Kesällä ajamisessa on omat hyvät ja huonot puolensa. Toisaalta voit huomata, että kyydin kysyntä kasvaa paikoissa, joissa on paljon turisteja ja tapahtumia. Toisaalta ajotahti saattaa hidastua, kun monet ihmiset lähtevät lomalle. Se riippuu todella kaupungista, jossa työskentelet. Mutta se riippuu myös kuinka hyvin osaat vinkkejä ja temppuja ansioiden kasvattamiseksi!

Vinkkejä, joilla voit ansaita enemmän rahaa kuljettajana kesällä

1. Pidä silmällä tulevia erityistapahtumia

vinkkejä kuljettajille, jotka haluavat ansaita enemmän rahaa kesällä - tapahtumat

Kaupungissasi järjestettävät tapahtumat merkitsevät todennäköisesti suurempaa kysyntää ajopalveluille. Tämän vuoksi on hyvä olla tietoinen kaupungissa järjestettävistä festivaaleista, messuista, peleistä, konserteista jne. Tarkista paikallisten tapahtumien aikataulu etukäteen ja varmista, että teet töitä niinä päivinä! Työskentely päivinä, jolloin monet ihmiset ovat tyypillisesti vapaalla, voi myös merkitä ansioiden nousua, kuten työskentely heinäkuun 4. päivänä.

Työpaikkoja on tarjolla runsaasti eri puolilla maailmaa! Jos haluat tutkia oman alueesi ajotöitä, katso osoitteesta Lyft ja Uber Kanadan ja Yhdysvaltojen osalta tai ViaVan ja Pultti Euroopan osalta.

2. Opi joitakin mielenkiintoisia asioita, joita voit kertoa kaupungistasi

vinkkejä kuljettajille, jotka haluavat ansaita enemmän rahaa kesällä - tutustu kaupunkiisi

Tämä koskee sinua, jos haluat ryhtyä kuljettajaksi matkailukaupungeissa. Kun annat kyytiä turisteille, he saattavat kysyä sinulta suosituksia, kuten parhaat ravintolat, käymisen arvoiset paikat jne. Yritä valmistautua siihen ja pitää käsillä tietoa (melkein kuin matkaopas!), tietää, mikä on ainutlaatuista kaupungissa, jossa asut - se voi ehdottomasti lisätä mahdollisuuksiasi saada vinkkejä kesäaikaan!

Tarkista top 10 YouTubettajaa, jotka ovat asiantuntijoita rahan ansaitsemisessa ajo- ja toimitussovelluksilla.

3. Tarkkaile lentokenttiä

vinkkejä kuljettajille, jotka haluavat ansaita enemmän rahaa kesällä - lentokentät

Toinen vinkki siitä, miten tehdä enemmän rahaa ajo on pitää silmällä läheisiä lentokenttiä. Jos asut vilkkaasti liikennöidyn lentoaseman lähellä, voit yrittää ajaa sinne ja saada kyytiä lentoasemalle saapuvien matkustajien kanssa. Voit vilkaise lentoaseman saapumistaulua verkossa. selvittääksesi, mihin aikaan päivästä voit odottaa eniten matkustajia.

4. Selvitä, mitkä ovat parhaat ajoajat

Hyvien ansioiden saaminen ajosovelluksista on kyse älykkäästä ja strategisesta ajamisesta, ja yksi tärkeä askel siihen on oppia, mitkä ovat parhaat ajoajat kaupungissasi. Kun aloitat ajamisen, alat huomata, milloin saat enemmän ja milloin vähemmän töitä, joten kokeile ensimmäisinä päivinäsi ja kokeile ajamista eri vuorokaudenaikoina, jotta saat hyvän käsityksen.

Myös oltava tietoinen kiireisimpinä aikoina saatavilla olevista bonuksista. - kanssa Lyft sen nimi on Primetime ja Uber etsiä Surge. Jos saat kyydit merkittyinä näillä merkinnöillä, saat niistä ylimääräistä palkkaa.

5. Tee ylimääräinen askel, jotta matkustajasi viihtyisivät paremmin.

vinkkejä kuljettajille, jotka haluavat ansaita enemmän rahaa kesällä

Jos yrität selvittää, miten voit saada enemmän rahaa Lyftin tai Uberin kuljettajana, niin varmistaa, että autosi on puhdas on tärkeä asia, joka on saattanut jäädä sinulta huomaamatta. Imuroi se mieluiten jokaisen työvuoron jälkeen, varmista, että se tuoksuu hyvältä, vie se usein autopesulaan. Näin matkustajasi viihtyvät paremmin, ja mahdollisuutesi saada juomarahaa ja rahaa kasvavat. hyvien arvosanojen saaminen. Voit myös miettiä, hankitko autoosi radion, jonka avulla matkustajasi voivat kytkeä puhelimensa ja soittaa omaa musiikkiaan, tai tarjota laturi, jolla matkustajat voivat ladata puhelimensa matkan aikana.

