Onko sinulla jo kokopäivätyö, mutta tarvitset silti apua? ylimääräistä rahaa? Riippumatta motivaatiostasi tai taloudellisista tavoitteistasi, on olemassa useita helppoja tapoja, joilla voit täydentää kuukausitulojasi muuttamatta elämäntapojasi (niin paljon). Voisit ajatella hankkivasi osa-aikainen tai sivutoiminen työ, sivutoimisen yrityksen perustaminen tai tuottamaan voittoa passiivisesti.

Täältä tulevat paras sivutyöt jotka ovat joustava ja sinä ei tarvita niin paljon kokemusta ja resursseja. Valitse haluamasi luokka, lue 23 erilaista mahdollisuudet, ja selvittää, ovatko ne saatavilla kaupungissasi. Jos se ei ole verkkotyötietenkin.

Side hustles voit tehdä työskennellessäsi täysipäiväisesti

Online-työpaikat

Offline (paikan päällä) työpaikat

Passiivinen tulo

parhaat sivutehtävät
Kuva Jess Foami Pixabaysta. Etsi verkkotyöpaikka ja työskennellä kotona, kahvilassa tai kun tie.

Online-työpaikat

Aloitetaan kahdeksan verkossa (freelance) mahdollisuudet kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään jotain sivutoimista työtä mistä tahansa paikasta. Hinnat ovat joko kiinteitä tai neuvoteltavissa. Tässä kategoriassa olemme sisällyttäneet muutamia parhaat sivutehtävät että jopa opiskelijat, joilla on kiireinen aikataulu, voivat tehdä.

1. Online-kyselyjen tekeminen

Tehdä rahaa yksinkertaisesti jakamalla ajatuksia ja mielipiteitä verkossa? No, se on todellisuutta Survey Junkie, Hiving, tai Swagbucks. Mutta älä odota ansaita satoja dollareita by verkkokyselyihin vastaaminen. Summa, jonka siirrät PayPal-tilillesi tai vaihdat sen e-lahjakorttiin, on noin $10-$20 kuukaudessa riippuen siitä, kuinka moneen kyselyyn olet oikeutettu.


Lisätietoja lailliset yritykset, jotka maksavat sinulle kyselyjen tekemisestä.

Aloita kyselyjen tekeminen Lubbock, Tulsa, Virginia Beach, Knoxville, Worcester, Little Rock, Tucson, Wichita, Austin, Boston, Philadelphia. Etsi kaupunkisi osoitteesta AppJobs.com jos sitä ei ole lueteltu tässä.

2. Virtuaalinen avustaja

Toinen melko yksinkertainen työ on virtuaaliassistenttina toimiminen. Esimerkiksi Fancy Hands tai Upwork. Kuvittele, että joku jossain päin maailmaa hallinnoi monia projekteja ja hän tarvitsisin apua tietojen syöttäminen, lentojen varaaminen, yhteydenpito myyjiin jne. Tarvitset erinomaiset viestintä- ja organisointitaidot, jotta voit menestyä virtuaaliassistenttina, mutta sinulla on tämä, eikö niin?


Aloita työskentely virtuaaliassistenttina New York City, Miami, Las Vegas, Tucson, tai Washington D.C., Indianapolis, Phoenix, San Antonio, Philadelphia, Denver, Kansas City ja muissa kaupungeissa. Käy osoitteessa AppJobs.com ja löydä omasi.

3. Testikäyttäjä

Ihmiset avaavat miljoonia verkkosivustot päivittäin. Luultavasti sinäkin - vaikka usein päädytkin katsomaan Netflixiä, Hulua tai muuta suoratoistopalvelua tuntikausia. Ennen niiden käynnistämistä nämä sivustot tai tuotteet on testattava. Jos puhut ymmärrettävää englantia, sinulla on hyvä kamera ja kuulokkeet, voit tienata rahaa käyttämällä UserTesting. Laittaisitko tämän listallesi parhaat sivutehtävät?


