Noin 1 miljoona ihmistä työskentelee itsenäisinä yrittäjinä pelkästään Yhdysvalloissa. Tilauspalvelut houkuttelevat yhä useampia työntekijöitä, erityisesti seuraavilla aloilla toimitus ja ajoaloilla. Mutta miksi nämä työt ovat niin suosittuja ja miksi niistä maksetaan enemmän kuin luuletkaan?

Tärkeimmät syyt löydät täältä.

dollaria

1. Korkea kysyntä: Ihmiset haluavat sitä, mitä he haluavat, silloin kun he sitä haluavat.

Asiakaskysynnän kasvu luo myös joustavan työn, erityisesti jakelutoiminnan, noususuhdanteen. Ihmiset ovat itse asiassa tottuneet saamaan ruokaa, tuotteita ja erilaisia palveluja paikan päällä niin paljon, että tarvitaan yhä enemmän tilaustyöntekijöitä. Postmatesesimerkiksi lisäsi keikkatyöntekijöidensä määrän 150 000 kuriiriin Yhdysvalloissa. Ansioiden osalta tuoreessa taloudellisessa vaikutusraportti, yhtiö kertoi, että sen kuriirien keskipalkka on $18,32,32 euroa/tunti. Tämä on melko korkeampi luku kuin paras vähimmäispalkat Yhdysvalloissa, kuten Washington DC ($11,5 / tunti) ja District of Columbia ($12,5 / tunti).

Niin kauan kuin yhä useammat jakeluyritykset kilpailevat keikkatyöläisistä, sinun on korkea aika päästä mukaan peliin ja alkaa tienata!

Tarkista kaikki jakelutehtävät osoitteessa New York City, Los Angeles, Chicago, Orlando, Philadelphia ja monet muut Yhdysvaltojen kaupungit.

delivery-us

2. Joustavat tunnit antavat sinulle mahdollisuuden ansaita enemmän rahaa.

Oman aikataulusi mukaan työskentelemällä voit yhdistää useampia keikkatöitä ja ansaita enemmän rahaa. Yksi voi ajaa Curb tai Lyft aamun ja illan ruuhka-aikoina, jolloin ihmiset menevät ja lähtevät töistä, mutta DoorDash lounasaikaan, kun kaikki haluavat ruokansa toimitettuna. Näin saat mahdollisimman paljon tuloja, joita molemmat työt voivat tarjota, kun yksinkertaisesti räätälöit työpäiväsi eri keikoilla! Lue lisää siitä, miten voit yhdistää töitä ansaitaksesi enemmän rahaa. täällä!

Chech myös: kaikki ajotehtävät osoitteessa New York City, Los Angeles, Chicago, Orlando, Philadelphia ja monet muut Yhdysvaltojen kaupungit.

driver-us

3. Gig-talous on tulevaisuus

Koko keikkatalous on kasvanut jatkuvasti viime vuosina. Itse asiassa AppJobsin olemassaolo on todisteena tästä! Lukumääräisesti AppJobs tuo yli 500 sataa yritystä työskentelemään yli 100 kaupungissa ympäri maailmaa. Oletko utelias kuulemaan lisää ennusteita keikkataloudesta? Tarkista ne täältä!

Mikä on siis viisainta? Valitse kaupunkisi, tarkista kaikki jakelu- ja ajotehtävätja aloita rahan tienaaminen silmänräpäyksessä!