mutta... kaikki on täysin sinun päätettävissäsi! Työn joustavuuteen liittyy kuitenkin myös suuri vastuu. Sinun on parannettava organisointi- ja ajanhallintataitojasi ja pidettävä kirjaa päivämääristä ja määräajoista.

1. Valmistautuminen on avainasemassa

Tietenkin, jos olet opetus aiheen, sinun pitäisi tietää siitä kaikki kuin omat taskunsa. Sinulla pitäisi myös olla suunnitelma oppitunnille oppilaan tarpeiden mukaan. Aiotko aloittaa matematiikan tukiopettajan työt? Selvitä, millä tasolla oppilaasi on - kamppaileeko hän perusasioiden kanssa vai tarvitseeko hän vain lisäapua ennen koetta? Opetatko alkeis-, keskitason vai edistyneen tason oppilaita? Sinun on määriteltävä tämä heti alussa ja suunniteltava oppituntisi sen mukaisesti.

Tiesitkö, että Udemyn avulla voit opettaa mitä tahansa aihetta, josta sinulla on asiantuntemusta? Matematiikasta ohjelmointiin. Vinkki: Pidä mielessä, että tarvitset vähintään 30 minuuttia sisältöä ja että kurssillasi on oltava 60%-videosisältöä, jotta sinusta tulee hyväksytty opettaja.

vinkkejä yksityisopettajille

2. Ole teknisesti taitava

Tämä saattaa kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta jos aiot työskennellä opettajana verkossa - ja olkaamme rehellisiä, tänä päivänä ja aikakautena se on luultavasti niin - sinun pitäisi olla teknisesti taitava. Tarvitset tietenkin luotettavan tietokoneen ja vakaan Internet-yhteyden.Verkkotyöskentelytyökalujen ja MS Officen tuntemus on ehdoton edellytys! Opetettavasta oppiaineesta riippuen sinun on todennäköisesti jaettava opiskelijoiden kanssa lukumateriaalia, esityksiä ja muuta materiaalia.

3. Luo oikea ympäristö

Digitaalisella aikakaudella, kun työskentelet sovelluspohjaisten tutor-työpaikkojen parissa, opetat todennäköisesti verkossa. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sinun tarvitsisi miettiä loistavan ympäristön luomista opiskelu. Jos työskentelet kotona, sammuta televisio ja ilmoita perheellesi tai kämppiksillesi, että heidän ei pidä häiritä sinua seuraavaan tuntiin. Jos sinulla on koira, mainitse ehkä opiskelijalle, että hän saattaa kuulla haukun silloin tällöin - siitäkin saa hyvää small talkia, kun olet vasta aloittamassa.

Yritä parhaasi mukaan saada opiskelija tuntemaan olonsa mukavaksi - vaikka tapaatte verkkoluokassa. Verkkoluokkahuone tarjoaa sinulle mahdollisuuden opettaa 24/7 Lingodan kanssa, Ehkä olet yökyöpeli ja tuottavuutesi ja luovuutesi toimivat parhaiten varhain päivällä.

vinkkejä yksityisopettajille

4. Tee siitä mielenkiintoista ja hauskaa!

Yksityisopettajana toimiminen on aivan erilaista kuin kokopäiväinen opettajan työ. Työskentelitpä sitten korkeakouluopiskelijoiden, nuorten ammattilaisten tai lukiolaisten kanssa - he kaikki ilmoittautuvat tähän vapaaehtoisesti, vapaa-ajallaan, ehkä oppituntien tai töiden jälkeen, ja käyttävät omat rahansa parantaakseen taitojaan. Näyttää siis siltä, että he ovat jo valmiiksi motivoituneita oppimaan. Kuitenkin, se ei tarkoita sitä, etteikö oppitunneista pitäisi tehdä kiinnostavia ja hauskoja! Yritä selvittää hieman oppilaitasi, tutustu heihin paremmin ja selvitä, miten he haluavat oppia. Ovatko he innokkaita tekemään tietokilpailuja vai pitävätkö he enemmän rennosta ympäristöstä?

Muista, että sovellukset auttavat sinua huolehtimaan kaikesta, opiskelijoiden etsimisestä maksujen käsittelyyn. Olet kuitenkin edelleen vastuussa oman liiketoimintasi luomisesta ja ansaita rahaa joka päivä opetat!. Oletko valmis kokeilemaan tätä uutta haastetta? Tarkista kaikki opetusmahdollisuudet osoitteessa Johannesburg, Kapkaupunkija Durban.