Onko sinulla aikaa toiselle postaukselle?
Tarkista 4 laillista yritystä, jotka maksavat sinulle kyselytutkimuksista

Aloita auttamaan yrityksiä Detroit, Charlotte, Chicago, Cincinnati, Las Vegas, Jacksonville, Columbus, Houston, Miami, Phoenixja monissa muissa kaupungeissa. Löydä omasi osoitteesta AppJobs.com.

4. Online-muodin stylisti

Et ole koskaan toiminut muotimerkin stylistinä, mutta rakastat muotia ja haluat auttaa muita naisia löytämään oman tyylinsä. Koska Stella&Dot itsenäinen muotistylisti, olisit järjestää näyttelyitä ja/tai osallistua verkkokokouksiin ja myydä laukkuja, koruja ja asusteita. Alustan tehtävänä on voimaannuttaa naisia ympäri maailmaa - antaa mahdollisuuksia kotiäidit, kokoaikaiset ja osa-aikaiset työntekijät, eläkeläiset ja opiskelijoille mahdollisuuden perustaa oma yritys ja työskennellä joustavasti.


Työskentele muotistylisti Chicago, Austin, Charlotte, Nashville, Columbus, San Jose, Houstonja joukko muita kaupunkeja. Mene osoitteeseen AppJobs.com ja löydä omasi.

5. Transkribointi

Oletko koskaan lukenut sairauskertomusta tai kokouksen pöytäkirjaa? Oletko koskaan tarvinnut puhtaaksikirjoittaa haastattelua? Jos olet, tiedät, kuinka paljon vaivaa ja aikaa erinomaisen työn tekeminen vaatii. Onneksi lähes kuka tahansa voi oppia transkriboimaan yrityskokoukset, oikeudenkäynnit, fokusryhmäkeskustelut, haastattelut jne. Ilmoittaudu TranscribeAnywhere-kurssille ja ota sitten yhteys asiakkaisiin ympäri maailmaa.

Oletko hyvä sanojen kanssa? Ryhdy freelance-kirjoittajaksi

6. Verkko-opetus

Kaikki verkko-opettajat eivät ole koulutettuja ja kokeneita. Jotkut heistä ovat vain harrastaneet ja nyt he tietävät. PALJON siitä. Puhutpa sitten tiettyä kieltä tai voit puhua historiasta tuntikausia, voit tehdä intohimostasi sivutoimisen työn. Preply. Jaa arvokas tietosi muiden kanssa jotka haluaisivat saada paremman käsityksen maailmamme asioista.


Ota yhteys opiskelijoihin ympäri maailmaa kotoa käsin Los Angeles, Phoenix, Boston, San Francisco, Denver, Miami, Portland, Seattleja monet muut kaupungit.

7. Luova freelancetyö

Olitpa sitten kirjailija, graafinen suunnittelija, web-kehittäjä, kuvittaja, voice-over-taiteilija tai jokin muu lahjakkuus, voisit olla tarjoa palveluitasi useilla alustoilla ja rakentaa vankka, kansainvälinen asiakaskunta. Yksi suosituimmista on Fiverr, jossa voit saada monenlaisia työpaikkoja ja jossa hulluimmatkin ideasi menevät kaupaksi. Tämä tarkoittaa, että voit veloittaa asiakkailta noin $5 melko yksinkertaisesta mutta hauskasta tehtävästä.


Työskentele luovien freelance-projektien parissa sivutoimisesti kotonasi vuonna Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Boston, Denver, Houston, Cleveland, Mesa, Port St. Lucie, Tallahassee, Tulsa, Denver, Long Beachja monet muut kaupungit ja muut kaupungit.

8. Kumppanuusmarkkinointi

Ehkä affiliate-markkinointi ei vaikuta kaikkein ilmeisimmältä vaihtoehdolta. parhaat sivutehtävät mutta se voisi toimia sinulle; ja se on laillinen tapa tehdä rahaa verkossa. Jos et ole koskaan kuullut tämäntyyppisestä suorituskykyyn perustuvasta markkinoinnista, lue siitä ensiksi. Periaatteessa voit lisätä tulojasi edistämällä tuotteita ja palveluita, esimerkiksi kanssa AppJobs.com.