Saatat myös pitää: Top 5 kiusallista tilannetta, joihin RideShare-kuljettajat joutuvat, ja miten ne voidaan voittaa

6. Laita välipalat valmiiksi

Toinen kuljettajien vinkki, jolla he voivat ansaita enemmän rahaa kesällä, on se, että he Pidä autossasi valmiina pieniä virvokkeita. joita voit tarjota matkustajille. Tällaisia asioita voivat olla esimerkiksi kylmälaukku, jossa on vettä kuumina päivinä, minttupastilleja, välipaloja jne. Kaikki eivät ota niitä mukaansa, mutta kaikki arvostavat niitä, mikä heijastuu arvosanoihisi ja juomarahoihisi. Juomarahat ovat erityisen tärkeitä, jos kysyntä on kesäisin vähäisempää!

7. Älä seuraa väkijoukkoja

Käytä matkustajasovellusta nähdäksesi, missä on eniten kuljettajia. Mitä enemmän kuljettajia alueella on, sitä pienemmät ovat mahdollisuutesi saada kyyti. Jos olet odottanut pitkään matkustajaa tuloksetta, tämä voi olla syy siihen. Tarkista siis muiden kuljettajien sijainti sovelluksessa ja mennä paikkoihin, joissa on vähemmän kuljettajia sen sijaan.

8. Aja fiksusti

vinkkejä kuljettajille, jotka haluavat ansaita enemmän rahaa kesällä

Kun odotat matkustajaa, älä aja ympäriinsä. - muista, että sinun on katettava bensakustannukset. Yritä löytää puistoja, parkkipaikkoja ja alueita, joissa on hyvä odottaa seuraavaa kyytiäsi ja jotka ovat lähellä vilkkaita alueita.

Toinen asia, joka kannattaa pitää mielessä, on aika, jonka vietät matkustajien odottamiseen. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa kyyti ja saada peruutusmaksu, jos matkustaja on myöhässä eikä saavu paikalle. Jos sovellus ehdottaa, että voit nyt peruuttaa kyydin, sinun kannattaa todennäköisesti tehdä niin. Muista, että joka minuutti, jonka vietät odottamiseen, voisit ansaita rahaa antamalla kyydin jollekin toiselle.

Saatat myös pitää: 10 tapaa tehdä autostasi rahaa tuottava kone

9. Rekisteröidy useisiin sovelluksiin

Hyvä vinkki kuljettajille, jotka haluavat ansaita enemmän rahaa kesällä, on se. käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti. Kun olet hyväksynyt pyynnön yhdestä sovelluksesta, siirry nopeasti toiseen sovellukseen ja aseta itsesi offline-tilaan. Kun huomaat odottavasi seuraavaa matkustajaa kyydin jälkeen, voit asettaa itsesi uudelleen online-asetukseksi molemmissa sovelluksissa ja lisätä näin mahdollisuuksiasi saada kyseinen kyyti. Muista myös käyttää suosittelubonuskoodeja - käyttämällä jonkun toisen suosittelukoodia saat bonusrahaa alkuun.

Jos mietit, millä sovelluksilla voisit ajaa, voit katsoa osoitteesta Lyft ja Uber Kanadassa ja Yhdysvalloissa tai ViaVan ja Pultti jos asut Euroopassa. Voit myös Yhdistä ajokeikkasi työskentelyyn ruoanjakelusovellusten kanssa, kuten Postmates tai DoorDash.

10. Valmistaudu veroihin

vinkkejä kuljettajille, jotka haluavat ansaita enemmän rahaa kesällä

Kun olet kuljettajana työskentely, voit vähentää joitakin autostasi aiheutuneita kuluja. tai kun ajoit veroistasi. Tämä voi tarkoittaa kustannuksia, jotka aiheutuvat bensiinistä, auton pesusta, ilmanraikastimista, matkustajille tarjottavista välipaloista jne. Voidaksesi vähentää joitakin kuluja veroista tarvitset kuitit, eli varmista, että säilytät kuitit jokaisen ostoksen jälkeen! Tämä voi säästää paljon rahaa veroissasi.

Hyödynnä ajokeikkasi tänä kesänä parhaalla mahdollisella tavalla

Toivottavasti kaupungissasi vierailee tänä kesänä paljon turisteja ja siellä järjestetään tapahtumia, eikä hyvä tienestisi ajokeikalla ole ongelma. Mutta vaikka kesä olisikin hiljaista aikaa alueellasi, voit pysyä kärryillä näiden vinkkien avulla ja varmistaa, että sinulla on hyvät tulot viikon lopussa!

Saatat myös pitää:
Aloita kuljettajan työ Isossa-Britanniassa ViaVanin kaltaisella sovelluksella AppJobsin avulla!
Mitä sinulla pitäisi olla tai mitä sinun pitäisi tehdä tullaksesi kuljettajaksi Lyftin kaltaiseen ajosovellukseen Yhdysvalloissa?