Kun AppJobs-kumppanuusohjelma, voit ansaita rahaa mainostamalla työtarjouksia tai palvelut lueteltu verkkosivuillamme. Voit rekisteröityä ilmaiseksi, saada henkilökohtaisia linkkejä ja ansaita rahaa. 40% provisio aina kun joku klikkaa linkkiä ja rekisteröityy AppJobsin kaupallisten kumppaneiden kanssa. On sinusta kiinni, miten, missä ja milloin jaat linkkisi yleisöllesi. Evästeet kestävät 60 päivää, ja voit pyytää maksua, kun saldosi - saavuttaa $100. Sinulle maksetaan USD ja ansiosi siirretään. suoraan pankkitilillesi. (Lähiaikoina tuleva, voit myös valita vaihtoehdoksi PayPalin.)

AppJobs Affiliate

Aloita verkkotyö NYT!

`

Offline (paikan päällä) työpaikat

Tämä kategoria on omistettu niille, joita ei haittaa poistua kotoa silloin tällöin. Kaikkien lueteltujen 23 työpaikan luonteen ansiosta voitte yhdistää ne helposti. Näin et kyllästyisi ja voisit itse päättää, mitä aiot tehdä. parhaat sivutehtävät sinulle. Mikään ei ole pakollista, voit tehdä mitä tahansa töitä, kun sinulla on vapaa-aikaa.

9. Salainen ostaja / mysteerivieras

Rakastatko shoppailua ja palautteen antamista asioista? Salaiset ostajat ja salaiset vieraat viettävät työaikansa vierailemalla kaupoissa, ravintoloissa, hotelleissa ja muissa paikoissa ja tekemällä muistiinpanoja tuotteiden esillepanosta, asiakaskokemuksesta jne. Osoitteessa HGEMVoit esimerkiksi maistella suolaisia ja makeita aterioita ravintolassa ja/tai yöpyä hotellissa.


Tutustu freelance-työpaikkoihin Chicago, Baltimore, Phoenix, Houston, San Diego, Indianapolis, Cleveland, Detroit, Los Angeles, Atlanta, Dallasja muut kaupungit.

10. Skootterin laturi

Koska fanikunta sähköisen skootterit kasvaa, jotkin yritykset ovat päättäneet julkaista suuremman määrän ajoneuvoja joissakin kaupungeissa. Niiden lisäksi uudet yritykset vaativat tilaa vihreässä vallankumouksessa. Skootterin laturina työhösi kuuluisi sellaisten skoottereiden paikantaminen, joiden akku on tyhjä, niiden lataaminen kotona ja sitten vapauttaminen. Sanoisimme, että tämä on yksi parhaat sivutehtävät varhaisille linnuille. Miksi? Koska skootterit on asetettava kaduille uudelleen ennen kello 7:ää aamulla.


Onko sinulla aikaa toiselle postaukselle?
3 tapaa ansaita rahaa Lime-skoottereilla

Lataa e-skoottereita Miami, Washington D.C., Charlotteja laivallinen muita kaupunkeja.

11. Kaikenlaisten tehtävien suorittaminen

Sinulla on taitoja, mutta et tiedä, mitä tehdä niillä? Etsitkö keikkoja siivoojana, DJ:nä, liikkujajne.? Jos sinulla on aikaa, sinun kannattaa mainostaa itseäsi sellaisilla alustoilla kuin esim. TaskRabbit, Jop tai Thumbtack. Saat joko ilmoituksen lähistölläsi/kaupungissasi olevista keikoista tai voit lähettää ehdotuksia haluamiisi työpaikkoihin. Ne, jotka työskentelevät 9-5 arkisin, pyytävät todennäköisesti jotakuta illalla tai viikonloppuna.


Auta ihmisiä Columbus, Tampa, Cleveland, Charlotte, Sacramento, San Diego, Baltimore, Atlanta, Austinja monet muut kaupungit.

12. Pakettien luovuttaja

The paras sivutyö myynnissä työskenteleville henkilöille on paketti toimitus. Jos matkustat paljon muihin kaupunkeihin tai kotikaupungissasi, voit kuljettaa joitakin välineitä, huonekaluja ja jopa lemmikkejä ajoneuvossasi. Osoitteessa Roadie, sinun ei tarvitse muuttaa reittiä tai suuntaa. Selaa pyyntöjä ja valitse ne, joissa on nouto- ja jättöpaikka. reitin varrella.


Nouda paketit El Paso, Louisville, Seattle, Milwaukee, Nashville, Memphis, Cincinnati, Oklahoma Cityja monia kaupunkejatietenkin.

13. Elintarvikkeiden toimittaja

Niin kauan kuin ihmiset tilaavat noutoaterioita, on olemassa suuri kysyntä elintarvikkeiden jakelukuljettajille. Yhtenä heistä sinun on joko suunniteltava työvuorosi etukäteen tai mentävä verkkoon milloin tahansa. Kummassakin tapauksessa valitset työajat ja -paikat. Monet jakelukuljettajat ajavat autollaan tai pyöräilevät rekisteröityä useisiin sovelluksiin; ei Postmates tai DoorDash edellyttää yksinoikeutta.


Toimita ruokaa Atlanta, Pittsburgh, San Jose, Boston, Portland, Fresno, New Orleans, Mesa, Seattle, Clevelandja lukuisissa muissa kaupungeissa.

14. Ruokakaupan ostaja

Ruokaostokset ovat kaksi työtä yhdessä. Asiakkaat tekevät tilauksensa sovelluksen kautta, ja päivittäistavarakauppiaat menevät valitsemiinsa supermarketteihin/kauppoihin, ostavat kaiken, mikä on ostoslistalla, ja toimittavat sitten ostetut elintarvikkeet tiettyyn osoitteeseen. Shipt on suuri ostajien yhteisö koko Yhdysvalloissa, ja kaikki heistä ottavat sovelluksen käyttöön ja työskentelevät muutaman tunnin ajan. kun he haluavat.


Työskentele päivittäistavarakauppiaana Lexington, Oxnard, Memphis, , Augusta, Reno, San Francisco, San Jose, Akron, Cape Coral, Huntsvilleja muut pienet ja suuret kaupungit.

15. Kuljettaja

Epäilemättä yksi suosituimmat sivutehtävät ajaa Lyft ja vastaavat alustat. Jotkin kuljettajat eivät edes työskentele joka päivä mutta keskity viikonloppuihin ja juhlapyhiin. Pelkästään ajamalla viikonloppuiltoina, jotkut heistä ansaita rahaa joka vastaa kuukausipalkkaa. Koska kuljettajat lähtevät liikenteeseen aina halutessaan, voit myös kuljettaa ihmisiä työmatkallasi. Jos aamuaikataulusi on tietysti melko joustava. Jos jonkun täytyy ehtiä lennolle kello 10.30, hän ei pyydä kyytiä yöllä vaan aamulla.


Onko sinulla aikaa toiselle postaukselle?
Selvitä, mitkä ovat 10 vinkkiä, joiden avulla kuljettajat voivat ansaita enemmän rahaa kesällä

Ansaitse rahaa kuljettamalla ihmisiä Indianapolis, Nashville, Dallas, Columbus, Detroit, Seattle, Fort Worth, Washington D.C., New York City, Kansas City, Jacksonville, Oklahoma City, San Joseja muut paikat.

16. Sitterin työpaikat

Mitä sitterit tekevät? He hoitavat lapsia, lemmikkejä, vanhuksia tai jonkun kotia. Mitä sitterin työtehtäviä pidämme parhaat sivutehtävät? Se riippuu siitä, kuka kysyy. Jos työskentelet kotoa käsin ja/tai olet valmis matkustamaan jonkun toisen kotiin, suosittelemme, että harkitset lemmikkieläinten istuttaminen kanssa PetSitter.com. Jos työskentelet 9-5, voit lapsenvahtina tai lemmikki-istua iltaisin tai viikonloppuisin. Se on hyvä tietää että jotkut (lemmikkieläinten) vanhemmat pyytävät lapsenvahtia satunnaisesti esimerkiksi silloin, kun heille tulee jotakin ja heidän on hoidettava asioita. Jos aikataulusi ja elämäntyylisi mahdollistavat sen, että voit toimia tilattavana sitterinä, tämä voisi olla tulla sivutoimiseksi. Pidätkö enemmän ihmisistä vai eläimistä?


Etsi työtä lemmikkieläinten hoitajana Seattle, Kansas City, Oklahoma City, San Francisco, Chicago, Cincinnati, Louisville, Sacramento, Memphis, Albuquerqueja muut paikat.

Löydä työtä lapsenvahtina vuonna San Diego, San Jose, Los Angeles, Las Vegas, Portland, Denver, St. Paul, Washington D.C., Orlando, Las Vegas, Austinja satoja muita kaupunkeja.

17. Tasker

Oletko remonttimies, joka osaa korjata asioita, - puutarhuri, a puhdistusaine tai joku, joka pystyy koota kaikenlaisia huonekaluja? Eivät vain IKEAn tuotteita. Osoitteessa TaskRabbit, Serviloo, Jopja Thumbtack, sinulla on runsaasti tehtäviä, joita voit tehdä virallisen työaikasi jälkeen. Kaikissa tapauksissa sinä ja asiakkaasi sovitte työn tarkasta ajankohdasta.


Löydä työpaikka taskkerina osoitteesta Lontoo, Oxford, Liverpool, Birmingham, Bristol, Glasgow, Brighton ja joitakin muita kaupunkeja maailmanlaajuisesti.

Tutustu kaikkiin keikkamahdollisuuksiin

`

Passiivinen tulo

Joillakin ihmisillä ei yksinkertaisesti ole aikaa tai energiaa tehdä ylimääräistä työtä. Heille tulojen ja/tai säästöjen kasvattaminen passiivinen tapa olisi hyvä vaihtoehto. Lue lisää joistakin parhaat sivutehtävät jotka auttavat sinua ansaita rahaa ilman suurempia ponnisteluja.

18. Asunnon vuokraus

Luultavasti kannattavin tapa tehdä ylimääräistä rahaa on oman kodin vuokraaminen. Omistatpa sitten pienen asunnon tai valtavan kartanon, voisit isännöidä siinä muutamaa matkustajaa. Esimerkiksi seuraavien alustojen avulla Airbnb, HomeAway tai FlipKey, ei ole kovin vaikeaa saada yhteyttä majoitusta etsiviin matkailijoihin. Sinun täytyy luo sivu kotiasi varten (lataamalla kuvia, kirjoittamalla lyhyen tekstin jne.) haluamillasi sivustoilla ja aloita varauspyyntöjen vastaanottaminen. Useimmat kotivuokraussivustot pitävät tietyn prosenttiosuuden saaduista rahoista, mutta sinä määrittelet itse omat vuokrausmaksusi.


Onko sinulla aikaa toiselle postaukselle?
Tarkista 7 yksinkertaisia sääntöjä tehdä rahaa pois kotisi Airbnb:n kanssa.

Vuokraa ulos kotisi Worcester, Aurora, Rochester, Oklahoma City, Milwaukee, Miami, Washington D.C., Knoxville, New York City, Cape Coral, Columbus Memhpis, Los Angeles, Tucson, Detroit, Portland, Bostonja monet muut kaupungit.

19. Vuokraa autosi

Omistat auton, mutta et koskaan aja sillä, koska käyt pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla töihin. Tai sinulla on työsuhdeauto, mutta käytät omaa autoasi vain silloin, kun vierailet perheen ja ystävien luona. Jos sinulla on useampi kuin yksi auto tai vain yksi, jota ilman voit elää jopa hätätilanteissa, vuokraa se naapureillesi, ystäviesi ystäville, muille paikallisille ja/tai kaupungissa vieraileville matkailijoille. Tutustu Turo!


Onko sinulla aikaa toiselle postaukselle?
Lue lisää 10 tapaa tehdä autostasi rahaa tuottava kone

Vuokraa autosi San Jose, Las Vegas, Seattle, Cleveland, Chicago, Portland, Orlando, Jacksonville, Milwaukeeja useita muita suuria kaupunkeja.

20. Vuokraa pysäköintipaikka

Suurissa kaupungeissa autoilijoiden on vaikeampi löytää kohtuuhintaisia pysäköintipaikkoja. Kun matkustajat saapuvat uuteen kaupunkiin, he todennäköisesti kokevat vielä enemmän paineita ja stressiä. Pysäköinnin ei kuitenkaan pitäisi tehdä ihmisistä ahdistuneita tai järkyttyneitä. Osoitteessa Spot tai SpotHero, voit vuokrata käyttämätön tai tuskin käytetty pysäköintipaikka muille. He pääsevät eroon stressistä ja näet suurempi summa pankkitilillesi.


Vuokraa pysäköintipaikkasi Cincinnati, Phoenix, Philadelphia, St. Paul, Memphis, Philadelphia, Pittsburgh, Los Angeles, San Diego, Dallasja paljon muita kaupunkeja.

21. Vuokraa varastosi

An tyhjä varastoyksikkö on hukkaan heitettyä tilaisuutta. Mikset vuokraisi sitä ihmisille, jotka tarvitsevat lisätilaa lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa. Ottaen huomioon yksikön sijainnin ja koon, asettaa kohtuullinen hinta ja hallita varauksia haluamallasi tavalla. Kun tilanne muuttuu ja sinun on poistettava listaus, voit tehdä sen aivan vapaasti. Mitään selitystä ei tarvitse antaa.


Vuokraa varastoyksikkösi New York City, San Francisco, Boston, Atlanta, Pittsburgh, San Jose, Seattle, Cleveland, Portlandja tonnia muita kaupunkeja.

22. Myy tai vuokraa tavarasi

Osaa omistamistasi työkaluista ja laitteista käytät vain muutaman kerran vuodessa. Ajattele nyt, kuinka moni voisi mielellään vuokrata pöytäporasi, ruohonleikkurisi, nitojasi tai muita työkaluja sen sijaan, että käyttäisi rahaa johonkin, joka vain hiljaa vie tilaa heidän kodeissaan. Osoitteessa Läski laama, voit paitsi vuokrata, myös myydä tavaroitasi osoitteessa mihin aikaan vuodesta tahansa.


Ansaitse rahaa myymällä/vuokraamalla tavaroitasi vuonna Charlotte, Los Angeles, Houston, Denver, Cincinnati, New York Cityja luultavasti jokaisessa valtavassa ja pienessä paikassa maapallolla -.

23. Kotiruokaa

Olet oikeassa, kotiruokaa eroaa hieman muista tässä kategoriassa luetelluista sivutoimisista harrastuksista. Mutta miksi et kokkaisi isompaa annosta valmistellessasi lounasta perheellesi/ystävillesi ja myisi ylimääräistä ruokaa? Jos pidät ruoanlaitosta eikä sinulla ole ongelmia murskata kilometrejä keittiössäsi, järjestää illanistujaisia sinun luonasi. Ryhdy kotikokki, ja kutsuvat turisteja ja paikallisia, jotka etsivät uusia kulinaarisia seikkailuja, illalliselle töiden jälkeen tai viikonloppuna.


Kokki muille Washington D.C., Seattle, Boston, Philadelphia, Pittsburgh, Los Angeles, San Diego, Dallasja paljon muita kaupunkeja.

Hae nyt!

`

Älä lopeta tutkimista!

Jos haluat lisätietoja kaupungissasi tarjolla olevista mahdollisuuksista, käy osoitteessa Appjobs.com.


LUE LISÄÄ!

Ohjeistettu kuva: Free-Photos Pixabaysta